fbpx
Skrevet af:
Otwn
Journalist på Otown

GoBoat & Mad og Market byder til Odense Havn Street Food Festival med fri sejlads d. 15.-18. september.

Del artikel:

GoBoat & Mad og Market ønsker at gøre Odense Havn til et formidabelt og lækkert sted at være for alle – om du er lokal eller turist.

Hvis man er en madentusiast og/eller street food-elsker, så kan man se frem til lækre, frisklavede retter fra alverdens køkkener serveret lige ved havnen. Tysklandkaj forvandles nemlig til en street food-festival, hvor gademadens glæder serveres med gratis sejlture, livemusik og hyggelige aktiviteter for store og små.

"Vi elsker Odense Havn! Vi er glade for at være en del af havnens udvikling mod at være mere hyggelig og brugbar for helt almindelige mennesker", udtaler Anders Ekelund Mørck, der er CEO hos GoBoat.

Han håber, at odenseanerne vil komme forbi havnen for at nyde den gode mad og en tur på vandet. Festivalen er nemlig skabt med en passion for at gøre Odense Havn til et endnu mere attraktivt sted at være – for alle.

Entréen til festivalen er gratis og åbningstiderne er som følgende:

OBS: De gratis ture med GoBoat kan prøves fredag kl. 16-18, lørdag kl. 12-14 og søndag kl. 12-14. Turene gives ud efter først-til-mølle-princippet. Man dukker bare op ved GoBoat, hvorfra man kan sejle, når der er plads. Man får et GoBoat crew-medlem med som kaptajn, og hvis man ønsker at sejle i længere tid med op til 8 personer, er det muligt at booke bådene i GoBoats normale åbningstider. De kan bookes her.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....
 | 
Restaurant Værdsat formerer sig til flere spiseoplevelser i Odense. Men hvad de færreste ved om smørrebrødssuccessen i Kongensgade er, at restauranten hjælper mennesker med specielle udfordringer. Ejeren vil nemlig gerne give tilbage til samfundet, som hjalp ham, da han var plaget af druk og dødsangst.

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Morten fra Mortens Chokolade savnede variation i koppen med varm chokolade. Han har derfor beriget Odense med en særlig kollektion af varme chokolader, hvor smagene spænder lige fra de milde til de stærke.
 | 
Arrangørerne bag arrangementet glæder sig til, at søndage nu bliver til festlige fredage for branchefolk i Odense.
 | 
Burgerbaren The Burger Concept har opfundet en populær julemenu, som storroses af fødevareekspert.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.