fbpx
Foto:
otwn
28. december 2023

GUIDE: Events på Frølageret januar 2024

artikel
 | 
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otown

GUIDE: Events på Frølageret januar 2024

Del artikel:

Kulturmaskinen spytter hver måned en lang række events og arrangementer ud på Frølageret. Her er et komplet overblik over deres events i januar 2024.

Frølageret er en helt særlig scene i Odense, hvor der hver måned sker en masse forskellige ting. Det er dog oftest koncerter, man kan få lov til at nyde i de hyggelige rammer. Kulturmaskinen er god til at støtte op om lokale ildsjæle, der ønsker at bringe musik frem til andre, og det kommer blandt andet til syne gennem Røde Himmel i januar.

Derudover giver de plads til Nattens Conny, som Lambda afholder, der kommer en workshop om at være sangskriver og så er der ellers bare hyggeligt musik.

6. januar – MUsU sangskriver camp, Frølageret kl. 10:00

19. januar – Røde Himmel: Hvor er skygge & South of Limbo, Frølageret kl. 20:00

20. januar – Fræs på Frølageret, Frølageret kl. 18:00

26. januar – The Tarantino Twist Show, Frølageret kl. 20:00

27. januar – Lambdafest: Nattens Conny, Frølageret kl. 19:30

31. januar – Så er der bal, Frølageret kl. 19:00

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Søllinge Forsamlingshus er ikke kun et sted, du kan booke dig ind. De arrangerer også selv events, som man kan tilmelde sig og deltage i.
 | 
Det indiske køkken er meget traditionelt, men det betyder ikke, at det ikke udvikler sig. Derudover kommer du nok aldrig til at besøge to indiske restauranter, hvor noget smager ens.
 | 
Vi nærmer os uge 7, og hvis ikke du skal afsted på skiferie, så skal du ikke være ked af det, for der er masser af ting at tage sig til hjemme i Odense.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.