fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otwn

Brasserie Bordeaux har haft åbent i ét år den 10. september, og det fejrer de med at se frem mod en udvidelse i det nye år samt halv pris på tavlemenuen til frokost.

Franske klassikere med moderne twist. Det var beskrivelsen af retterne på menukortet, da otwn talte med Brasserie Bordeaux, da de åbnede for præcist et år siden. Meget er sket det seneste år, men meget er også det samme, og det glæder restaurantejer Louise Bang Thomsen.

For Bordeaux har holdt fast i deres kerneværdier med den franske autenticitet og den nordiske modernitet både i indretning og på menukortet. Samtidig har de holdt på mange af de samme ansatte, som da de åbnede restauranten, men samtidig har meget flyttet og udviklet sig internt.

 - Vi har heldigvis haft stor opbakning fra alle dem, der har valgt at give os et besøg eller fem i løbet af det seneste års tid, hvilket har givet os mod på meget mere. Vi har nu bedre forudsætninger for at lykkes, fordi det første år har lært os så meget. Flere af vores tjenere havde aldrig prøvet at være tjenere før, vi har også en kokkeelev, og jeg har aldrig ejet en restaurant før. Men vi har været meget igennem og lært helt vildt meget, som gør at vi nu står stærkere end nogensinde for nu at se ind i et nyt og spændende år, fortæller Louise Bang Thomsen til otwn.

De ønsker altså at bruge den erfaring, de har samlet sammen det seneste års tid til at udvikle restauranten i en positiv retning. Det betyder blandt andet, at de ser frem mod at udvide restauranten og have den del klar allerede i starten af 2024, og derudover ønsker de at holde flere events som eksempelvis deres ’Cheesy Tuesday’ og deres vinklubber.

Brasserie Bordeaux . otwn
Foto: WeSocial

- Vi har allerede prøvet mange ting af, men vi er slet ikke færdige. Vi kan sagtens gøre vores nuværende koncepter bedre, og så har vi en lang række aktiviteter, som vi ønsker at søsætte det næste års tid og teste af i forskellige formater. Derudover skal vi bruge det næste års tid på at se indad. Hvordan kan vi udvikle vores personale endnu mere, hvilken retning ønsker de selv at gå. Hvem skal have mere ansvar, hvem skal hjælpe med hvad og samtidig bare hele tiden udvikle os som hold, så man mærker den familiære stemning, der er internt blandt de ansatte, som gæst når man besøger os, forklarer restaurantejeren.

Dermed ikke sagt, at der ikke har været modgang. Der har både været strømsvigt, et køleskab der stod af samt flere vandskader i kælderen, som har sat holdet bag restauranten på prøve. Derudover gik sommeren ikke som forventet i forhold til bookinger og besøgende, men heldigvis kan Louise berette om, at kalenderen ser meget flottere ud allerede nu i efterårets begyndelse.

Mere autenticitet og fødselsdagspris

Brasserie Bordeaux arbejder altså på at gøre hele restaurantoplevelsen bedre for deres gæster med udvidelse af rummet og udvikling af personalet. Derudover fejrer de deres 1-års fødselsdag med halv pris på en af gæsternes store favoritter, nemlig tavlemenuen.

Den er normalt kun tilgængelig om aftenen, men fra den 10. september og helt frem til den 31. oktober vil det være muligt at få tavlemenuen til frokost og så samtidig til halv pris i hele perioden.

- Vi har aldrig haft tre-retters til frokost før, så det glæder vi os til at prøve af. Samtidig ønsker vi stadig, at folk ikke kun ser os som en restaurant, men at man sagtens kan blive hængende og få et glas vin mere eller en cocktail eller kop kaffe og hygge sig i løbet af dagen, selvom man kommer til frokost. Om man så bliver til aftensmad eller blot køber nogle snacks for derefter at tage hjem er selvfølgelig op til folk selv. Men vi vil gerne være et sted, hvor man kan komme flere gange i løbet af en dag eller i længere tid ad gangen, siger Louise Bang Thomsen til otwn.dk.

Så hvis man kommer forbi Bordeaux den næste halvanden måneds tid, kan man se frem til at dufte den lækre mad i restauranten lige fra frokosttid og til ud på aftenen. De har nemlig stadig åbent køkken, så folk hele tiden kan følge med i, hvad der sker og kan dufte den lækre mad.

- Det er helt med vilje, at vi har lavet det sådan. Det giver et andet indblik i, hvad der sker bag det, der tit er en lukket dør. Det giver en følelse af liv i selve restauranten, og samtidig kan man få lov til at komme op til disken og sige tak for mad til de personer, der har lavet maden. Det kan noget helt særligt, og det er en feature vi er meget glade for at have og ofte får positiv feedback på, siger Louise.

Hvis du ønsker en frokost lidt ud over det sædvanlige, så kan du med god budgetsamvittighed tage forbi Brasserie Bordeaux frem til november. Du kan booke bord på Brasserie Bordeaux lige her.

Brasserie Bordeaux . otwn
Foto: WeSocial

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.