fbpx
Skrevet af:
Otwn
Journalist på Otown

GoBoat & Mad og Market byder til Odense Havn Street Food Festival med fri sejlads d. 15.-18. september.

Del artikel:

GoBoat & Mad og Market ønsker at gøre Odense Havn til et formidabelt og lækkert sted at være for alle – om du er lokal eller turist.

Hvis man er en madentusiast og/eller street food-elsker, så kan man se frem til lækre, frisklavede retter fra alverdens køkkener serveret lige ved havnen. Tysklandkaj forvandles nemlig til en street food-festival, hvor gademadens glæder serveres med gratis sejlture, livemusik og hyggelige aktiviteter for store og små.

"Vi elsker Odense Havn! Vi er glade for at være en del af havnens udvikling mod at være mere hyggelig og brugbar for helt almindelige mennesker", udtaler Anders Ekelund Mørck, der er CEO hos GoBoat.

Han håber, at odenseanerne vil komme forbi havnen for at nyde den gode mad og en tur på vandet. Festivalen er nemlig skabt med en passion for at gøre Odense Havn til et endnu mere attraktivt sted at være – for alle.

Entréen til festivalen er gratis og åbningstiderne er som følgende:

OBS: De gratis ture med GoBoat kan prøves fredag kl. 16-18, lørdag kl. 12-14 og søndag kl. 12-14. Turene gives ud efter først-til-mølle-princippet. Man dukker bare op ved GoBoat, hvorfra man kan sejle, når der er plads. Man får et GoBoat crew-medlem med som kaptajn, og hvis man ønsker at sejle i længere tid med op til 8 personer, er det muligt at booke bådene i GoBoats normale åbningstider. De kan bookes her.

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for polske Nicola og Gosia, der har åbnet en ny foodtruck, som holder til ude ved Odins Bro.
 | 
Det er dyrt og tidskrævende at drive et teater, derfor handler det om at gøre arbejdsgangene lettere for sig selv, og det kan Teater Momentum gøre med deres nye midler.
 | 
Det starter og slutter hårdt for 60-årige Johnny, der har gennemlevet lidt af hvert i sit liv, men heldigvis ser han mod bedre tider.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.