fbpx
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otown

GUIDE: Events på Frølageret og Magasinet december 2023

Del artikel:

Kulturmaskinen spytter hver måned en lang række events og arrangementer ud på tværs af deres spillesteder på Frølageret og Magasinet. Her er et komplet overblik over deres events i december.

Der sker altid noget på Kulturmaskinen i Odense, og december-måned er ingen undtagelser. Der sker lidt mindre end normalt, men ikke desto mindre, så synes vi, at du skal kigge forbi. Der er nemlig lidt blandet godt at tage til i denne måned.

Der er koncerter fra Odense Metalfront, DANCE og Klub Golem, og så afholder Odense Kommune et stormøde omkring fremtidens øvelokaler i Odense. Det er i øjeblikket ret aktuelt, efter sagen omkring lukningen af Kansas City. Kansas City har tidligere både været hjem for en masse rock- og metalkoncerter samt øvelokaler for lokale kunstnere.

Derudover kigger MUsU forbi med en workshop med fokus på kunstneres performance på scenen foran publikum. Så drømmer du om at stå på scenen, så kan du kigge forbi den 7. december. Og så afholder Kulturmaskinen deres traditionsrige julegalla, hvor Birgitter Weinberger og Morten Givskud står på scenen som værter for en vidunderlig aften, der skal agerer afslutning på et godt år med alt fra musik, improteater, dans, akrobatik, ballet, trylleri, comedy, opera og alt derimellem.

5. december – Stormøde for musiklivet om fremtidens øvelokaler i Odense, Frølageret

7. december – MUsU Workshop: Din performance m. Marie-Louise Grund, Frølageret

7. december – Frølagerets Julestue, Frølageret

9. december – DANCE præsenterer: FRAADS, Frølageret

10. december – Den Lille Åbne Scene Fyn / OPEN MIC, Frølageret

15. december – Julegalla, Magasinet

16. december – Klub Golem – Asynje, Frølageret

28. december – Efter Jul KNUD, Frølageret

Kulturmaskinen - otwn

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Søllinge Forsamlingshus er ikke kun et sted, du kan booke dig ind. De arrangerer også selv events, som man kan tilmelde sig og deltage i.
 | 
Det indiske køkken er meget traditionelt, men det betyder ikke, at det ikke udvikler sig. Derudover kommer du nok aldrig til at besøge to indiske restauranter, hvor noget smager ens.
 | 
Vi nærmer os uge 7, og hvis ikke du skal afsted på skiferie, så skal du ikke være ked af det, for der er masser af ting at tage sig til hjemme i Odense.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.