fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Anders And-redaktør fortæller: Fynske Andeby-fans fik Anders And til Odense

Del artikel:

På torsdag indtager Disneys velkendte ænder Anders And og Co Odense. Ugens nye Anders And blad tager et smut til Fyn, hvor ænderne er på jagt efter en skjult odenseansk skat.

Odense er en scene til et nyt Anders And eventyr, når Anders And udsender på torsdag udsender blad nr. 41. Anders And og Co. tager nemlig en tur til Odense i det nye blad. Det er en beslutning, de fynske Anders And-fans har taget.

Fyn vandt

De fynske læsere har nemlig smidt en masse stemmer efter Fyn i Anders And-bladets afstemning ”Danmarks Skjulte Skatte”. Det er en årlig afstemning, som er opstået, fordi den berejste and ofte kun har besøgt København i bladets mange eventyr. Efter et hav af læserhenvendelser om andre locations i andebladet, lavede Anders And-redaktionen denårlige konkurrence ”Danmarks Skjulte Skatte”, hvor Anders And fans bestemme hvilke steder, Andeby-vennerne skal tage på eventyr.

- Det første år hvor ”Danmarks skjulte skatte” kørte, var Fyn urimeligt tæt på at vinde (dengang var Det Sydfynske Øhav nomineret), og vi kunne mærke, at ikke mindst vores fynske læsere rigtig gerne ville have Anders på besøg. Vi vidste derfor, at vi rigtig gerne ville dertil på et tidspunkt. Det skulle så være i år, hvor Fyn vandt konkurrencen, fortæller Anders And-bladets redaktør, Svend Skytte.

Når det nye Anders And blad udkommer på torsdag, kan du tage på et særligt fynsk eventyr, der starter ved H.C. Andersens fødehjem.

Et glemt eventyr

I det nye Anders And blad jagter ænderne et glemt H.C. Andersen eventyr. Her besøger de bl.a. Odense Domkirke og det nye H.C. Andersen- museum samt andre fynske seværdigheder.

- Det Sydfynske Øhav inviterer til skattejagt og øhop som ingen andre steder i Danmark, og det lægger jo op til en masse eventyr i bedste Anders And-stil, og så har I jo i form af H. C. Andersen et trumfkort, der er svært at matche, så kombinationen af de to ting har lagt op til muligheden for en sjov og spændende historie til Anders And-bladet, lyder det fra redaktøren.

Det nye Anders And blad kan købes i din lokale kiosk eller supermarked.

Mest læste nyheder

 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....
 | 
Restaurant Værdsat formerer sig til flere spiseoplevelser i Odense. Men hvad de færreste ved om smørrebrødssuccessen i Kongensgade er, at restauranten hjælper mennesker med specielle udfordringer. Ejeren vil nemlig gerne give tilbage til samfundet, som hjalp ham, da han var plaget af druk og dødsangst.

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Fodbold-freestyleren Brian ”Brizze” Mengel har i flere år været god til at sætte fokus på, hvordan man også kan bruge en fodbold, og nu er han ved at indføre teqball til Danmark.
 | 
Inde ved Kongensgade ligger lokalerne til foreningen TUBA og deres datterforening Tubanu, der er et fælleskab for folk, som har haft alkohol og stoffer tæt inde på livet i deres opvækst.
 | 
Eva Holm og resten af Kulturmaskinen har fået bevilliget 2,1 millioner kr. til at udføre et projektforløb over tre år for at give mentalt belastede unge et pusterum.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.