fbpx
Foto:
27. februar 2022

Fastelavn i de mørkes klub

artikel
 | 
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Fastelavn i de mørkes klub

Del artikel:

Weekenden er spækket med fastelavnsfester i Odense. På Kulturmaskinen blev fastelavnsfesten fejret med lak, læder og sort makeup.

Klub Golem er Odenses mørke klub, der dyrker musik fra de mørke og alternative scener fra firserne og frem til i dag. Musikken har gjort Klub Golem utrolig populær. Udover at tiltrække folk fra hele landet, får klubben besøg fra Norge, Sverige, Tyskland mm.

I går fik klubben besøg af den københavnske synth-pop-gruppe Flamboyance, der for første gang gav koncert i Odense.

Selvom Flamboyance var hovednavnet, så går du ikke bare til én koncert hos Klub Golem.

Når klubben fyrer op for de mørke aftener er det med flere artister på scenen. Fra klokken 20.00 – 02.00 står scenen aldrig tom. Den bliver altid indtaget af klubbens lokale DJ’s, som sætter gang i dansegulvet. I går blev DJ- pulten holdt varm af Golem-stifteren Ras Bolding, Marie Makaber, Emmilie Eddike og Sue She.

???? Klub Golem af Lisette Olesen

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Oplev odenseansk kunst på alternativ fynsk festival, hvor mad er en del af billetten og du ikke bliver mast på festivalpladsen.
 | 
Da David Lind Nordby fik en førtidspension som 31-årig, besluttede han sig for at gøre en forskel. I dag samler....
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense henover juni-måned, så skal du læse med lige her!

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Den 25.- d. 28. august 2022 afholdes den internationale kunstmesse Enter Art Fair. Men i år bliver det lidt specielt,....
 | 
Uanset om vi står ved det eller ej, så tillægger vi udseende en masse værdier, egenskaber og svagheder. Det viser forskning og diverse studier. Har du et ansigt, der afviger fra normen, er der en stor sandsynlighed for, at du vil opleve diskrimination på lige fod med racisme og sexisme.
 | 
Hvad sker der, hvis man smider papirklip og H.C. Andersens eventyr ned i den mørkeste undergrund i Odense? Det ser du, når byens gothklub fortolker H.C. Andersens mørkeste eventyr med laserlys og elektroniske toner ved dette års H.C. Andersen Festivals.
artikel
 | 
Trivselsugen er i denne uge tilbage på SDU, hvor arrangørerne fra Syddanske Studerende glæder sig over, at det ikke længere....