fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otwn
4 nye spisesteder åbner i Odense i 2022 Odense har skudt februar i gang med 4 helt nye spiseoplevelser, hvor der er noget for salatelskeren, gourmetentusiasten, sushi-loveren og dig, der vil have det hele med samme pris.
Umashi: Japansk sushi til gode priser Oplev smagen af Japan ved Umashi i Storms Pakhus. Umashi har specialiseret sig i at lave japansk sushi i deres restaurant på Vestergade 92. Udover sushi er Umashi kendte for at servere et bredt udvalg af japanske specialiteter. Spørger man Odenses egen madblog Odense Spiseguide er Umashi en unik perle i Odense, der laver japanske sushi med stor respekt for såvel det japanske køkken, råvarerne og den gode smag. Byens nye sushibod åbner den 16. februar i Storms Pakhus, som du finder på Lerchesgade 4 i Odense.
CHOPPED: Spis dig mæt i farvestrålende salater Farvestrålende salater med årstidens grønt. Det kan du få i Odenses nye salatbar CHOPPED i Storms Pakhus, hvor søstrene Anne og Maria tryller kulørte salater frem.. Selvom det grønne fylder lidt mere end det animalske i salaterne, så garanterer de to søstre, at du ikke kommer til at forlade boden på tom mave. Boden byder nemlig på salatmåltider med mæthedsgaranti. Menuen vil følge tilgængelige råvarer gennem de fire årstider - og der vil altid være noget til vegetaren, kødspiseren, veganeren og alt derimellem. Boden åbner den 16. februar i Storms Pakhus, som du finder på Lerchesgade 4 i Odense.
HALLUNDBÆKS: Kræs for råvarer og det gode håndværk Sæsonens råvarer, 3 retter og gastronomi på et højt niveau. Det kan du få ved HALLUNDBÆKS, som er en ny restaurant, der åbner på GASA - Petanque & Shuffle Bar. For 495 kroner får du serveret en 3- retters menu, hvor drikkevarerne frit kan nydes i de mængder, du ønsker. Her får alle gæster samme menu, der kommer til at skifte hver anden måned. Fælles for alt maden du kan få på Hallundbæk er, at der er kræset for råvarerne og det gode håndværk. Bag HALLUNDBÆKS er Per Hallundbæk (billede). Udover at være uddannet kok, så har Per arbejdet som souschef, køkkenchef og direktør i ind og udland. Han har bl.a. drevet Falsled Kro i Millinge og vundet VM i tilberedning af laks i Irland. HALLUNDBÆKS åbner den 24. februar på GASA - Petanque & Shuffle Bar, som du finder på Middelfartvej 9M i Odense M.
Det glade vanvid: Gourmetoplevelse med alt inkluderet En aften på Det Glade Vanvid indeholder appetizer og sprudlende, 3 gourmetserveringer inspirereret af sæsonen og naturen omkring os, 7 velvalgte vine, koldhævet surdejsbrød med urter, creme inspireret af årstiden, chefens velvalgte avec aka. rom, cognac mm, kaffe og the. Kort sagt det glade gourmetvanvid til samme pris. Bag kokkerierne er brødrene Koch ala. Lasse Koch og Michael Koch (billede), der samlet har over 25 års erfaring fra kokkebranchen. For 14 år siden startede de Det Glade Vanvid med en mission om at lave en all-inklusive restaurantoplevelse. Udgangspunktet er, at alt det man ikke vil undvære, er der, og alt det man kun håber på, er en selvfølge. Konceptet er kendt bl.a. kendt i Aalborg, Aarhus, København, Randers og Viborg. Men ny rykker vanviddet til Odense. Det Glade Vanvid åbner på Vestergade 1 i Odense C den 1. juni ‍

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Eivind Antonsen Segtnan er uddannet læge fra SDU og har en Ph.d. fra samme sted. Og det var under sin Ph.d., at Eivind fandt på en ny og innovativ måde at kunne teste for sygdomme.