fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otwn

Hos Ansgar Anlæg i Odense åbnes der op for folk fra hele landet, når Danmarks største roséfestival afholdes d. 21. maj 2022. Der vil være udskænkning af rosévin til kl. 17 og derefter afholdes en efterfest, hvor der både er DJ, mad og drikkevarer. I år er det dog med vokseværk og øget efterspørgsel, for det kræver noget at stå imod med, når man arbejder med så meget rosévin. Derfor er der et bredt og varieret udvalg af mad, snacks og drikkevarer på festivalpladsen. Du kan sågar bestille tapasanretninger på forhånd, men hvis dét ikke lige er sagen, så har du også mulighed for at købe noget andet mad i 4 andre foodtrucks.

Med i billetten følger et Ridel Rosé Extreme rosévinglas med indgraveret logo og årstal, samt festivalprogram og stempelkort til ét glas rose på hver af de 15 stande. Hele herligheden koster 329 kr. og kan købes på www.rosevinfestival.dk.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Eivind Antonsen Segtnan er uddannet læge fra SDU og har en Ph.d. fra samme sted. Og det var under sin Ph.d., at Eivind fandt på en ny og innovativ måde at kunne teste for sygdomme.