fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Anders And-redaktør fortæller: Fynske Andeby-fans fik Anders And til Odense

Del artikel:

På torsdag indtager Disneys velkendte ænder Anders And og Co Odense. Ugens nye Anders And blad tager et smut til Fyn, hvor ænderne er på jagt efter en skjult odenseansk skat.

Odense er en scene til et nyt Anders And eventyr, når Anders And udsender på torsdag udsender blad nr. 41. Anders And og Co. tager nemlig en tur til Odense i det nye blad. Det er en beslutning, de fynske Anders And-fans har taget.

Fyn vandt

De fynske læsere har nemlig smidt en masse stemmer efter Fyn i Anders And-bladets afstemning ”Danmarks Skjulte Skatte”. Det er en årlig afstemning, som er opstået, fordi den berejste and ofte kun har besøgt København i bladets mange eventyr. Efter et hav af læserhenvendelser om andre locations i andebladet, lavede Anders And-redaktionen denårlige konkurrence ”Danmarks Skjulte Skatte”, hvor Anders And fans bestemme hvilke steder, Andeby-vennerne skal tage på eventyr.

- Det første år hvor ”Danmarks skjulte skatte” kørte, var Fyn urimeligt tæt på at vinde (dengang var Det Sydfynske Øhav nomineret), og vi kunne mærke, at ikke mindst vores fynske læsere rigtig gerne ville have Anders på besøg. Vi vidste derfor, at vi rigtig gerne ville dertil på et tidspunkt. Det skulle så være i år, hvor Fyn vandt konkurrencen, fortæller Anders And-bladets redaktør, Svend Skytte.

Når det nye Anders And blad udkommer på torsdag, kan du tage på et særligt fynsk eventyr, der starter ved H.C. Andersens fødehjem.

Et glemt eventyr

I det nye Anders And blad jagter ænderne et glemt H.C. Andersen eventyr. Her besøger de bl.a. Odense Domkirke og det nye H.C. Andersen- museum samt andre fynske seværdigheder.

- Det Sydfynske Øhav inviterer til skattejagt og øhop som ingen andre steder i Danmark, og det lægger jo op til en masse eventyr i bedste Anders And-stil, og så har I jo i form af H. C. Andersen et trumfkort, der er svært at matche, så kombinationen af de to ting har lagt op til muligheden for en sjov og spændende historie til Anders And-bladet, lyder det fra redaktøren.

Det nye Anders And blad kan købes i din lokale kiosk eller supermarked.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Oplev odenseansk kunst på alternativ fynsk festival, hvor mad er en del af billetten og du ikke bliver mast på festivalpladsen.
 | 
Da David Lind Nordby fik en førtidspension som 31-årig, besluttede han sig for at gøre en forskel. I dag samler....
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense henover juni-måned, så skal du læse med lige her!

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Den 25.- d. 28. august 2022 afholdes den internationale kunstmesse Enter Art Fair. Men i år bliver det lidt specielt,....
 | 
Uanset om vi står ved det eller ej, så tillægger vi udseende en masse værdier, egenskaber og svagheder. Det viser forskning og diverse studier. Har du et ansigt, der afviger fra normen, er der en stor sandsynlighed for, at du vil opleve diskrimination på lige fod med racisme og sexisme.
 | 
Hvad sker der, hvis man smider papirklip og H.C. Andersens eventyr ned i den mørkeste undergrund i Odense? Det ser du, når byens gothklub fortolker H.C. Andersens mørkeste eventyr med laserlys og elektroniske toner ved dette års H.C. Andersen Festivals.
artikel
 | 
Trivselsugen er i denne uge tilbage på SDU, hvor arrangørerne fra Syddanske Studerende glæder sig over, at det ikke længere....