fbpx
Mie Haapanen
Journalist på Otwn
18. april 2023

Kæmpe pubkoncept har indtaget Odense med stor succes

artikel
 | 
Del artikel:
Lyt til artikel
Foto af:
Proud Mary Pub Odense

Nogle husker nok tiden, hvor Arkaden i Vestergade var et diskotekkompleks med forskellige barer og livemusik. De sidste par år har de ikoniske bygninger dannet rammen om et centralt streetfood-marked, men nu er Arkaden vendt tilbage til de festlige tider med livemusik, DJ’s og pubstemning.

I starten af 2022 rykkede madboderne ud af Arkaden, og de ikoniske lokaler midt i Odense blev overtaget af nattelivskoncernen REKOM, der efter et år med renovering endelig har åbnet Proud Mary Pub. Den sene åbning skyldes, at REKOM Group ikke ville gå på kompromis med deres ambition om at have 850 mennesker inde ad gangen. Den plan krævede blandt andet nye brandgodkendelser, og den slags tager tid. Heldigvis har det været ventetiden værd, for hver fredag og lørdag aften siden åbningen d. 17. marts har Proud Mary Odense haft fuldt hus.

- Vores største udfordring har været at følge med efterspørgslen. Vi har rigtig mange besøgende i weekenden, men det har også overrasket os positivt at se så mange gæster i hverdagene. Og det er jo fantastisk, at det er vores største problem lige nu, fortæller Kian Bakke Hansen, der er regional manager hos REKOM på Fyn.

Kian beskriver Proud Mary som en pub med højt til loftet. Pubben er en festlig kombination af en irsk pub, en amerikansk sportsbar og et tysk bierhaus. Konceptet er allerede rullet ud i Norge, Finland, England, København og Aalborg med stor succes, og det lader til, at Odenseanerne også er vilde med konceptet. Derfor er en udvidelse af garderoben og åbningen af endnu en bar på 1. salen allerede sat i gang.

Proud Mary Pub Odense - otwn
Foto: Proud Mary Pub Odense

Alsidig pub med plads til alle

Proud Mary Pub Odense har åbent alle ugens dage fra kl. 12. Søndag til torsdag er aldersgrænsen min. 18 år, så det unge publikum kan komme ind til de mange ugentlige events, hygge sig med sport på storskærm eller bare nyde pubstemningen. Fredag og lørdag skrues der op for den festlige stemning, og aldersgrænsen skrues tilsvarende op til min. 22 år.

- Vi vil gerne være det voksne sted i byen. Meget af det vi gør, er henvendt til 30+ publikummet, og det afspejler sig især i vores musikprofil. Siden åbningen har vi kunne se, at gennemsnitsalderen er 30-35 år fredag og lørdag aften. Jeg har længe drømt om, at det er stemningen, der segmenterer gæsterne og ikke nødvendigvis aldersgrænsen. Jeg synes, at vi har ramt den meget godt, fortæller Kian.

Det er ikke kun musikken, dansegulvet og fadøllene, som gæsterne på Proud Mary kommer for. På pubben finder du dartskiver og shuffleboards, og hver uge er der linet op med en masse underholdende events, som folk har taget godt imod. Så godt, at der har siddet 200 glade gæster klar til musikbingo om torsdagen.

- Vi vil rigtig gerne give vores gæster nogle unikke oplevelser. Det får de til vores events, men de får det også fra stemningen og vores imødekommende team. Dørmændene giver hånd til gæsterne i køen, og indenfor danser personalet på baren til Tina Turners ”Proud Mary”. Vi får virkelig god feedback på det fra gæsterne og det skaber en fed stemning, fortæller Kian.

Proud Mary Pub Odense - otwn
Foto: Proud Mary Pub Odense

Sport på storskærm

På Proud Mary Pub kan du se sport på Odenses største indendørs storskærm, og pubben har haft stor succes med at vise både landskampe og superliga kampe. Desuden har de indgået en aftale med Liverpool-fanklubben i Odense, som fremover vil samles på Proud Mary, når klubben skal spille. På førstesalen er der indrettet en Liverpool Lounge, der er dedikeret til de største legender fra den engelske fodboldklub.

- Man skal selvfølgelig ikke nødvendigvis være Liverpool fan for at se fodbold her. Vi viser alle de store kampe på storskærmen og også andet sport. Der er også mulighed for at kontakte os, hvis man ønsker at se en bestemt kamp, så har vi helt sikkert en skærm klar, fortæller Kian.

Melder sulten sig, så kan gæsterne nyde et klassisk pubmåltid til deres øl. Køkkenet serverer både saftige burgere og lækre salater, som man kan bestille i de tidligere timer på pubben.

Proud Mary Pub Odense - otwn

Alle billeder i karrusellen er taget og ejet af Proud Mary Pub Odense.

Spændende relaterede artikler

AI styrker dine svagheder. En personlig fortælling om en islænding, der er landet i Odense.
 | 
Jeg bliver klogere inden for andre industrier og brancher hurtigere end nogensinde før, og på den måde kan jeg udvide mit ekspertiseområde markant. Det er derfor jeg synes det er sjovt i Trueshift, fordi vi hjælper mange forskellige virksomheder inden for mange forskellige brancher, hvor jeg pludselig med lynets hast kan sætte mig ind i de forskellige problemstillinger for at finde sjove og kreative løsninger. Jeg bruger i høj grad mine kompetencer til at samarbejde med AI. Der er ikke et punkt, hvor det direkte kan gå ind og erstatte mig. Nogle gange bruger jeg også min egen erfaring og viden til at gøre resultaterne af det, jeg beder de forskellige AI-værktøjer om at gøre, bedre.
GUIDE: Event på Studenterhus Odense april 2024
 | 
Studenterhus Odense byder hver måned folk inden for, hvor man kan få lov til at studere i fred, få en billig kop kaffe eller deltage i et af deres mange, fede events.
GUIDE: Events på DYNAMO april 2024
 | 
Er du til cirkus og nyteater, så vil du elske DYNAMO. Her kan du opleve alverdens verdensklasse forestillinger fra aktører og kompagnier fra ind- og udland hele året rundt.
artikel
 | 
Folkene bag Brasserie Bordeaux, Iscafé Nørregade og Ishuset Stige Ø udvider porteføljen med endnu en restaurant på central placering i Odense.