fbpx
18. februar 2023

Tøm flaskerne: Populær mandagsbar har halv pris på alle åbne vine  

artikel
 | 
Foto: 
Amy's og Mathias Søsted Andersen
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otwn

Et godt glas vin til halv pris. Det kan du få hos Amy's Bar & Winehouse ’s i morgen. Hver mandag har vinbaren i Jernbanegade nemlig halv pris på alle åbne vinflasker fra weekendens våde aftener.

Red vinen fra vasken

Efter at flasken har været åben i tre dage kasserer Amy’s altid vinen for at sikre, at du får den bedste kvalitet. Da Amy’s har besøg af mange tørstige gæster i weekenden, har baren altid et hav af åbne flasker stående om mandagen.

-Vi synes simpelthen, at det er så ærgerligt at hælde god vin i vasken. Derfor forærer vi vinen væk til halv pris om mandagen, lyder Tine Zebis, der til dagligt bestyrer Amy’s Bar.

Prislejet for et glas vin hos Amy’s spænder typisk mellem 50 – 150 kroner. Hjælper du vinbaren med at tømme flaskerne om mandagen, kan du faktisk få et glas af husets dyreste vine til en prisklasse, der minder om den billigste i baren. Og udvalget er stort, fortæller bestyren.

Foto: Amy's

Vinmekka med flasker fra hele verden

Amy’s er Odenses vinværtshus, hvor du finder vine fra hele verden. Det er et vinmekka, hvor baren går utrolig meget op i, at der skal være vin for enhver smag og pengepung. Derfor er mandagskonceptet med åbne vine til halv pris blevet utrolig populær, fortæller Tine.

-Vi synes det er fantastisk, at folk besøger os på sådan en lidt kedelig mandag for at hjælpe os med at tømme flasker. Vi har derfor ikke meget spild. Faktisk har vi stamgæster som udelukkende kommer om mandagen for at få billig vin, lyder det fra Tine.

Besøger du Amy’s bar, vil du opleve, at stedet er mere end en bar med gode vine. Hos Amy’s kan du nemlig også få lækre cocktails, kolde fadøl og lidt godt til maven.

Du finder Amy’s Vinbar på Jernbanegade 12. Om mandagen har baren åbent fra klokken 12.00 – 01.00

Foto: Mathias Søsted Andersen

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Eivind Antonsen Segtnan er uddannet læge fra SDU og har en Ph.d. fra samme sted. Og det var under sin Ph.d., at Eivind fandt på en ny og innovativ måde at kunne teste for sygdomme.