fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otwn

Vi har teamet op med Sune Frantsens, manden bag brætspillet Slaget Om Odense, og har samlet en vild gavekurv af gavekort for en samlet værdi på 1.499 kr. som du kan vinde.

****KONKURRENCEN ER SLUT****

Slaget Om Odense er et brætspil, der minder meget om det klassiske matadorspil. Du kan købe og eje forskellige lokale steder i byen som Odense Boldklub, Albani, Odense Zoo og Boogies. Samtidig er der flere sjove missionkort, som er udslagsgivende for, hvem der ender med at vinde spillet.

Hvis du køber spillet fra den 19. august til og med den 19. september, så er du med i puljen for at vinde en vild samling gavekort til lokale steder i Odense. Spillet koster 449 kr. ekskl. levering og gavekortene har tilsammen en værdi af 1.499 kr.

Det kan du vinde:

2*100 kr. gavekort til Tarup Center
1*200 kr. gavekort til Storms Pakhus
1*200 kr. gavekort til Creative Space
1*200 kr. gavekort til Carlsens Kvarter
1*2 timers sejltur for op til 8 pers. til GoBoat Odense (værdi: 699 kr.)

Det skal du gøre for at vinde:

Købe brætspillet Slaget Om Odense i den gældende periode for konkurrencen; 19. august - 19. september.

Regler og vilkår:

Konkurrencen er kun associeret med mediet otwn og Rune Frantsen som ejer af Slaget Om-spillene. Ingen af gaverne i præmien kan ombyttes til kontanter.

Man er kun med ved køb af spillet Slaget Om Odense. Køb af andre spil er ikke adgangsgivende.

Gavekortet til GoBoat Odense gælder kun ved online booking gælder til og med d. 31. juli 2023.

Gavekortet til Storms Pakhus gælder senest to år efter seneste transaktion på kortet.

Alle køb i den gældende periode gemmes efter gældende GDPR-regler, og vi kontakter vinderen på den mail, købet er lavet med.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.