fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Danmarks eneste champagnefestival fyrer op for 10 glas bobler og en kæmpe fest

Del artikel:

På Odense Havn finder du en boblende oplevelse til sommer.

I Odense finder du Danmarks eneste champagnefestival. Med en festivalbillet får du 10 forskellige glas champagne og en kæmpe fest, som finder sted fredag den 10. juni på Odense Havn fra klokken 17 – 22.

Bobler fra berømt champagne-distrikt

Champagnefestivalen startede tilbage i år 2019, da arrangørerne Jakob Søfelde-Hansen og Jakob Faust undrede sig over, at der ikke var nogle i landet, der hyldede de franske bobler med en festival. Der findes jo alt fra cocktailfestival til ginfestival. Men champagnen var glemt i festivallandskabet.

Det besluttede de sig for at gøre noget ved. Det lavede derfor champagnefestival.

- På festivalen får du 10 forskellige glas champagne, som alle er nøje udvalgt fra det berømte Champagne-distrikt i Nordfrankrig. De luksuriøse dråber bliver skænket af dedikerede importører og vinhandlere fra hele landet. Ønsker man at smage flere champagner end de allerede udvalgte 10, vil der være rig mulighed for at købe yderligere smagsprøver glasvis på de enkelte stande. Der kan ligeledes købes champagne med hjem til særlige festivalpriser, lyder det fra arrangørerne, der også står bag Portvinsfestivalen, som finder sted i Svendborg, Aarhus, Vejle og Odense.

Ingen Champagne uden en fest.

Mange forbinder champagne med fest, farver og fejringer. Derfor garanterer arrangørerne også en fest, når Champagnefestival popper champagnerne hos Alfred & Kamilla i det ”Røde Pakhus” på Odense Havn.

- Når aftenen falder på, vil der så småt blive skruet op for musikken og festen vil fortsætte med kyndig hjælp af vores hus-DJ, for de som ikke er klar til at gå hjem, fortæller de.

På festivalen er det desuden muligt at købe en unik champagnemenu – en såkaldt champagnetallerken til 149 kroner lavet af Alfred & Camilla, hvor maden er specielt lavet til festivalens champagner.

Festivalbilletter kan købes på www.champagnefestival.dk

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
I morgen bliver Vestergade beriget med en ny restaurant. Folkene fra Restaurant Værdsat åbner nemlig ”en fræk lillesøster” ved navn Restaurant Vestergade. Menuen ved byens nye spisested er moderne, skandinavisk og til at betale. En forret, en hovedret og en dessert koster nemlig 215 kroner.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Da Olav var barn, troede han, at han kun kunne være sammen med autister. I dag rejser han land og rige rundt som komiker, hvor han gør grin med sig selv, sin diagnose og andre tanker fra en autistisk krøllet hjerne. På lørdag kan du opleve ham i Odense.
 | 
Fra tirsdag den 8. november til lørdag d. 12. november lægger flere af Odenses spillesteder scene til en helt unik musikfestival med musik primært leveret af internationale kunstnere.
 | 
Seks kvinder i fyrrene beviser kvindens råstyrke, når de løfter hinanden i en ny cirkusforestilling. -Kvinder er ikke særlig stærke.....
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.