fbpx
16. august 2022

albert contemporary sætter Fyn på det kulturelle verdenskort

artikel
 | 
Foto: 
Kavian Borhani
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Mohammed Ayoub
Journalist på Otwn

Den 25.- d. 28. august 2022 afholdes den internationale kunstmesse Enter Art Fair. Men i år bliver det lidt specielt, hvis man ser på det med fynske briller. Galleriet albert contemporary er nemlig blevet udvalgt til den prestigefyldte, internationale kunstmesse – som den første fynske repræsentant nogensinde!

Galleristen Jonathan Kvium vil udnytte muligheden for at præsentere den internationale kunstverden for værker, der er lavet af unge, upcoming samtidskunstnere fra Danmark og her er der særligt fokus på to unge studerende fra Det Fynske Kunstakademi.

Han understreger, at Odense er en ambitiøs og moderne by, når det kommer til kunsteksponering og -produktion, og dét får han mulighed for at bevise til kunstmessen Enter Art Fair.

Enter Art Fair afholdes i Tunnelfabrikken, Nordhavn og billetterne kan købes med følgende prisleje:

150 kr. for en endagsbillet, 250 kr. for en partout-billet og 400 kr. for en VIP-billet. Børn under 16 år kan komme gratis ind.


Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.