fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

GoBoat vil give gode oplevelser til udsatte børn: Det er et tiltrængt pusterum

Del artikel:

GoBoat åbnede i foråret 2021 op for et koncept, hvor udsatte børn og deres familier kunne nyde nogle gode øjeblikke på vandet med hinanden. Corona-lockdown var en hård omgang for de fleste, men nogle af de gode folk bag konceptet følte, at de udsatte familier skulle nyde oplevelserne på vandet og det var så stor en succes, at GoBoat, KidsAid og Foreningen til Støtte for Mødre og Børn ikke kunne lade være med at gøre det igen i år.

Og det er ikke uden betydning, at man gentager succesen, hvis man spørger Maria Breschel, der er projektleder hos KidsAid: “I KidsAid oplever vi en kæmpe efterspørgsel på oplevelser for hele familien, så de kan glædes og skabe minder sammen. De syge og sårbare børn og unge har brug for positive oplevelser, så de kan få en pause fra behandlingsforløb og sygdom. Derfor er det helt fantastisk at GoBoat tilbyder KidsAid og vores familier en hyggelig sejltur på vandet, så de kan få et tiltrængt pusterum. Vi er taknemmelige for samarbejdet med GoBoat."


Begejstringen er lige så stor hos Susanne Bach Rasmussen fra Foreningen for Mødre og Børn, der fortæller: “Vi modtager hvert år mange ansøgninger fra forældre, der er alene med deres børn, hvor de søger støtte til oplevelser og ture. Der er desværre mange familier, der ikke har økonomi til at kunne give deres børn de samme oplevelser og ture som deres venner og klassekammerater. Vi er derfor meget glade for samarbejdet med GoBoat.”

Hvis man er interesseret i at sende en ansøgning afsted, skal man kontakte KidsAid eller Foreningen til Støtte for Mødre og Børn for at høre mere om muligheden for en gratis sejltur.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Oplev odenseansk kunst på alternativ fynsk festival, hvor mad er en del af billetten og du ikke bliver mast på festivalpladsen.
 | 
Da David Lind Nordby fik en førtidspension som 31-årig, besluttede han sig for at gøre en forskel. I dag samler....
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense henover juni-måned, så skal du læse med lige her!

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Carl Nielsen Festival hedder Odenses nye festival, som samler verdens bedste musikere på Fyn. På festivalen kan du komme helt tæt på verdensstjernerne, når de rammer Odense Koncerthus, fynske slotte, Kongens Have og Anarkist
 | 
Når et ølbræt bliver for lille, så må man lave et større. Hos BarMalt i Odense blev brættet til Fyns længste. Ølbrættet med 12 øl er blot en ud af et hav af øloplevelser, BarMalt laver for at sætte fokus på fynsk øl.
 | 
Elsker du festivaler, så har Odense med garanti en festival til dig i denne måned. August er nemlig spækket med festivaloplevelser for enhver smag.
artikel
 | 
Trivselsugen er i denne uge tilbage på SDU, hvor arrangørerne fra Syddanske Studerende glæder sig over, at det ikke længere....