fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Byens Ø er klar med nye koncerter: Nuller-nostalgi, Queen-minder og nye popspirer

Del artikel:

Odenses nye musikscene ved Byens Ø har offentliggjort nye navne, der giver koncert på havnen i juni måned. På Byens Ø kan du opleve koncerter med L.O.C, Jacob Dinesen, Queen Machine, Pauline, Dopha og Maddy.

De nye koncerter på Byens Ø er for dig, der…

- elsker nostalgi: Selvom Odense har fået en ny musikscene, så er scenen ikke ligefrem spækket med de største, nye toner. På trods af, at en af koncerterne består af poppede stjerneskud som Pauline, Dopha og Maddy, så er koncerterne på Byens Ø primært for dig, der er klar på et nostalgitrip. Hovednavnene er nemlig L.O.C, Jacob Dinesen og Queen Machine. På Byens Ø vil L.O.C med garanti tage dig tilbage til nullerne, mens Queen Machine sparker liv i gamle Quuen-sange og Jacob Dinesen fyrer op for sin americana-rock, der blandt anmelderne er kendt for at lede tankerne hen på amerikanske legender som Bruce Springsteen og Johnny Cash.

- er klar på en alternativ Sankthansaften: Hvorvidt Sankthans-sangene bliver skiftet ud med ”I Want To Break Free”, ved vi ikke. Men det bliver i hvert fald en anderledes Sankthansaften, som du kan opleve ved Byens Ø, når Sankthansbålet tændes på vandet, øllet skummer fra hannerne og Queen Machine indtager scenen. Hvis du ikke kan lide Queen eller 70’er-nostalgi, så er det nok ikke her, du skal tilbringe din Sankthansaften.

- vil opleve nyt talent: Køber du billet til koncerter med hovednavnene – altså Queen Machine, Jacob Dinesen og L.O.C, så kan du gratis få billet til en popaften, hvor Pauline, Dopha og Maddy indtager Odense Havn. De tre sangere og musikere er alle spirende popartister på den danske vækstlagsscene, som er værd at holde øje med.

Idéen bag koncerterne…

… startede som et corona-initiativ lavet af Musikhuset Posten og Byens Ø. I forbindelse med sidste års covid19-restriktioner havde Posten brug for et større venue, da spillestedet ikke kunne lave koncerter med mange gæster. Efter at have holdt en række corona-venlige koncerter på DOK5000, fik Musikhuset Posten sammen med Odense Havn og A. Enggaard idéen, at de kunne lave en ny musikscene på Odense Havn. Efter en række vellykkede koncerter med bl.a. Jung, Alex Vargas, Scarlet Pleasure, D-A-D m.m. har arrangørerne besluttet sig for at åbne op for scenen endnu engang til sommer.

Om juni måneds line-up udtaler Morten Østlund, der er spillestedsleder på Musikhuset Posten:

- Vi er gået efter forskellige genrer og målgrupper, for at samle så mange publikumssegmenter som muligt. Det, og så udbuddet af artister, der var muligt i den periode, har lagt grund for vores program. Det var også vigtigt, at vi fik plads til nogle af de nyere artister på den danske musikscene, hvilket er tydeligt på lørdagens program.

Besøg byens nye scene

Billetsalget starter torsdag d. 13. januar, hvor billetter kan købes via www.postenlive.dk. Til Sankthansaften med Queen Machine og bål, kan børn under 12 år komme ind til halv pris.

Foto: Billedet på forsiden af artiklen er taget af Hannibal-Bach, der er husfotograf for Musikhuset Posten.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
I morgen bliver Vestergade beriget med en ny restaurant. Folkene fra Restaurant Værdsat åbner nemlig ”en fræk lillesøster” ved navn Restaurant Vestergade. Menuen ved byens nye spisested er moderne, skandinavisk og til at betale. En forret, en hovedret og en dessert koster nemlig 215 kroner.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Da Olav var barn, troede han, at han kun kunne være sammen med autister. I dag rejser han land og rige rundt som komiker, hvor han gør grin med sig selv, sin diagnose og andre tanker fra en autistisk krøllet hjerne. På lørdag kan du opleve ham i Odense.
 | 
Fra tirsdag den 8. november til lørdag d. 12. november lægger flere af Odenses spillesteder scene til en helt unik musikfestival med musik primært leveret af internationale kunstnere.
 | 
Seks kvinder i fyrrene beviser kvindens råstyrke, når de løfter hinanden i en ny cirkusforestilling. -Kvinder er ikke særlig stærke.....
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.