fbpx
Foto:
DYNAMO
28. december 2023

GUIDE: Events på DYNAMO januar 2024

artikel
 | 
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otown

GUIDE: Events på DYNAMO januar 2024

Del artikel:

Er du til cirkus og nyteater, så vil du elske DYNAMO. Her kan du opleve alverdens verdensklasse forestillinger fra aktører og kompagnier fra ind- og udland hele året rundt.

DYNAMO holder til nede på Odense Havn og er et helt særligt sted. Her kan du opleve nyteater og cirkus hele året rundt. Der kommer både artister og kompagnier fra hele verden, og niveauet er altid tårnhøjt. Så du kan glæde dig til hver måned at kunne opleve nye forestillinger.

I denne måned kommer det svenske kompagni ”Kompani Giraff” med forestillingen ”Tvärslöjd” som gæstespil, ”Kristján Ingimarsson Company” fremviser ”Liberty” som gæstespil og så kommer Villads Bugge Bang som stjernen i ”Going Nowhere”, der kommer fra ”Out of Balanz”, men som er co-produceret af DYNAMO.

Going Nowhere blev i 2023 vist på DYNAMO, inden det var helt færdigudviklet. Vi havde en skribent til stede, der anmeldte forestillingen, som du kan læse her.

13.-14. januar – Tvärslöjd (SE), DYNAMO kl. 15:00-15:30

24.-25. januar – Liberty (DK), DYNAMO kl. 19:30-20:40

26. januar – Going Nowhere (DK), DYNAMO kl. 20:00-21:00

27.-28. Januar – Going Nowhere (DK), DYNAMO kl. 15:00-16:00

Skulle forestillingerne vække noget i dig, kan du købe DYNAMO-kortet for en hel sæson for blot 350 kr.

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Søllinge Forsamlingshus er ikke kun et sted, du kan booke dig ind. De arrangerer også selv events, som man kan tilmelde sig og deltage i.
 | 
Det indiske køkken er meget traditionelt, men det betyder ikke, at det ikke udvikler sig. Derudover kommer du nok aldrig til at besøge to indiske restauranter, hvor noget smager ens.
 | 
Vi nærmer os uge 7, og hvis ikke du skal afsted på skiferie, så skal du ikke være ked af det, for der er masser af ting at tage sig til hjemme i Odense.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.