fbpx
Foto:
Mathias Søsted Andersen
19. juni 2023

7 ting du kan lave, hvis du ikke skal til Tinderbox

artikel
 | 
Skrevet af:
Mie Haapanen
Journalist på Otown

7 ting du kan lave, hvis du ikke skal til Tinderbox

Del artikel:

Tinderbox-festivalen fylder meget i Odense i denne uge, men ikke alle skal med. Her er en liste med 7 ting, som du kan lave, hvis du ikke skal afsted.

Rigtig, rigtig mange skal afsted på Tinderbox igen i år, da der snart er meldt udsolgt på de fleste billettyper. Men selvom der kommer flere tusinde gæster i Tusindårsskoven, så er der stadig mange, som ikke skal ud og deltage i festlighederne. Derfor har vi samlet syv events, som du kan tage til, hvis ikke du har planer om at ligge hjemme under dynen eller sidde i sofaen.

1: Storms Pakhus inviterer til et hyggeligt Sankt Hans-arrangement fredag d. 23/6 med fællessang og ild i bålfadene. Den lokale troubadour Morten Christensen sætter stemningen med solide klassikere og hits, der kan få alle til at skråle med og rokke i stolen. Arrangement foregår fra 19.30 till 21.30.

2: Et andet sted på havnen kan du også fejre Sankt Hans, når HeyLola inviterer på Happy Hour fra 18-21 og gratis sun-lollys til alle børn. Der bliver ikke tændt op i bålet, men til gengæld kan du nyde en kold fadøl til 45 kr. og se solnedgangen udover vandet.

Foto: Storms Pakhus

3: Tag hele familien under armen og oplev H.C. Andersen Paraden, når forestillingen for første gang i år indtager Eventyrhaven lørdag d. 24/6 kl. 11.  H.C. Andersen Paraden optræder på Eventyrslottets scene i Eventyrhaven med forestillingen, ”24 små og store skuespillere, 24 eventyr, 24 minutter = en ægte Odense-oplevelse”. Forestillingen er helt gratis og kan opleves mandag til lørdag indtil d. 5. august.

4: Hver lørdag i sommerferien kan du komme med ombord på Odense Aafart til live-musik på åen. Den tilbagevendende begivenhed starter med et brag d. 24/6, når Sanne Jam Trio tager med på sejlturen og giver den gas med danske hits.

Båden sejler kl. 12, 13 og 14, og billetter kan købes hos Odense Aafart.

5: Tinderbox eller ej – GASA inviterer til opvarmningsfest fredag og lørdag på deres store terrasse, hvor du kan nyde en lækker brunchanretning til en vanvittig god pris. For 299 kr. får du en brunchanretning inkl. 1 glas læskende juice og en kop kaffe, og FRI BAR i øl, vin, vand og Aperol Spritz. Der er DJ, Petanque og Floorshuffle og god stemning – billetterne kan købes på GASA’s hjemmeside.

G.A.S.A
Foto: G.A.S.A.

6: Den 23. juni starter forestillingen Dirty Dancing i Odense Teater. Her deler Alban Lendorf, der er kendt fra New York City Ballet, hovedrollen med danske Silas Holst, mens Mathilde Norholt spiller Frances ”Baby” Houseman og Karina Frimodt spiller Penny. Forestillingen spilles i Store Sal. Silast Holst lægger fra land i hovedrollen og har posten de to første dage, inden Alban tager over. Der er premiere fredag kl. 19:30.

Du kan også se Odense Teaters program for den nye sæson lige her!

7: Er du begyndt at savne Superligaen, så har ODEON og TV2 Fyn lavet en fotoudstilling, som vises i ODEON til og med den 30. juni. Du kan komme ind og se udstillingen ”Fra stjernefrø til superligaspiller” i ODEONs foyer inden for deres normale åbningstid. Billeder er taget af fotograf Morten Albek i forbindelse med TV2 Fyns seneste dokumentar om Odense Boldklub ’En gang Odense, altid Odense’, som de har lavet i samarbejde med Viaplay.

Ud over ovenstående kan du naturligvis altid komme ud og nyde det gode vejr i byen, slå dig ned i Eventyrhaven eller Munke Mose, besøge det nye SMYKBAR eller gå forbi en af byens lækre restauranter eller caféer eller måske begive dig ud i discgolf og få en hyggelig slutning på ugen.

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over marts-måned, så skal du læse med lige her.
 | 
Dyk ned i genbrugsscenen, hvor hver genbrugsbutik fortæller en historie af genfundne skatte, bæredygtige valg og støtte til gode initiativer.
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over februar-måned, så skal du læse med lige her.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.