fbpx
Foto:
27. februar 2022

Fastelavn i de mørkes klub

artikel
 | 
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Fastelavn i de mørkes klub

Del artikel:

Weekenden er spækket med fastelavnsfester i Odense. På Kulturmaskinen blev fastelavnsfesten fejret med lak, læder og sort makeup.

Klub Golem er Odenses mørke klub, der dyrker musik fra de mørke og alternative scener fra firserne og frem til i dag. Musikken har gjort Klub Golem utrolig populær. Udover at tiltrække folk fra hele landet, får klubben besøg fra Norge, Sverige, Tyskland mm.

I går fik klubben besøg af den københavnske synth-pop-gruppe Flamboyance, der for første gang gav koncert i Odense.

Selvom Flamboyance var hovednavnet, så går du ikke bare til én koncert hos Klub Golem.

Når klubben fyrer op for de mørke aftener er det med flere artister på scenen. Fra klokken 20.00 – 02.00 står scenen aldrig tom. Den bliver altid indtaget af klubbens lokale DJ’s, som sætter gang i dansegulvet. I går blev DJ- pulten holdt varm af Golem-stifteren Ras Bolding, Marie Makaber, Emmilie Eddike og Sue She.

???? Klub Golem af Lisette Olesen

Mest læste nyheder

 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....
 | 
Restaurant Værdsat formerer sig til flere spiseoplevelser i Odense. Men hvad de færreste ved om smørrebrødssuccessen i Kongensgade er, at restauranten hjælper mennesker med specielle udfordringer. Ejeren vil nemlig gerne give tilbage til samfundet, som hjalp ham, da han var plaget af druk og dødsangst.

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Fodbold-freestyleren Brian ”Brizze” Mengel har i flere år været god til at sætte fokus på, hvordan man også kan bruge en fodbold, og nu er han ved at indføre teqball til Danmark.
 | 
Inde ved Kongensgade ligger lokalerne til foreningen TUBA og deres datterforening Tubanu, der er et fælleskab for folk, som har haft alkohol og stoffer tæt inde på livet i deres opvækst.
 | 
Eva Holm og resten af Kulturmaskinen har fået bevilliget 2,1 millioner kr. til at udføre et projektforløb over tre år for at give mentalt belastede unge et pusterum.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.