fbpx
25. oktober 2022

Lokale spillesteder går igen sammen om unik musikfestival

artikel
 | 
Foto: 
Resonator // Niels Christian Geil
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otwn

Fra tirsdag den 8. november til lørdag d. 12. november lægger flere af Odenses spillesteder scene til en helt unik musikfestival med musik primært leveret af internationale kunstnere.

Kulturmaskinen, Posten, På Taget, Second to the Left, Studenterhus Odense og Tempi er alle gået sammen om festivalen Resonator, der igen i år finder sted i Odense. Fra den 8.-12. november kan du på Magasinet, Frølageret, Studenterhuset, Dexter og Posten opleve en lang række unikke musikoplevelser. Her kommer nemlig kunstnere fra hele verden forbi Odense.

Du kan blandt andet opleve japanske Kuunatic, finske Tuuletar, franske Azu Tiwaline, brasilianske Thiago Nassif og ikke mindst den grammy-vindende verdensborger Arooj Aftab, som også spillede på dette års Roskilde Festival på de forskellige scener rundt om i byen.

resonator-odense-festival-otwn
Foto: Resonator

Det er dog ikke kun musik, du får ud af at deltage i årets festival. Der vil også være undervisning i dans til musikken og vilde smagsoplevelser med mad fra kunstnernes hjemlande.

- Vi er i bookinggruppen ekstremt stolte over at kunne præsentere et mangfoldigt og spændende program, der trækker alle verdenshjørnerne ind mod lille Danmark og tør udfordre os som publikum. Selvom mange af navnene er store stjerner, er det ikke sikkert at du kender dem, så vi kræver også en vis nysgerrighed af publikum. Til gengæld bliver det ét stort slaraffenland af smukke, skæve, sjove, vilde og rørende overraskelser, fortæller programchef for Kulturmaskinen Niels Christian Geil i en pressemeddelelse.

Der er altså rig mulighed for at få hørt noget musik, du måske ikke hører til hverdag og samtidig få set flere af Odenses hyggelige spillesteder, når Resonator løber af stablen.

resonator-odense-festival-otwn
Foto: Resonator // Niels Christian Geil

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.