fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Danmarks eneste champagnefestival fyrer op for 10 glas bobler og en kæmpe fest

Del artikel:

På Odense Havn finder du en boblende oplevelse til sommer.

I Odense finder du Danmarks eneste champagnefestival. Med en festivalbillet får du 10 forskellige glas champagne og en kæmpe fest, som finder sted fredag den 10. juni på Odense Havn fra klokken 17 – 22.

Bobler fra berømt champagne-distrikt

Champagnefestivalen startede tilbage i år 2019, da arrangørerne Jakob Søfelde-Hansen og Jakob Faust undrede sig over, at der ikke var nogle i landet, der hyldede de franske bobler med en festival. Der findes jo alt fra cocktailfestival til ginfestival. Men champagnen var glemt i festivallandskabet.

Det besluttede de sig for at gøre noget ved. Det lavede derfor champagnefestival.

- På festivalen får du 10 forskellige glas champagne, som alle er nøje udvalgt fra det berømte Champagne-distrikt i Nordfrankrig. De luksuriøse dråber bliver skænket af dedikerede importører og vinhandlere fra hele landet. Ønsker man at smage flere champagner end de allerede udvalgte 10, vil der være rig mulighed for at købe yderligere smagsprøver glasvis på de enkelte stande. Der kan ligeledes købes champagne med hjem til særlige festivalpriser, lyder det fra arrangørerne, der også står bag Portvinsfestivalen, som finder sted i Svendborg, Aarhus, Vejle og Odense.

Ingen Champagne uden en fest.

Mange forbinder champagne med fest, farver og fejringer. Derfor garanterer arrangørerne også en fest, når Champagnefestival popper champagnerne hos Alfred & Kamilla i det ”Røde Pakhus” på Odense Havn.

- Når aftenen falder på, vil der så småt blive skruet op for musikken og festen vil fortsætte med kyndig hjælp af vores hus-DJ, for de som ikke er klar til at gå hjem, fortæller de.

På festivalen er det desuden muligt at købe en unik champagnemenu – en såkaldt champagnetallerken til 149 kroner lavet af Alfred & Camilla, hvor maden er specielt lavet til festivalens champagner.

Festivalbilletter kan købes på www.champagnefestival.dk

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Der er kommet mange flere diagnoser frem i søgelyset de sidste par år, men det er ikke alle skader og diagnoser, der kan ses på folk.
 | 
Odense er begyndt at kunne tiltrække større international arbejdskraft i takt med udviklingen af store virksomheder i området, og det kræver, at der findes en skole til internationale børn.
 | 
Et kamera og en drone er fast inventar, når Saif sætter sig ind i bilen for at køre rundt i Danmark eller i kufferten, når han rejser verden rundt.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.