fbpx
Foto:
Martin Liebmann
25. januar 2024

GUIDE: Events på Studenterhus Odense februar 2024

artikel
 | 
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otown

GUIDE: Events på Studenterhus Odense februar 2024

Del artikel:

Studenterhus Odense byder hver måned folk inden for, hvor man kan få lov til at studere i fred, få en billig kop kaffe eller deltage i et af deres mange, fede events.

I Odense er vi så heldige, at kommunen og de lokale universitetsuddannelser støtter op om, at byen har et studenterhus. Her er oplagt at begive sig hen, hvis man er studerende – ligegyldigt om det er på gymnasiet eller universitetet. Der er altid en lang række forfriskninger og lidt let mad, som man mod fremvisning af et studiekort kan få en altid skarp pris på.

Der sker hele tiden noget inde på Studenterhuset. Om de viser sport på storskærm, har åben scene, karaoke, byder ind til strik og drik eller koncerter inden for alverdens genrer, så er der noget for enhver smag.

8. februar – Comedyklubben m. Michael Schøt og Rasmus Olsen, Studenterhus Odense kl. 19:00

9. februar – BJØRN, Studenterhus Odense kl. 21:00

10. februar – ME AND MARIA, Studenterhuse Odense kl. 21:00

17. februar – Silent Disco Club Norge, Studenterhus Odense kl. 21:00

29. februar – Open Jam, Studenterhus Odense kl. 20:00

Derudover kan man altid hygge sig med sine venner, få en kop et-eller-andet og spille et sjovt brætspil eller bare få sig en lille pause fra hverdagens stress og jag.

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Søllinge Forsamlingshus er ikke kun et sted, du kan booke dig ind. De arrangerer også selv events, som man kan tilmelde sig og deltage i.
 | 
Det indiske køkken er meget traditionelt, men det betyder ikke, at det ikke udvikler sig. Derudover kommer du nok aldrig til at besøge to indiske restauranter, hvor noget smager ens.
 | 
Vi nærmer os uge 7, og hvis ikke du skal afsted på skiferie, så skal du ikke være ked af det, for der er masser af ting at tage sig til hjemme i Odense.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.