fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Danmarks eneste champagnefestival fyrer op for 10 glas bobler og en kæmpe fest

Del artikel:

På Odense Havn finder du en boblende oplevelse til sommer.

I Odense finder du Danmarks eneste champagnefestival. Med en festivalbillet får du 10 forskellige glas champagne og en kæmpe fest, som finder sted fredag den 10. juni på Odense Havn fra klokken 17 – 22.

Bobler fra berømt champagne-distrikt

Champagnefestivalen startede tilbage i år 2019, da arrangørerne Jakob Søfelde-Hansen og Jakob Faust undrede sig over, at der ikke var nogle i landet, der hyldede de franske bobler med en festival. Der findes jo alt fra cocktailfestival til ginfestival. Men champagnen var glemt i festivallandskabet.

Det besluttede de sig for at gøre noget ved. Det lavede derfor champagnefestival.

- På festivalen får du 10 forskellige glas champagne, som alle er nøje udvalgt fra det berømte Champagne-distrikt i Nordfrankrig. De luksuriøse dråber bliver skænket af dedikerede importører og vinhandlere fra hele landet. Ønsker man at smage flere champagner end de allerede udvalgte 10, vil der være rig mulighed for at købe yderligere smagsprøver glasvis på de enkelte stande. Der kan ligeledes købes champagne med hjem til særlige festivalpriser, lyder det fra arrangørerne, der også står bag Portvinsfestivalen, som finder sted i Svendborg, Aarhus, Vejle og Odense.

Ingen Champagne uden en fest.

Mange forbinder champagne med fest, farver og fejringer. Derfor garanterer arrangørerne også en fest, når Champagnefestival popper champagnerne hos Alfred & Kamilla i det ”Røde Pakhus” på Odense Havn.

- Når aftenen falder på, vil der så småt blive skruet op for musikken og festen vil fortsætte med kyndig hjælp af vores hus-DJ, for de som ikke er klar til at gå hjem, fortæller de.

På festivalen er det desuden muligt at købe en unik champagnemenu – en såkaldt champagnetallerken til 149 kroner lavet af Alfred & Camilla, hvor maden er specielt lavet til festivalens champagner.

Festivalbilletter kan købes på www.champagnefestival.dk

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Oplev odenseansk kunst på alternativ fynsk festival, hvor mad er en del af billetten og du ikke bliver mast på festivalpladsen.
 | 
Da David Lind Nordby fik en førtidspension som 31-årig, besluttede han sig for at gøre en forskel. I dag samler....
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense henover juni-måned, så skal du læse med lige her!

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Den 25.- d. 28. august 2022 afholdes den internationale kunstmesse Enter Art Fair. Men i år bliver det lidt specielt,....
 | 
Uanset om vi står ved det eller ej, så tillægger vi udseende en masse værdier, egenskaber og svagheder. Det viser forskning og diverse studier. Har du et ansigt, der afviger fra normen, er der en stor sandsynlighed for, at du vil opleve diskrimination på lige fod med racisme og sexisme.
 | 
Hvad sker der, hvis man smider papirklip og H.C. Andersens eventyr ned i den mørkeste undergrund i Odense? Det ser du, når byens gothklub fortolker H.C. Andersens mørkeste eventyr med laserlys og elektroniske toner ved dette års H.C. Andersen Festivals.
artikel
 | 
Trivselsugen er i denne uge tilbage på SDU, hvor arrangørerne fra Syddanske Studerende glæder sig over, at det ikke længere....