fbpx
Foto:
27. februar 2022

Fastelavn i de mørkes klub

artikel
 | 
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Fastelavn i de mørkes klub

Del artikel:

Weekenden er spækket med fastelavnsfester i Odense. På Kulturmaskinen blev fastelavnsfesten fejret med lak, læder og sort makeup.

Klub Golem er Odenses mørke klub, der dyrker musik fra de mørke og alternative scener fra firserne og frem til i dag. Musikken har gjort Klub Golem utrolig populær. Udover at tiltrække folk fra hele landet, får klubben besøg fra Norge, Sverige, Tyskland mm.

I går fik klubben besøg af den københavnske synth-pop-gruppe Flamboyance, der for første gang gav koncert i Odense.

Selvom Flamboyance var hovednavnet, så går du ikke bare til én koncert hos Klub Golem.

Når klubben fyrer op for de mørke aftener er det med flere artister på scenen. Fra klokken 20.00 – 02.00 står scenen aldrig tom. Den bliver altid indtaget af klubbens lokale DJ’s, som sætter gang i dansegulvet. I går blev DJ- pulten holdt varm af Golem-stifteren Ras Bolding, Marie Makaber, Emmilie Eddike og Sue She.

???? Klub Golem af Lisette Olesen

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
I morgen bliver Vestergade beriget med en ny restaurant. Folkene fra Restaurant Værdsat åbner nemlig ”en fræk lillesøster” ved navn Restaurant Vestergade. Menuen ved byens nye spisested er moderne, skandinavisk og til at betale. En forret, en hovedret og en dessert koster nemlig 215 kroner.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Da Olav var barn, troede han, at han kun kunne være sammen med autister. I dag rejser han land og rige rundt som komiker, hvor han gør grin med sig selv, sin diagnose og andre tanker fra en autistisk krøllet hjerne. På lørdag kan du opleve ham i Odense.
 | 
Fra tirsdag den 8. november til lørdag d. 12. november lægger flere af Odenses spillesteder scene til en helt unik musikfestival med musik primært leveret af internationale kunstnere.
 | 
Seks kvinder i fyrrene beviser kvindens råstyrke, når de løfter hinanden i en ny cirkusforestilling. -Kvinder er ikke særlig stærke.....
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.