fbpx
Foto:
27. februar 2022

Fastelavn i de mørkes klub

artikel
 | 
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Fastelavn i de mørkes klub

Del artikel:

Weekenden er spækket med fastelavnsfester i Odense. På Kulturmaskinen blev fastelavnsfesten fejret med lak, læder og sort makeup.

Klub Golem er Odenses mørke klub, der dyrker musik fra de mørke og alternative scener fra firserne og frem til i dag. Musikken har gjort Klub Golem utrolig populær. Udover at tiltrække folk fra hele landet, får klubben besøg fra Norge, Sverige, Tyskland mm.

I går fik klubben besøg af den københavnske synth-pop-gruppe Flamboyance, der for første gang gav koncert i Odense.

Selvom Flamboyance var hovednavnet, så går du ikke bare til én koncert hos Klub Golem.

Når klubben fyrer op for de mørke aftener er det med flere artister på scenen. Fra klokken 20.00 – 02.00 står scenen aldrig tom. Den bliver altid indtaget af klubbens lokale DJ’s, som sætter gang i dansegulvet. I går blev DJ- pulten holdt varm af Golem-stifteren Ras Bolding, Marie Makaber, Emmilie Eddike og Sue She.

???? Klub Golem af Lisette Olesen

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Der er tikket et stort tocifret millionbeløb ind på kontoen hos Odense Teater, der drømmer om at igangsætte en stor modernisering af det gamle, historiske teater.
 | 
Der er stadig en stor del af unge piger, der kæmper med mental trivsel, og som går med alene med deres svære tanker. Foreningen GirlTalk har lavet et fællesskab, hvor man kan henvende sig.
 | 
Et ungt kærestepar har sammen købt en båd, som skulle renoveres helt fra bunden, men de havde et udgangspunkt, der sagde at de ikke vidste noget som helst om det – og så kunne de heller ikke sejle.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten afholdes igen i år af Syddanske Studerende, og de er klar på at gøre det større end nogensinde før med et stort to-dags program.