fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Årets julekalender optages: Nisser og filmfolk har indtaget Den Fynske Landsby

Del artikel:

Selvom Den Fynske Landsby er vinterlukket, står livet ikke stille i den gamle have.  Årets DR1 Julekalender ”Julehjertets Hemmelighed” bliver nemlig optaget i Den Fynske Landsby.

”Julehjertets Hemmelighed” er en julefortælling om et stærkt venskab mellem tjenestepigen Karen og Nissen Rumle, der tager os tilbage til året 1850. Da Karen snart fylder 13 år, betyder det, at hun skal ud at tjene som stuepige på en herregård. Hun skal derfor væk fra sin bedste ven nissen rumle. Samme skaber de to venner et magisk julehjerte, så de kan være venner for altid. Men hjertet resulterer i en masse mystiske ting, ulykker og uhyggeligt mødet med en ond skurk.

Det er ikke første gang, at Den Fynske Landsby er location til danske film og tv- serier. Lykke-Per, 1864, Grev Axel er blot nogle af de danske filmproduktioner, der er blevet optaget i Den Fynske Landsby. Senest har landsbyen lagt scene til det store periodedrama HØST, der snart bliver vist på lærrederne i biograferne.

Julehjertets Hemmelighed er lavet af Poul Berg, Mia Marie Borup og Thomas Glud, hvor Poul bl.a var hovedforfatter på julekalenderen Tidsrejsen, der havde premiere i 2014.

Serien produceres for DR af Mastiff og får premiere på DR1 1. december i år. Billederne er taget af Jens Wognsen for FilmFyn

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Der er tikket et stort tocifret millionbeløb ind på kontoen hos Odense Teater, der drømmer om at igangsætte en stor modernisering af det gamle, historiske teater.
 | 
Der er stadig en stor del af unge piger, der kæmper med mental trivsel, og som går med alene med deres svære tanker. Foreningen GirlTalk har lavet et fællesskab, hvor man kan henvende sig.
 | 
Et ungt kærestepar har sammen købt en båd, som skulle renoveres helt fra bunden, men de havde et udgangspunkt, der sagde at de ikke vidste noget som helst om det – og så kunne de heller ikke sejle.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten afholdes igen i år af Syddanske Studerende, og de er klar på at gøre det større end nogensinde før med et stort to-dags program.