fbpx
14. oktober 2022

Brug din efterårsferie med de største badmintonstjerner

artikel
 | 
Foto: 
Badmintonphoto
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Mie Haapanen
Journalist på Otwn

I efterårsferien slår Jyske Bank Arena dørene op til den prestigefyldte turnering Denmark Open 2022 presented by Victor.

Danske såvel som tilrejsende badmintonfans kan se frem til at opleve badminton i topklasse, når alle de største stjerner indtager banen. For igen i år er Odense vært for Denmark Open, der udover at være en af verdens største turneringer også er verdens næstældste turnering.

denmark-open-2022-badminton-otwn
Foto: Badmintonphoto

I år bliver det endnu større, når turneringen rykker ud i Jyske Bank Arena, hvor op mod 2.500 tilskuere hver dag indtager tribunerne. Badminton Danmark står bag turneringen, der i år får følgeskab af en juniorturnering med cirka 1.200 tilmeldte unge fra U9 til U19 og en seniorturnering, så der er masser af muligheder for at opleve god badminton.

Kunne du tænke dig at se nogle af de unge i juniorturneringen, som favner spillere helt fra D-række til elite-spillere, kan du finde dem her:

Hallerne som anvendes til VICTOR DENMARK JUNIOR:

Odense Badminton Hal, Godthåbsgade 4-6, 5000 Odense C

Næsby Hallen, Maylandsvænget 9, 5270 Odense N

Paarup Hallerne, Paarupvej 21, 5210 Odense NV

Korup Sportscenter, Præstevej 12, 5210 Odense NV

FKS Hallerne, Tranehøjen 5, 5250 Odense

Langeskov Hallerne, Børmosevej 3, 5550 Langeskov

Der er garanti for underholdning for både store og små, så du kan tage familien under armen og få nogle oplevelsesrige dage sammen i efterårsferien. Du kan komme helt tæt på stjernerne i autografzonen, og i Kids Zone kan ungerne tage en pause fra stemningen i hallen og boltre sig med en masse fede aktiviteter. Om søndagen kan I opleve det store underholdningsshow inden den spændende finale løber af stablen.

denmark-open-2022-badminton-otwn
Foto: Badmintonphoto

Denmark Open 2022 presented by Victor foregår fra tirsdag d. 18 til søndag d. 23. oktober. Du kan stadig nå at sikre dig en billet lige her.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.