fbpx
Foto:
otwn
28. december 2023

GUIDE: Events på Magasinet januar 2024

artikel
 | 
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otown

GUIDE: Events på Magasinet januar 2024

Del artikel:

Kulturmaskinen spytter hver måned en lang række events og arrangementer ud på Magasinet. Her er et komplet overblik over deres events i januar 2024.

Magasinet er en kendt institution i Odense, som drives af Kulturmaskinen, der begge har hjemme i Farvergården nede ved Brandts Klædefabrik. Magasinet har været hjemsted for hyggelige koncerter og ikke mindst en masse comedy og store foredrag.

Og det er lige præcis det, du også kan opleve her i januar. Der er tre spændende foredrag og et fantastisk improcomedyshow i vente, som du kan købe billet til. Så hvis du skal nyde lidt kultur i starten af det nye år, så er her fire gode bud på, hvad du kan lægge fra land med.

15. januar – Ann E. Knudsen: Din hjerne skrumper, skat, Magasinet kl. 19:00

27. januar – Kosmonauterne, Magasinet kl. 20:00

29. januar – Halvt Fuldendt: Foredrag m. Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj, Magasinet kl. 19:00

30. januar – Danske drabssager – en aften med eksperterne, Magasinet kl. 19:00

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Søllinge Forsamlingshus er ikke kun et sted, du kan booke dig ind. De arrangerer også selv events, som man kan tilmelde sig og deltage i.
 | 
Det indiske køkken er meget traditionelt, men det betyder ikke, at det ikke udvikler sig. Derudover kommer du nok aldrig til at besøge to indiske restauranter, hvor noget smager ens.
 | 
Vi nærmer os uge 7, og hvis ikke du skal afsted på skiferie, så skal du ikke være ked af det, for der er masser af ting at tage sig til hjemme i Odense.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.