fbpx
Lisette Olesen
Journalist på Otwn
22. juli 2022

Energibombe tager firserne ind i fremtiden: Duo vil erobre landets scener med et vildt setup

artikel
 | 
Del artikel:
Lyt til artikel
Foto af:
Hans Kristian Hannibal-Bach

Kender du Recorded Voice fra Odense? Hvis du ikke gør, så kommer du til det. Duoen har netop udgivet en ny sang, og spørger man bandet er nummeret blot startskuddet til et hav af udgivelser samt vilde koncertoplevelser.

Elsker du elektronisk musik og minder fra firserne, så skal du smutte ind på din foretrukne streamingtjeneste og give sangen OhNothing et lyt.

Singlen er netop udgivet af det odenseanske elektroniske duo Recorded Voice, som du kommer til at se meget mere til, idet bandet har vilde oplevelser i støbeskeen.

Recorded Voice har optrådt på de fleste odenseanske scener, hvor de er kendte for at springe en energibombe på scenen. Musikkyndige hoveder vil nok sige, at de blander det organiske med elektroniske, fordi duoens synthmester Andreas affyrer de vildeste elektroniske toner, mens Steffen rocker trommerne med håndkraft. Men som ganske almindelig koncertgænger er det imponerende at opleve, hvordan pokker forsangeren har luft til at spille trommer og synge samtidig. 

recorded-voice-otwn
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach

Udover Recorded Voice fyrer op for en elektronisk lydeksplosion på scenen, så bader duoen altid sit publikum i et lysshow i alverdens farver.

Lige nu er Recorded Voice i fuld gang med at lave en masse musik. Derudover planlægger de sammen en kæmpe koncertproduktion til landets spillesteder samt nogle shows til klubber rundt omkring i landet.

Mens vi venter på mere fra Recorded Voice, kan du give OhNothing et lyt. En sang, der er inspireret af den odenseanske søskendeduo OhNothing. Om sangen fortæller bandet.

- Vi oplevede bandet spille et fantastisk liveshow. De groovy analoge synth-lyde som Jesper fra OhNothing præsterede udover scenekanten, ramte os lige i hjertet, og ledte vores tanker tilbage til dengang vi som små drenge oplevede et musikalsk vidunder for første gang. Vi blev særlig inspireret af Jespers måde at håndtere sine basslines, der er en blanding af arpeggiator-lyde og tonerne fra bandet Rage Against The Machines. Det var et finurligt øjeblik, hvor vores musikalske bevidstheder blev udvidet og med den nye inspiration besluttede vi os at skrive singlen OhNothing.

Spændende relaterede artikler

AI styrker dine svagheder. En personlig fortælling om en islænding, der er landet i Odense.
 | 
Jeg bliver klogere inden for andre industrier og brancher hurtigere end nogensinde før, og på den måde kan jeg udvide mit ekspertiseområde markant. Det er derfor jeg synes det er sjovt i Trueshift, fordi vi hjælper mange forskellige virksomheder inden for mange forskellige brancher, hvor jeg pludselig med lynets hast kan sætte mig ind i de forskellige problemstillinger for at finde sjove og kreative løsninger. Jeg bruger i høj grad mine kompetencer til at samarbejde med AI. Der er ikke et punkt, hvor det direkte kan gå ind og erstatte mig. Nogle gange bruger jeg også min egen erfaring og viden til at gøre resultaterne af det, jeg beder de forskellige AI-værktøjer om at gøre, bedre.
GUIDE: Event på Studenterhus Odense april 2024
 | 
Studenterhus Odense byder hver måned folk inden for, hvor man kan få lov til at studere i fred, få en billig kop kaffe eller deltage i et af deres mange, fede events.
GUIDE: Events på DYNAMO april 2024
 | 
Er du til cirkus og nyteater, så vil du elske DYNAMO. Her kan du opleve alverdens verdensklasse forestillinger fra aktører og kompagnier fra ind- og udland hele året rundt.
artikel
 | 
Folkene bag Brasserie Bordeaux, Iscafé Nørregade og Ishuset Stige Ø udvider porteføljen med endnu en restaurant på central placering i Odense.