fbpx
Skrevet af:
Connoisseurens Rute
Journalist på Otown

Connoisseurens Rute guider: Seks madboder at besøge på Tinderbox 2023

Del artikel:

Der kommer til at være et væld af madboder på Tinderbox i år, og vi giver her en lille guide til en række udvalgte boder, der tidligere er anmeldt af Connoisseurens Rute.

Vi håber alle på sol, fest og glade dage til Tinderbox, men midt i mængden af fest og drinks er det vigtigt at fylde tanken godt op med noget mad. I år kommer der til at være flere end 30 madboder, og vi har her udvalgt seks af dem, som vores venner fra Connoisseurens Rute tidligere har anmeldt på deres profil.

Niro Sushi

Fynboen

Mr. Phan House

Moe's Taco

Hafla Burger

Twister

Vi håber, at I får smagt en masse god mad, så I kommer godt igennem dagene og får en helt fantastisk festival.

Skal du ikke med på Tinderbox, så kan du her finde en guide på 7 ting, du kan holde dig beskæftiget med!

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over oktober-måned, så skal du læse med lige her.
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over september-måned, så skal du læse med lige her.
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over august-måned, så skal du læse med lige her.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten afholdes igen i år af Syddanske Studerende, og de er klar på at gøre det større end nogensinde før med et stort to-dags program.