fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otwn

Kom tæt på Odenses vilde kreativitet og bliv klogere på byens blomstrende kulturliv i indslaget Art Of Otwn. Her møder du Odenses kreative sjæle, som lige nu er aktuelle med nye farver, nye toner eller nye oplevelser.

I 17 år har Klub Golem introduceret alternative bands og musikgenrer for odenseanerne, og det ser ikke ud til, at de stopper lige foreløbigt. Næste event sker den 8. april, og der har de inviteret bandet Totenwald forbi fra Berlin i Tyskland. Herunder kan du lære Klub Golem bedre at kende med svar fra Ras Bolding.

Med vores koncerter vil vi…

...præsentere musik med navne og genrer, man ellers ikke ligefrem har rig lejlighed for at opleve i Odense. Vi forsøger også at være kvalitetsbevidste omkring den musik vi præsenterer, på samme måde som vi forsøger at stile efter en vis stil- og genremæssig diversitet indenfor de udtryk, vi som klub beskæftiger os med. Og så betyder det også noget for os, at vi har en billig entré – det skal ikke være pengepungen, der afgør om man kan opleve koncerter med alternativ musik og kultur her i byen.

Klub Golem - otwn
Et billede af flere af gæsterne til et show i Klub Golem. Foto: David Robertson

Vi startede med at lave koncerter…

...i 2006, hvor vi første gang slog dørene op til Klub Golem. Dengang holdt vi til på Badstuen, og da denne lukkede, flyttede vi med som del af Kulturmaskinen i hjertet af Odense, hvor vi er endnu. År er gået og nogle folk er faset ud af miljøet, andre kommet til, enkelte døde. Vi har været opmærksomme på med tiden også at få nyt, ungt blod ind, både i arrangørflokken og blandt gæster, således at klubben også i dag samler en broget skare af alle aldre og fra varierende dimensioner.

Vores koncerter bliver arrangeret…

...af en lille samling mere eller mindre excentriske ildsjæle og seminaive idealister, der gør det her i virkeligheden relativt store stykke arbejde hver eneste gang uden at få penge for det. Det er, med andre ord, stædig passion, der driver motoren, og sådan er det muligvis godt.

Klub Golem - otwn
Bandet Totenwald fra Berlin kommer og spiller på Klub Golem den 8. april. Foto: Presse-/arkivfoto

I fremtiden vil vi…

...omkomme som følge af klimakatastrofer, atomkrig eller pandemi – der er frit valg på alle hylder, og vi er fortsat sortklædte optimister.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.