fbpx
Louise Møller
Journalist på Otwn
19. september 2022

Eksklusivt designmarked med Odensekunst  

artikel
 | 
Del artikel:
Lyt til artikel
Foto af:
Otwn

Er du til kunsthåndværk og flotte designs?

Ja så er det nok værd at lægge vejen forbi Odense havn lørdag d. 24. september.

Fra klokken 10.00 - 16.00 afholder Odense Craftværk nemlig et eksklusivt designmarked hos Odense Glasværk, hvor du kan finde fine, håndlavet, farverige kvalitetsprodukter, som glasvaser, keramik, kunst, lædertasker, tøj mm.

Krøllet Keramik er en af udstillerne, som du kan møde på lørdag.

Folkene bag Odense Glasværk gik i foråret sammen med Spar Nord Fonden om at skabe et nyt kollektiv for kunsthåndværkere på Havnegade 13. Det nye kollektiv hedder CraftVærk.

Til markedet finder du alverdens kunsthåndværk lavet af lokale designere.

Odense Craftwerk har allieret sig med forskellige kunsthåndværkere, designere og butikker til lørdagens designmarked. Nogle af kunsthåndværkerne er en del af Craftværk, som er det kreative kunstnerkolletiv ved Odense Glasværk.

Det er ikke kun designere og kunsthåndværkere, der rammer markedet. Du kan også møde butikken Fabrek på markedet. Fie, der ejer Fabrek, kommer bl.a. forbi med sine plakater, som hun selv designer.

Odense Glasværk har både helt nye produkter med, men sælger også ud af deres prototyper og 2. sortering. På designmarkedet kan du bl.a. se Odense vasen i helt nye farver som lilla, lyng og stålblå og mønstre, der leder tankerne hen på undervandsstemning.

Martin fra Odense Glasværk er i gang med at lave en Odense Vase. Til markedet kan du se Odensevasen i nye klæder.

Har du ikke mulighed for at møde fysisk op i Havnegade, ja så har Odense Glasværk heldigvis også en webshop, hvor du kan shoppe løs.

https://www.craftvaerk.dk/

Spændende relaterede artikler

Oplev to spændende seminarer i inspirerende omgivelser
 | 
Søllinge Forsamlingshus er ikke kun et sted, du kan booke dig ind. De arrangerer også selv events, som man kan tilmelde sig og deltage i.
Abdul vil være den bedste: Vil nå toppen blandt indiske kokke
 | 
Det indiske køkken er meget traditionelt, men det betyder ikke, at det ikke udvikler sig. Derudover kommer du nok aldrig til at besøge to indiske restauranter, hvor noget smager ens.
Den usynlige skade: Du skal passe ind i en kasse
 | 
Der er kommet mange flere diagnoser frem i søgelyset de sidste par år, men det er ikke alle skader og diagnoser, der kan ses på folk.
artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.