fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Årets julekalender optages: Nisser og filmfolk har indtaget Den Fynske Landsby

Del artikel:

Selvom Den Fynske Landsby er vinterlukket, står livet ikke stille i den gamle have.  Årets DR1 Julekalender ”Julehjertets Hemmelighed” bliver nemlig optaget i Den Fynske Landsby.

”Julehjertets Hemmelighed” er en julefortælling om et stærkt venskab mellem tjenestepigen Karen og Nissen Rumle, der tager os tilbage til året 1850. Da Karen snart fylder 13 år, betyder det, at hun skal ud at tjene som stuepige på en herregård. Hun skal derfor væk fra sin bedste ven nissen rumle. Samme skaber de to venner et magisk julehjerte, så de kan være venner for altid. Men hjertet resulterer i en masse mystiske ting, ulykker og uhyggeligt mødet med en ond skurk.

Det er ikke første gang, at Den Fynske Landsby er location til danske film og tv- serier. Lykke-Per, 1864, Grev Axel er blot nogle af de danske filmproduktioner, der er blevet optaget i Den Fynske Landsby. Senest har landsbyen lagt scene til det store periodedrama HØST, der snart bliver vist på lærrederne i biograferne.

Julehjertets Hemmelighed er lavet af Poul Berg, Mia Marie Borup og Thomas Glud, hvor Poul bl.a var hovedforfatter på julekalenderen Tidsrejsen, der havde premiere i 2014.

Serien produceres for DR af Mastiff og får premiere på DR1 1. december i år. Billederne er taget af Jens Wognsen for FilmFyn

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
I morgen bliver Vestergade beriget med en ny restaurant. Folkene fra Restaurant Værdsat åbner nemlig ”en fræk lillesøster” ved navn Restaurant Vestergade. Menuen ved byens nye spisested er moderne, skandinavisk og til at betale. En forret, en hovedret og en dessert koster nemlig 215 kroner.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Da Olav var barn, troede han, at han kun kunne være sammen med autister. I dag rejser han land og rige rundt som komiker, hvor han gør grin med sig selv, sin diagnose og andre tanker fra en autistisk krøllet hjerne. På lørdag kan du opleve ham i Odense.
 | 
Fra tirsdag den 8. november til lørdag d. 12. november lægger flere af Odenses spillesteder scene til en helt unik musikfestival med musik primært leveret af internationale kunstnere.
 | 
Seks kvinder i fyrrene beviser kvindens råstyrke, når de løfter hinanden i en ny cirkusforestilling. -Kvinder er ikke særlig stærke.....
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.