fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Anders And-redaktør fortæller: Fynske Andeby-fans fik Anders And til Odense

Del artikel:

På torsdag indtager Disneys velkendte ænder Anders And og Co Odense. Ugens nye Anders And blad tager et smut til Fyn, hvor ænderne er på jagt efter en skjult odenseansk skat.

Odense er en scene til et nyt Anders And eventyr, når Anders And udsender på torsdag udsender blad nr. 41. Anders And og Co. tager nemlig en tur til Odense i det nye blad. Det er en beslutning, de fynske Anders And-fans har taget.

Fyn vandt

De fynske læsere har nemlig smidt en masse stemmer efter Fyn i Anders And-bladets afstemning ”Danmarks Skjulte Skatte”. Det er en årlig afstemning, som er opstået, fordi den berejste and ofte kun har besøgt København i bladets mange eventyr. Efter et hav af læserhenvendelser om andre locations i andebladet, lavede Anders And-redaktionen denårlige konkurrence ”Danmarks Skjulte Skatte”, hvor Anders And fans bestemme hvilke steder, Andeby-vennerne skal tage på eventyr.

- Det første år hvor ”Danmarks skjulte skatte” kørte, var Fyn urimeligt tæt på at vinde (dengang var Det Sydfynske Øhav nomineret), og vi kunne mærke, at ikke mindst vores fynske læsere rigtig gerne ville have Anders på besøg. Vi vidste derfor, at vi rigtig gerne ville dertil på et tidspunkt. Det skulle så være i år, hvor Fyn vandt konkurrencen, fortæller Anders And-bladets redaktør, Svend Skytte.

Når det nye Anders And blad udkommer på torsdag, kan du tage på et særligt fynsk eventyr, der starter ved H.C. Andersens fødehjem.

Et glemt eventyr

I det nye Anders And blad jagter ænderne et glemt H.C. Andersen eventyr. Her besøger de bl.a. Odense Domkirke og det nye H.C. Andersen- museum samt andre fynske seværdigheder.

- Det Sydfynske Øhav inviterer til skattejagt og øhop som ingen andre steder i Danmark, og det lægger jo op til en masse eventyr i bedste Anders And-stil, og så har I jo i form af H. C. Andersen et trumfkort, der er svært at matche, så kombinationen af de to ting har lagt op til muligheden for en sjov og spændende historie til Anders And-bladet, lyder det fra redaktøren.

Det nye Anders And blad kan købes i din lokale kiosk eller supermarked.

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Der er kommet mange flere diagnoser frem i søgelyset de sidste par år, men det er ikke alle skader og diagnoser, der kan ses på folk.
 | 
Odense er begyndt at kunne tiltrække større international arbejdskraft i takt med udviklingen af store virksomheder i området, og det kræver, at der findes en skole til internationale børn.
 | 
Et kamera og en drone er fast inventar, når Saif sætter sig ind i bilen for at køre rundt i Danmark eller i kufferten, når han rejser verden rundt.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.