fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Gratis fredagsvin, gang i gaden og vinens J- Dag hos Handsonwines

Del artikel:

I morgen kan du få et glas gratis vin i Pantheonsgade. Dette er blot en ud af mange aktiviteter, som du kan opleve i Handsonwines.

Louis Hansson fra Handsonwines skænker 100 glas vin , fordi der er Open By Night i Odense Centrum. Her holder mange af gågadens butikker, caféer og restauranter åbent til klokken 22.00. Og Louis elsker, når der er fest i gaden.

100 glas

-Vi pudser glassene af, sætter musik på anlægget og sørger for at du kan starte weekenden på den helt perfekte måde med et udvalg af sæsonens vine, fortæller Louis, der begynder at skænke vin i morgen fra klokken 16.00.

Den vin du kommer til at smage hedder Côt côt côt. Det er en let, lækker og frisk rødvin. Derudover åbner Louis også et par flasker hvidvin fra Norditalien.

Côt côt côt kan du smage i morgen, når Handsonwines skænker 100 glas af denne rødvin.

Udover at uddele 100 smagsprøver til de første besøgende, så har han spækket forretningen med vine for enhver smag.

-Der er vine til sjov og nysgerrighed. Jeg har ikke 1000 kroners vine. 80 % af mine vine ligger imellem 100 – 150 kroner. Jeg har det sådan, at der skal både være en vin til den kedelige onsdag aften og en festvin til fredag aften. Derudover så skal man ikke have en ph.d. i vin for at kunne forstå, hvad der er i glasset, fortæller Louis.

Vinens J- dag

Det bliver ikke sidste gang, at Louis deler smagsprøver ud i Odense. Lige nu er han i gang med at planlægge endnu et smagsprøve- event den 17. november. Ligesom J- dag er dagen, hvor Tuborg lancerer deres julebryg, så er den 17. november ”Beaujolais Nouveau Dagen”, hvor man hylder den første vin på årets høst.

-Jeg vil rigtig gerne gøre noget her i Pantheonsgade, som er et glemt område i Odense. Lige nu kan fortælle, at gourmethotdogboden Snackdog han kommer forbi den 17. november.

Siden Louis åbnede sin vinforretning i april, er der kommet flere kunder til. Udover at Louis elsker at guide odenseanerne i det rigtige vinkøb, så arbejder han på at få sine vine på restauranternes menukort. Lige nu kan du nyde vin fra Handsonwines i Teater Momentum. Men spørger man Louis, så vil han rigtig gerne samarbejde med flere af byens restauranter, caféer og kulturinstitutioner.

Handsonwines er netop nomineret til ”Årets specialbutik” i Odense- prisen Best of Odense.  

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
I morgen bliver Vestergade beriget med en ny restaurant. Folkene fra Restaurant Værdsat åbner nemlig ”en fræk lillesøster” ved navn Restaurant Vestergade. Menuen ved byens nye spisested er moderne, skandinavisk og til at betale. En forret, en hovedret og en dessert koster nemlig 215 kroner.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Siden The Pie Project åbnede sin tærteforretning i Vintapperstræde for et år siden, er den blevet utrolig populær i Odense. Derfor har byens tærtemekka lavet store planer for julens lækkerier, så du kan smage hjemmelavede julesager fra Italien og Grækenland.
 | 
En flok skjulte anmeldere er i fuld gang med at smage sig igennem Odense for at give dig tips til....
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.