fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

4 vilde vinoplevelser: Gratis vin, rosé på åen og vinsmagning med en spansk vinbonde

Del artikel:

Elsker du vin, så har Odense nogle interessante vinoplevelser i vente. Vi har samlet 4 vinoplevelser i Odense, som er værd at tjekke ud som vinelsker.   

Foto: Bichel Vine

Lækre smagsprøver hos Bichel Vine

Smag på verdens vine, når Bichel Vine i denne weekend fyrer op for deres gadesalg foran butikken i Nørregade. Udover at du kan smage på 15 forskellige vine, så vil du blive præsenteret for en verden af hverdagsvine, spændende restpartier samt kendte topvine.

Markedet finder sted fredag den 29. juli fra klokken 12.00 – 18.00 og lørdag den 30. juli fra klokken 10.00 – 14.00

Foto: Odense Aafart

Vinsmagning på Odense Å

Er du til rosévin, portvin eller naturvin, så skal du holde øje med Odense Aafart. Aafarten er nemlig gået sammen med H.J. Hansen Vin om at lave en række smagninger på Odense Å, hvor du ombord på turbådene kan udvide din vinhorisont. Den 5. august kan du smage alverdens rosévine, mens du den 2. september kan nyde alverdens portvine.

Er du nysgerrig på naturvine, så afholder Odense Aafart den 19. august også smagninger Bichel Vine, hvor du kan blive klogere på forskellen mellem økologiske vine, biodynamiske vine og ”naturlige vine”. Læs om de forskellige vinsmagninger på Odense Aafarts sociale medier.

Foto: Storms Pakhus

Gratis vin til Pizza Night

Elsker du pizza og vin, så skal du helt sikkert forbi Storms Pakhus den 4. august. Pizza Pazza i Storms Pakhus laver nemlig Pizza Night fra klokken 18.00 – 20.00. Udover at du kan smage forskellige pizzaer, så er der altså gratis rød- og hvidvin på menuen.

Vinsmagning med spansk vinproducent

Mød manden bag vinen, når Vin og Vin Odense laver vinsmagning med den spanske ”winemaker” Laurence.

Den 25. august kommer Laurence til Danmark, hvor han på Rugårdsvej 234 b fortæller om de spanske vine, du får skænket i glasset. I de kommende dage vil Vin og Vin Odense fortælle mere om smagningen på deres Facebookside.

Mest læste nyheder

 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....
 | 
Restaurant Værdsat formerer sig til flere spiseoplevelser i Odense. Men hvad de færreste ved om smørrebrødssuccessen i Kongensgade er, at restauranten hjælper mennesker med specielle udfordringer. Ejeren vil nemlig gerne give tilbage til samfundet, som hjalp ham, da han var plaget af druk og dødsangst.

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over marts-måned, så skal du læse med lige her!
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over februar-måned, så skal du læse med lige her!
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over januar-måned, så skal du læse med lige her!
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.