fbpx
Foto:
DYNAMO
25. januar 2024

GUIDE: Events på DYNAMO februar 2024

artikel
 | 
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otown

GUIDE: Events på DYNAMO februar 2024

Del artikel:

Er du til cirkus og nyteater, så vil du elske DYNAMO. Her kan du opleve alverdens verdensklasse forestillinger fra aktører og kompagnier fra ind- og udland hele året rundt.

DYNAMO holder til nede på Odense Havn og er et helt særligt sted. Her kan du opleve nyteater og cirkus hele året rundt. Der kommer både artister og kompagnier fra hele verden, og niveauet er altid tårnhøjt. Så du kan glæde dig til hver måned at kunne opleve nye forestillinger.

I februar finder du tre stærke forestillinger dernede. HÄPPY HOUR er en DYNAMO co-produktion, og er en ode til det kolde nord og dets sociale kultur. Den kæmper med modstridende forhold til alkohol, og udforsker de mærkelige og akavede oplevelser, som det nordiske natteliv har at byde på.

Piti Peta Hofen Show er 3 cirkusartister åbner en verden fyldt med humor, vildskab og vanvittige tricks, hvor jonglering er modersmålet. Forestillingen har spillet mere end 108 gange i over 10 forskellige lande, og leverer et højt energiniveau, der efterlader en wauw-effekt hos publikum i alle aldre.

Alun ja lopun keskellä // In the middle of the beginning and the end er i øjeblikket "a work in progress". I en kombination af luftakrobatik og svedige moves fra dansegulvet, sættes der spørgsmålstegn ved cirkuskunstens idealer om det kvindelige køn.

1.-2. februar – HÄPPY HOUR, DYNAMO kl. 20:00

3. februar – HÄPPY HOUR, DYNAMO kl. 15:00

8.-9. februar – Piti Peta Hofen Show, DYNAMO kl. 20:00

10. februar – Piti Peta Hofen Show, DYNAMO kl. 15:00

18. februar - Alun ja lopun keskellä // In the middle of the beginning and the end, DYNAMO kl. 15:00

Skulle forestillingerne vække noget i dig, kan du købe DYNAMO-kortet for en hel sæson for blot 350 kr.

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Søllinge Forsamlingshus er ikke kun et sted, du kan booke dig ind. De arrangerer også selv events, som man kan tilmelde sig og deltage i.
 | 
Det indiske køkken er meget traditionelt, men det betyder ikke, at det ikke udvikler sig. Derudover kommer du nok aldrig til at besøge to indiske restauranter, hvor noget smager ens.
 | 
Vi nærmer os uge 7, og hvis ikke du skal afsted på skiferie, så skal du ikke være ked af det, for der er masser af ting at tage sig til hjemme i Odense.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.