fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Årets julekalender optages: Nisser og filmfolk har indtaget Den Fynske Landsby

Del artikel:

Selvom Den Fynske Landsby er vinterlukket, står livet ikke stille i den gamle have.  Årets DR1 Julekalender ”Julehjertets Hemmelighed” bliver nemlig optaget i Den Fynske Landsby.

”Julehjertets Hemmelighed” er en julefortælling om et stærkt venskab mellem tjenestepigen Karen og Nissen Rumle, der tager os tilbage til året 1850. Da Karen snart fylder 13 år, betyder det, at hun skal ud at tjene som stuepige på en herregård. Hun skal derfor væk fra sin bedste ven nissen rumle. Samme skaber de to venner et magisk julehjerte, så de kan være venner for altid. Men hjertet resulterer i en masse mystiske ting, ulykker og uhyggeligt mødet med en ond skurk.

Det er ikke første gang, at Den Fynske Landsby er location til danske film og tv- serier. Lykke-Per, 1864, Grev Axel er blot nogle af de danske filmproduktioner, der er blevet optaget i Den Fynske Landsby. Senest har landsbyen lagt scene til det store periodedrama HØST, der snart bliver vist på lærrederne i biograferne.

Julehjertets Hemmelighed er lavet af Poul Berg, Mia Marie Borup og Thomas Glud, hvor Poul bl.a var hovedforfatter på julekalenderen Tidsrejsen, der havde premiere i 2014.

Serien produceres for DR af Mastiff og får premiere på DR1 1. december i år. Billederne er taget af Jens Wognsen for FilmFyn

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Oplev odenseansk kunst på alternativ fynsk festival, hvor mad er en del af billetten og du ikke bliver mast på festivalpladsen.
 | 
Da David Lind Nordby fik en førtidspension som 31-årig, besluttede han sig for at gøre en forskel. I dag samler....
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense henover juni-måned, så skal du læse med lige her!

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Den 25.- d. 28. august 2022 afholdes den internationale kunstmesse Enter Art Fair. Men i år bliver det lidt specielt,....
 | 
Uanset om vi står ved det eller ej, så tillægger vi udseende en masse værdier, egenskaber og svagheder. Det viser forskning og diverse studier. Har du et ansigt, der afviger fra normen, er der en stor sandsynlighed for, at du vil opleve diskrimination på lige fod med racisme og sexisme.
 | 
Hvad sker der, hvis man smider papirklip og H.C. Andersens eventyr ned i den mørkeste undergrund i Odense? Det ser du, når byens gothklub fortolker H.C. Andersens mørkeste eventyr med laserlys og elektroniske toner ved dette års H.C. Andersen Festivals.
artikel
 | 
Trivselsugen er i denne uge tilbage på SDU, hvor arrangørerne fra Syddanske Studerende glæder sig over, at det ikke længere....