fbpx
Louise Møller
Journalist på Otwn
19. september 2022

Eksklusivt designmarked med Odensekunst  

artikel
 | 
Del artikel:
Lyt til artikel
Foto af:
Otwn

Er du til kunsthåndværk og flotte designs?

Ja så er det nok værd at lægge vejen forbi Odense havn lørdag d. 24. september.

Fra klokken 10.00 - 16.00 afholder Odense Craftværk nemlig et eksklusivt designmarked hos Odense Glasværk, hvor du kan finde fine, håndlavet, farverige kvalitetsprodukter, som glasvaser, keramik, kunst, lædertasker, tøj mm.

Krøllet Keramik er en af udstillerne, som du kan møde på lørdag.

Folkene bag Odense Glasværk gik i foråret sammen med Spar Nord Fonden om at skabe et nyt kollektiv for kunsthåndværkere på Havnegade 13. Det nye kollektiv hedder CraftVærk.

Til markedet finder du alverdens kunsthåndværk lavet af lokale designere.

Odense Craftwerk har allieret sig med forskellige kunsthåndværkere, designere og butikker til lørdagens designmarked. Nogle af kunsthåndværkerne er en del af Craftværk, som er det kreative kunstnerkolletiv ved Odense Glasværk.

Det er ikke kun designere og kunsthåndværkere, der rammer markedet. Du kan også møde butikken Fabrek på markedet. Fie, der ejer Fabrek, kommer bl.a. forbi med sine plakater, som hun selv designer.

Odense Glasværk har både helt nye produkter med, men sælger også ud af deres prototyper og 2. sortering. På designmarkedet kan du bl.a. se Odense vasen i helt nye farver som lilla, lyng og stålblå og mønstre, der leder tankerne hen på undervandsstemning.

Martin fra Odense Glasværk er i gang med at lave en Odense Vase. Til markedet kan du se Odensevasen i nye klæder.

Har du ikke mulighed for at møde fysisk op i Havnegade, ja så har Odense Glasværk heldigvis også en webshop, hvor du kan shoppe løs.

https://www.craftvaerk.dk/

Spændende relaterede artikler

Nektar på REPLAY: Vi har et helt univers klar
 | 
Når otwn og Palm Pictures til juni åbner dørene for vores fællesevent REPLAY, bliver det blandt andet med den lokale rapper Nektar på scenen.
MADMANMAX på REPLAY: Fuld moshpit-vibe, rage og kæmpe energi
 | 
Når otwn og Palm Pictures til juni åbner dørene for vores fællesevent REPLAY, bliver det blandt andet med undergrundsrapperen MADMANMAX på scenen.
Mowgli på REPLAY: Jeg kommer med noget ægte og oldschool
 | 
Når otwn og Palm Pictures til juni åbner dørene for vores fællesevent REPLAY, bliver det blandt andet med rapperen Mowgli på scenen.
artikel
 | 
I Odense findes virksomheden LittleGiants, hvor fire medejere og en række udviklere laver drømme til virkelighed for unge entreprenører med store app-drømme.