fbpx
10. oktober 2023

Hunnid22 på REPLAY: Vi håber folk er klar på at være med

artikel
 | 
Foto: 
Hunnid22
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otwn

Når REPLAY 2.0 løber af stablen den 14. oktober bliver det blandt andet med den energiske aarhusianske musikgruppe Hunnid22 på scenen.

I Aarhus sidder en vennegruppe på fem unge fyre og laver musik sammen. De har skabt et musikkollektiv, som de kalder Hunnid22, hvor de fem rap- og hiphop-kunstnere laver og udgiver musik sammen. De har fem individuelle kunstnernavne, THEO-LIII, Gunshot Sammy, Homeboysoul, TEEJAY22 og Dark Dave, men udgiver alle sange under navnet Hunnid22.

- Vi har kendt hinanden siden 2017 men først begyndt at tage musikken seriøst og udgive det siden 2019. Vi gik alle sammen løbende ud af skolen, og så valgte vi at slå os sammen. Vi var en stor gruppe drenge, som elskede musik og gerne ville lave det, og til sidst var det os fem, der valgte at slå os sammen, lyder det fra drengene, da otwn taler med fire af dem på et Google Meet-kald en torsdag eftermiddag.

Køb din billet her

Hunnid22 på REPLAY - otwn
Foto: Hunnid22

Der er masser af energi blandt gutterne, og det var svært at samle dem alle sammen et sted, og derfor måtte interviewet finde sted online, hvor de var på hver deres device rundt omkring i Aarhus.

- Vi laver musik, fordi vi ikke kan lade være. Vi elsker det. Vi var alle sammen venner før, og vi havde bare en fælles interesse, som er endt ud i det her fede projekt. Vi er alle fra engelsktalende familie med udenlandske baggrunde, så vi taler alle sammen engelsk til hverdag, og derfor var det også helt naturligt, at vi skulle lave musik på engelsk, fortæller de.

Hunnid22 har allerede spillet på Train og Voxhall i Aarhus og drømmer om at spille på nogle af de store udenlandske scener. Men indtil den drøm lykkes, glæder de sig til at spille til REPLAY på Frølageret, som bliver deres første Odense-show.

Læs også: Sankt Thomas på REPLAY: Folk kan forvente masser af nyt musik

- Vi drømmer om at lave noget sindssygt fed musik, og at vi ikke bare er kendte for det, men anerkendte. Vi kommer til at gå på scenen med en masse god energi, og så håber vi at publikum er tændte, for vi elsker at inddrage dem i vores shows. Vi giver den fuld gas og giver den alt, hvad vi kan. Så vi skal bare hygge os og skabe en god fest sammen alle sammen, afslutter de.

Hunnid22 er én af tre kunstnere, der kommer til at gå på scenen til REPLAY den 14. oktober og tilsluttes af lokale Sankt Thomas og Merro8 fra København.

Hunnid22 på REPLAY - otwn
Foto: Hunnid22

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.