fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otwn

Elsker du øl og cocktails, så hold øje med BarMalt. Huset er nemlig fyldt med events og oplevelser. Lørdag den 29. oktober holder det fynske ølhus fx en kæmpe halloweenfest.

Elsker du drinks, gys og gru, så kig forbi BarMalt lørdag den 29. oktober. Her bliver ølhusets to etager nemlig tryllet om til en horrorhouse, hvor du finder (u)hyggelige drinks, halloweenmusik og overnaturlige væsener.

BarMalt er kendt for at servere fynsk øl i stride strømme. Men hvad de færreste måske tænker over er, at det fynske ølhus har en cocktailbar samt et hav af events.

Ved midnat kårer BarMalt det bedste halloweenkostume til halloweenfesten. Foto: BarMalt

Det mystiske Transsylvanien indtager Odense

Et kys fra en vampyr, blødende Mary og hjerneblødning. Det får du serveret om lørdagen, når BarMalt laver cocktails som Bloody Mary, Brain Hemmorrhage og Vampire Kiss. De forskellige drinks bliver serveret i BarMalts cocktailbar, som du finder i toppen af det fynske ølhus.

Til halloweenfesten bliver barens to etager nemlig forvandlet til det mystiske Transsylvanien, som huser vampyrer, varulve og andre mystiske væsener.  

-Vi laver baren om til et “one day Horror House”, hvor både baren, personale og de gæster der lyster klæder sig ud og fester natten lang til LADJ’s live halloween mixing. Vi gør det her, fordi der ikke er andre i Odense, der gør det. Vi er ret glade for alle helligdage og vi synes, at halloween er blevet overset i Odense. Når der nu var mulighed for at klæde os selv og baren ud, så kunne vi ikke lade være, fortæller Mathias Grundtvig, der bestyrer BarMalt.

Udover at aftenen er spækket med sjove indslag som fx konkurrence om bedste Halloween Kostume, så finder du LADJ bag DJ-pulten. Marc Seiden Kristensen i Odense bedre kendt som LADJ er en del af Odenses hiphop-miljø. Faktisk står han bag hiphop-kollektivet Crackhouse, som huserer rundt i byen med alt fra breakdance til hiphopshows. Marc spiller ofte i mange af byens barer og butikker. Men på lørdag fylder han BarMalt med Halloweenmusik.

LADJ bag pulten. Foto: MG Media

En ud af mange oplevelser

Halloweenfesten starter klokken 16.00. Klokken 17:30 vil der være tapas, som du køber billet til via BarMalts hjemmeside.

BarMalt har Fyns længste ølbræt, hvor der er plads til en genstand fra hver af husets 12 haner. Foto: Otwn

Halloweenfesten på BarMalt er blot en ud af mange sjove fester og tiltag, du finder i ølhuset. BarMalt er fx kendt for at have Fyns længste ølbræt, som er spækket med specialøl. Men i ølhuset finder du også finurlige begivenheder og oplevelser, som du ikke finder andre steder i byen. Hver torsdag har BarMalt fx Leifig torsdag.

-Du får dobbelt op lige indtil kl. 23 i baren og det er ra’nok billigt. Dobbelt op gælder alle sjusser, cocktails, Albani fadøl og Pure Shots, fortæller de.

Derudover laver BarMalt også forskellige ølsmagninger bl.a. ølsmagning for the ladies samt ølsmagning for dummies. Ved Ølsmagning for the ladies er der lagt op til en hyggelig pigeaften, mens ølsmagning for dummies giver dig en grundlæggende viden om øl.

Halloweenfesten på lørdag den 29. oktober er blot en ud af mange oplevelser på Bar Malt. Du finder BarMalt på Vestergade 60 i Odense centrum.  

BarMalt i Odense. Foto: BarMalt

 

 

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Eivind Antonsen Segtnan er uddannet læge fra SDU og har en Ph.d. fra samme sted. Og det var under sin Ph.d., at Eivind fandt på en ny og innovativ måde at kunne teste for sygdomme.