fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

GoBoat vil give gode oplevelser til udsatte børn: Det er et tiltrængt pusterum

Del artikel:

GoBoat åbnede i foråret 2021 op for et koncept, hvor udsatte børn og deres familier kunne nyde nogle gode øjeblikke på vandet med hinanden. Corona-lockdown var en hård omgang for de fleste, men nogle af de gode folk bag konceptet følte, at de udsatte familier skulle nyde oplevelserne på vandet og det var så stor en succes, at GoBoat, KidsAid og Foreningen til Støtte for Mødre og Børn ikke kunne lade være med at gøre det igen i år.

Og det er ikke uden betydning, at man gentager succesen, hvis man spørger Maria Breschel, der er projektleder hos KidsAid: “I KidsAid oplever vi en kæmpe efterspørgsel på oplevelser for hele familien, så de kan glædes og skabe minder sammen. De syge og sårbare børn og unge har brug for positive oplevelser, så de kan få en pause fra behandlingsforløb og sygdom. Derfor er det helt fantastisk at GoBoat tilbyder KidsAid og vores familier en hyggelig sejltur på vandet, så de kan få et tiltrængt pusterum. Vi er taknemmelige for samarbejdet med GoBoat."


Begejstringen er lige så stor hos Susanne Bach Rasmussen fra Foreningen for Mødre og Børn, der fortæller: “Vi modtager hvert år mange ansøgninger fra forældre, der er alene med deres børn, hvor de søger støtte til oplevelser og ture. Der er desværre mange familier, der ikke har økonomi til at kunne give deres børn de samme oplevelser og ture som deres venner og klassekammerater. Vi er derfor meget glade for samarbejdet med GoBoat.”

Hvis man er interesseret i at sende en ansøgning afsted, skal man kontakte KidsAid eller Foreningen til Støtte for Mødre og Børn for at høre mere om muligheden for en gratis sejltur.

Mest læste nyheder

 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....
 | 
Restaurant Værdsat formerer sig til flere spiseoplevelser i Odense. Men hvad de færreste ved om smørrebrødssuccessen i Kongensgade er, at restauranten hjælper mennesker med specielle udfordringer. Ejeren vil nemlig gerne give tilbage til samfundet, som hjalp ham, da han var plaget af druk og dødsangst.

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Den 21. marts afholder ildsjælen David Lind Nordby og 1. Viceborgmester Andreas Møller et arrangement for familier med handicap tæt på livet, Verdens Bedste Omsorgsdag.
 | 
Et godt glas vin til halv pris. Det kan du få hos Amy's Bar & Winehouse ’s i morgen. Hver mandag....
 | 
I slutningen af november sidste år åbnede Iben Søllingvraa fællesskabsbutikken ”Ibens Keramik” i Overgade 22. Modtagelsen af butikken har været fantastisk, og det har givet Iben mod på at give kunderne i Odense endnu mere design og interiør at vælge imellem
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.