fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Danmarks eneste champagnefestival fyrer op for 10 glas bobler og en kæmpe fest

Del artikel:

På Odense Havn finder du en boblende oplevelse til sommer.

I Odense finder du Danmarks eneste champagnefestival. Med en festivalbillet får du 10 forskellige glas champagne og en kæmpe fest, som finder sted fredag den 10. juni på Odense Havn fra klokken 17 – 22.

Bobler fra berømt champagne-distrikt

Champagnefestivalen startede tilbage i år 2019, da arrangørerne Jakob Søfelde-Hansen og Jakob Faust undrede sig over, at der ikke var nogle i landet, der hyldede de franske bobler med en festival. Der findes jo alt fra cocktailfestival til ginfestival. Men champagnen var glemt i festivallandskabet.

Det besluttede de sig for at gøre noget ved. Det lavede derfor champagnefestival.

- På festivalen får du 10 forskellige glas champagne, som alle er nøje udvalgt fra det berømte Champagne-distrikt i Nordfrankrig. De luksuriøse dråber bliver skænket af dedikerede importører og vinhandlere fra hele landet. Ønsker man at smage flere champagner end de allerede udvalgte 10, vil der være rig mulighed for at købe yderligere smagsprøver glasvis på de enkelte stande. Der kan ligeledes købes champagne med hjem til særlige festivalpriser, lyder det fra arrangørerne, der også står bag Portvinsfestivalen, som finder sted i Svendborg, Aarhus, Vejle og Odense.

Ingen Champagne uden en fest.

Mange forbinder champagne med fest, farver og fejringer. Derfor garanterer arrangørerne også en fest, når Champagnefestival popper champagnerne hos Alfred & Kamilla i det ”Røde Pakhus” på Odense Havn.

- Når aftenen falder på, vil der så småt blive skruet op for musikken og festen vil fortsætte med kyndig hjælp af vores hus-DJ, for de som ikke er klar til at gå hjem, fortæller de.

På festivalen er det desuden muligt at købe en unik champagnemenu – en såkaldt champagnetallerken til 149 kroner lavet af Alfred & Camilla, hvor maden er specielt lavet til festivalens champagner.

Festivalbilletter kan købes på www.champagnefestival.dk

Mest læste nyheder

 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....
 | 
Restaurant Værdsat formerer sig til flere spiseoplevelser i Odense. Men hvad de færreste ved om smørrebrødssuccessen i Kongensgade er, at restauranten hjælper mennesker med specielle udfordringer. Ejeren vil nemlig gerne give tilbage til samfundet, som hjalp ham, da han var plaget af druk og dødsangst.

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Fodbold-freestyleren Brian ”Brizze” Mengel har i flere år været god til at sætte fokus på, hvordan man også kan bruge en fodbold, og nu er han ved at indføre teqball til Danmark.
 | 
Inde ved Kongensgade ligger lokalerne til foreningen TUBA og deres datterforening Tubanu, der er et fælleskab for folk, som har haft alkohol og stoffer tæt inde på livet i deres opvækst.
 | 
Eva Holm og resten af Kulturmaskinen har fået bevilliget 2,1 millioner kr. til at udføre et projektforløb over tre år for at give mentalt belastede unge et pusterum.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.