fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

GoBoat vil give gode oplevelser til udsatte børn: Det er et tiltrængt pusterum

Del artikel:

GoBoat åbnede i foråret 2021 op for et koncept, hvor udsatte børn og deres familier kunne nyde nogle gode øjeblikke på vandet med hinanden. Corona-lockdown var en hård omgang for de fleste, men nogle af de gode folk bag konceptet følte, at de udsatte familier skulle nyde oplevelserne på vandet og det var så stor en succes, at GoBoat, KidsAid og Foreningen til Støtte for Mødre og Børn ikke kunne lade være med at gøre det igen i år.

Og det er ikke uden betydning, at man gentager succesen, hvis man spørger Maria Breschel, der er projektleder hos KidsAid: “I KidsAid oplever vi en kæmpe efterspørgsel på oplevelser for hele familien, så de kan glædes og skabe minder sammen. De syge og sårbare børn og unge har brug for positive oplevelser, så de kan få en pause fra behandlingsforløb og sygdom. Derfor er det helt fantastisk at GoBoat tilbyder KidsAid og vores familier en hyggelig sejltur på vandet, så de kan få et tiltrængt pusterum. Vi er taknemmelige for samarbejdet med GoBoat."


Begejstringen er lige så stor hos Susanne Bach Rasmussen fra Foreningen for Mødre og Børn, der fortæller: “Vi modtager hvert år mange ansøgninger fra forældre, der er alene med deres børn, hvor de søger støtte til oplevelser og ture. Der er desværre mange familier, der ikke har økonomi til at kunne give deres børn de samme oplevelser og ture som deres venner og klassekammerater. Vi er derfor meget glade for samarbejdet med GoBoat.”

Hvis man er interesseret i at sende en ansøgning afsted, skal man kontakte KidsAid eller Foreningen til Støtte for Mødre og Børn for at høre mere om muligheden for en gratis sejltur.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
I morgen bliver Vestergade beriget med en ny restaurant. Folkene fra Restaurant Værdsat åbner nemlig ”en fræk lillesøster” ved navn Restaurant Vestergade. Menuen ved byens nye spisested er moderne, skandinavisk og til at betale. En forret, en hovedret og en dessert koster nemlig 215 kroner.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Siden The Pie Project åbnede sin tærteforretning i Vintapperstræde for et år siden, er den blevet utrolig populær i Odense. Derfor har byens tærtemekka lavet store planer for julens lækkerier, så du kan smage hjemmelavede julesager fra Italien og Grækenland.
 | 
En flok skjulte anmeldere er i fuld gang med at smage sig igennem Odense for at give dig tips til....
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.