fbpx
Skrevet af:
Otwn
Journalist på Otown

GoBoat & Mad og Market byder til Odense Havn Street Food Festival med fri sejlads d. 15.-18. september.

Del artikel:

GoBoat & Mad og Market ønsker at gøre Odense Havn til et formidabelt og lækkert sted at være for alle – om du er lokal eller turist.

Hvis man er en madentusiast og/eller street food-elsker, så kan man se frem til lækre, frisklavede retter fra alverdens køkkener serveret lige ved havnen. Tysklandkaj forvandles nemlig til en street food-festival, hvor gademadens glæder serveres med gratis sejlture, livemusik og hyggelige aktiviteter for store og små.

"Vi elsker Odense Havn! Vi er glade for at være en del af havnens udvikling mod at være mere hyggelig og brugbar for helt almindelige mennesker", udtaler Anders Ekelund Mørck, der er CEO hos GoBoat.

Han håber, at odenseanerne vil komme forbi havnen for at nyde den gode mad og en tur på vandet. Festivalen er nemlig skabt med en passion for at gøre Odense Havn til et endnu mere attraktivt sted at være – for alle.

Entréen til festivalen er gratis og åbningstiderne er som følgende:

OBS: De gratis ture med GoBoat kan prøves fredag kl. 16-18, lørdag kl. 12-14 og søndag kl. 12-14. Turene gives ud efter først-til-mølle-princippet. Man dukker bare op ved GoBoat, hvorfra man kan sejle, når der er plads. Man får et GoBoat crew-medlem med som kaptajn, og hvis man ønsker at sejle i længere tid med op til 8 personer, er det muligt at booke bådene i GoBoats normale åbningstider. De kan bookes her.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
I morgen bliver Vestergade beriget med en ny restaurant. Folkene fra Restaurant Værdsat åbner nemlig ”en fræk lillesøster” ved navn Restaurant Vestergade. Menuen ved byens nye spisested er moderne, skandinavisk og til at betale. En forret, en hovedret og en dessert koster nemlig 215 kroner.
 | 
Da David Lind Nordby fik en førtidspension som 31-årig, besluttede han sig for at gøre en forskel. I dag samler....
 | 
Oplev odenseansk kunst på alternativ fynsk festival, hvor mad er en del af billetten og du ikke bliver mast på festivalpladsen.

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Kong Volmer fra Brandts Passage er kendt for sine smørrebrød. Nu åbner restauranten et nyt køkken i Odense. Her kan....
 | 
Odense har fået et nyt bankokoncept i vinbaren Salute.
 | 
De rustikke kælderlokaler i Overgade 25 danner rammen om Overgades nye vinbar SALUTE.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.