fbpx
Skrevet af:
Otwn
Journalist på Otown

Julen synges ind i Odense af Harlem Spirit of Gospel fra New York

Del artikel:

Den 3. december 2022 beriges Odense med et besøg af ingen ringere end Harlem Spirit Of Gospel Choir. Det velrenommerede gospelkor fra Harlem, New York kommer for at bringe julestemningen og glæden direkte ind i de odenseanske gader.

Korets forsanger og korleder, Anthony Morgan, har viet sit liv til gospel. Han sagde sågar sit job op for at satse på gospelmusikken, og i dag turnerer han rundt med det kor, han selv oprettede i 2008 med ønsket om at sprede glæde.

- Jeg elsker at fremtvinge et smil hos folk, fortalte Morgan, mens han gik rundt i de odenseanske gader i 2018, hvor koret skulle spille i byen.

Og den næstekærlighed og smilfrembringende musik kommer, heldigvis fristes man til at sige, endnu engang til Odense, hvor den klassiske julemusik bliver byttet ud med en opløftende og sindsoprivende gospelkoncert, hvor man nærmest kan mærke, hvordan koret bevæger sig med englene, når de synger.

Det 8 mand-store gospelkor har optrådt med en perlerække af prominente sangere, hvoraf nogle af navnene er ingen ringere end Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder, Elton John, Christina Aguilera, og vi kan rent faktisk blive ved.

Gospel-genren er fyldt med sanseindtryk og Harlem Spirit Of Gospel Choir leverer intet mindre end åndsfyldte, sanselige, inspirerende og energiske koncerter, der – med arrangørernes egne ord – rammer med en sådan kraft, at det ikke lader sig standse.

Koret har tidligere spillet to koncerter i Odense, hvor Fredens Kirke dannede rammerne og der blev der hurtigt udsolgt. Så det er om at skynde sig, hvis man vil sikre sig billetter til koncerten, der afholdes den 3. december 2022 mellem kl. 17:00-18:30. Denne gang spilles koncerten i Sankt Hans Kirken i Odense.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
I morgen bliver Vestergade beriget med en ny restaurant. Folkene fra Restaurant Værdsat åbner nemlig ”en fræk lillesøster” ved navn Restaurant Vestergade. Menuen ved byens nye spisested er moderne, skandinavisk og til at betale. En forret, en hovedret og en dessert koster nemlig 215 kroner.
 | 
Da David Lind Nordby fik en førtidspension som 31-årig, besluttede han sig for at gøre en forskel. I dag samler....
 | 
Oplev odenseansk kunst på alternativ fynsk festival, hvor mad er en del af billetten og du ikke bliver mast på festivalpladsen.

Tags:

Spændende relaterede artikler

artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.