fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Otwn
Journalist på Otwn

Den 3. december 2022 beriges Odense med et besøg af ingen ringere end Harlem Spirit Of Gospel Choir. Det velrenommerede gospelkor fra Harlem, New York kommer for at bringe julestemningen og glæden direkte ind i de odenseanske gader.

Korets forsanger og korleder, Anthony Morgan, har viet sit liv til gospel. Han sagde sågar sit job op for at satse på gospelmusikken, og i dag turnerer han rundt med det kor, han selv oprettede i 2008 med ønsket om at sprede glæde.

- Jeg elsker at fremtvinge et smil hos folk, fortalte Morgan, mens han gik rundt i de odenseanske gader i 2018, hvor koret skulle spille i byen.

Og den næstekærlighed og smilfrembringende musik kommer, heldigvis fristes man til at sige, endnu engang til Odense, hvor den klassiske julemusik bliver byttet ud med en opløftende og sindsoprivende gospelkoncert, hvor man nærmest kan mærke, hvordan koret bevæger sig med englene, når de synger.

Det 8 mand-store gospelkor har optrådt med en perlerække af prominente sangere, hvoraf nogle af navnene er ingen ringere end Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder, Elton John, Christina Aguilera, og vi kan rent faktisk blive ved.

Gospel-genren er fyldt med sanseindtryk og Harlem Spirit Of Gospel Choir leverer intet mindre end åndsfyldte, sanselige, inspirerende og energiske koncerter, der – med arrangørernes egne ord – rammer med en sådan kraft, at det ikke lader sig standse.

Koret har tidligere spillet to koncerter i Odense, hvor Fredens Kirke dannede rammerne og der blev der hurtigt udsolgt. Så det er om at skynde sig, hvis man vil sikre sig billetter til koncerten, der afholdes den 3. december 2022 mellem kl. 17:00-18:30. Denne gang spilles koncerten i Sankt Hans Kirken i Odense.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.