fbpx
Magnus Monrad
Journalist på Otwn
19. juli 2023

Danmarks største bilmesse ligger i Odense: Forventer flere end 25.000 gæster

artikel
 | 
Del artikel:
Lyt til artikel
Foto af:
Auto Show

Igen i år kan du komme til Danmarks største bilmesse, Auto Show, ude i Odense Congress Center den 19.-20. august, hvor det bliver større og vildere end nogensinde før.

Over seks år har Auto Show været afholdt fem gange, og sidste år slog alle rekorder for besøgstal. Det agter de to chefarrangører Kasper Erling og Martin Poorhamidi at slå i år, hvor de lover en endnu større og vildere messe for folk, der elsker alt ved biler.

I år byder Auto Show på endnu flere spændende tiltag. Der er fokus på at give gæsterne den komplette oplevelse inden for bilverdenen, herunder muligheden for at prøvekøre nye biler direkte på messen. Der vil være flere af de nyeste elbiler på markedet til rådighed for prøvekørsel.

Køb billet med 25% rabat her

- Vi forsøger hvert år at gøre Auto Show bedre og endnu mere interessant for publikum, som kommer fra hele Danmark for at opleve alle grene af bilbranchen i Danmark. Derfor er det også med en vis portion stolthed, at vi i år kan byde velkommen til mærker som Xpeng, Polestar, Hyundai, Volvo, Ford og flere andre, der tilbyder prøvekørsler fra et særskilt område lige foran hovedindgangen til Auto Show. Man kan booke en prøvetur på standen indenfor, og så gå direkte ud og prøvekøre den model, man har lyst til. Og der er netop opsat 20 ladestandere, så elbiler er der også masser af. Auto Show bliver altså Danmarks største åbent hus for nye biler, lyder det fra Kasper Erling.

Auto Show 2023 - otwn
Foto: Auto Show

Også for familier med børn

Auto Show er ikke kun for billelskere, men byder også på oplevelser for hele familien. Udover klassiske biler og unikke superbiler, herunder en særlig overraskelse fra Aston Martin, kan man også finde nyheder og gode tilbud på biludstyr, ladestandere, forsikringer, bilpleje, trackdays og meget mere.

Børnene får også masser at glæde sig til på Auto Show. De kan møde hele familien Münster, kendt fra Youtube, hvor Morten Münster er Danmarks største Youtuber, og hans bror Max og Naja Münster er populære blandt de mindste. Familien vil være til stede for en meet-n-greet den 19. august, og børn under 10 år kan deltage gratis.

LEGO vil også være til stede på messen og tilbyde børnene en verden af LEGO, hvor kun fantasien sætter grænser for byggeriet. Der vil også være en stor LEGO-skattejagt med mulighed for at vinde spændende præmier.

Auto Show 2023 - otwn
Foto: Auto Show

Danmarks største

Den tidligere verdensmester i WRC, Petter Solberg, kigger forbi med sin søn og fortæller om sit spændende liv i motorsporten. Der er også mulighed for at få taget billeder og autografer. Derudover kigger chefredaktøren fra Bil Magasinet Mikkel Thomsager forbi og agerer konferencier i Arena Fyn og skal blandt andet lede kåringen af Årets GTI.

Årets Auto Show kommer til at foregå på over 40.000 kvadratmeter og forventer at slå sidste års rekord på lidt over 25.000 besøgende.

Køb billet med 25% rabat her

Auto Show 2023 - otwn
Foto: Auto Show

Alle billeder herunder ejes af Auto Show.

Spændende relaterede artikler

GUIDE: Odenses koncerter i oktober 2023
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over oktober-måned, så skal du læse med lige her.
Art of otwn: Junior Brown kommer hjem til Odense
 | 
Den jamaicanske musiker Junior Brown vender tilbage til Odense for at give et show til DANCE på Frølageret den 29. september.
Klar til julefrokostsæonen: Bordeaux serverer godt håndværk med masser af smag
 | 
På Brasserie Bordeaux står Brian Grensteen i spidsen for køkkenet og udviklingen af årets julefrokostmenu. På trods af sine mange års erfaring fra branchen, glæder han sig stadig som et barn juleaften til den kommende julefrokostsæson.
artikel
 | 
Eivind Antonsen Segtnan er uddannet læge fra SDU og har en Ph.d. fra samme sted. Og det var under sin Ph.d., at Eivind fandt på en ny og innovativ måde at kunne teste for sygdomme.