fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otwn

For et år siden startede 19-årige Flora Bubble Tea i sit sabbatår. Selvom Danny skal studere i København, vil han lave events med den taiwanske sommerdrik.

19-årige Danny var med til at starte et the-trend i Odense. Med studenterhuen på hovedet åbnede han Flora Bubble tea for et år siden. En forretning udelukkende baseret på bubble tea – en unik japansk theblanding bestående af isthe, sirup og spiselige perler. Faktisk har Danny været med til at starte en bubble-the-trend byen, selvom han startede sin forretning i bidende kulde.

Nu skal han studere i København. Men den lille travle thebar fortsætter. Derudover har Danny planer om at servere the til fester, events og diverse arrangementer.

Trendsætter

Da Danny valgte at åbne sin thebar for et år siden, har man ikke kunne få bubble tea mange steder i Odense.

- Jeg har en lille søster, som havde set den specielle the på internettet altså TikTok og YouTube. Derudover spottede jeg det flere steder i København, fortæller Danny.

Da coronavirus ændrede Dannys rejseplaner under sit sabbatår, valgte Danny at overtage sine forældres vietnamesiske restaurant i Vestergade.

- Jeg ville ikke bruge tid på at søge jobs, så jeg ville i stedet åbne mit eget og lave et hyggeligt projekt, lyder det fra Danny. Siden Danny åbnede sintThebar med bubbletea er der dukket flere bubbletea- muligheder op i byen.

Man da Danny først fik the-idéen i august måned, startede han baren fyldt med sommerdrikkevarer, da kulden kom til Odense.  

- Jeg tænkte, hvad sker der for gud. Vi fik først varmen i midten af maj. Vinteren var hård og det var koldt i april, lyder det fra Danny, der brugte den lange vintertid på at opfinde flere lemonader samt smagskombinationer af bubble tea i butikken.

Sommeren har gjort, at der er kommet kø i thebaren. Udover at du kan få forskellige bubbleteas og lemonader hos Flora Tea, så kan du også specialdesigne din egen bubble tea, hvor du selv vælger perler, sirup og the. Og det har givet Danny nye idéer.

The-events

Da Coronarestriktionerne tillod events, lavede Danny et lille sommerarrangement, hvor han præsenterede odenseanerne for en række nye lemonader. Men det endte ud med, at lemonaderne blev de rene sprutskjulere for gæsterne

- Du kan snildt have 10 Cl alkohol i glassene. Folk købte lemonader og hældte den billigste vodka fra supermarkedet ned i dem. Vi har intet kundetoilet og har derfor ingen spiritusbevilling, så vi kan ikke sælge spiritus her, selvom mange efterspørger det, fortæller Danny.

Eventet gav Danny en idé. Han vil gerne sælge the til diverse events og arrangementer i byen såvel som Danmark.

Selvom Danny rykker til København vil han stadigvæk drive Bubble tea, hvor der i fremtiden vil komme flere the-events, som man ikke har set før i Odense.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.