fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otwn

Når otwn og Palm Pictures til juni åbner dørene for vores fællesevent REPLAY, bliver det blandt andet med undergrundsrapperen MADMANMAX på scenen.

Med en drøm om at blive fodboldspiller voksede 24-årige Maxwell op i København, hvor alt han gik op i, tænkte på og lavede ved siden af sin skole var fodbold. Han gik til sporten, trænede for sig selv og så meget fodbold i sin ungdom og var helt sikker på, at det var den vej, han skulle gå i livet.

Som så mange andre, lyttede han også til meget musik, og da han droppede at ville gå fodboldvejen, da han var færdig på efterskole i 2018, var det musikken, der begyndte at indtage de pladser i Maxwells liv, som fodbolden før havde optaget.

- Jeg spiller stadig fodbold og går meget op i det og ser det i TV og lidt på stadion. Men jeg har fundet ud af, at det er musikken, der er mit kald i livet. I 2019 udgav jeg min første single, og lige siden har jeg brugt al min tid på at øve og forbedre mig, så jeg kan blive den bedste version af mig selv som kunstner, fortæller Maxwell, der går under kunstnernavnet MADMANMAX, til otwn.

Han har altid hørt meget rapmusik og startede sin karriere inden for musikken som hypeman, hvor han arbejdede sammen med andre kunstnere, hvor det var dem, der var i fokus. Og tiden med dem og de processer, han var igennem med dem i studiet, har ført ham til det sted, han er i livet i dag.

- Jeg er altid blevet inspireret af musikere og har altid være ’in the loop’ omkring, hvad der sker i musikkens verden, og når der kom noget nyt fedt musik. Så der har været mange ting, der har ledt mig til den position, jeg har i dag, hvor jeg laver mit helt eget.

MADMANMAX kommer til Odense og spiller til REPLAY arrangeret af Palm Pictures og otwn
Foto: Pressefoto

Udgiver nyt musikprojekt i år

Lige nu er han i ”album mode”, som han selv beskriver det. Alle sangene er færdigskrevet og optaget, og nu skal de mixes og produceres helt klar til at blive udgivet. Det er formentlig også nogle af de sange, man kan forvente at høre, når man den 3. juni kan opleve MADMANMAX på Frølageret i Odense til REPLAY, som otwn og Palm Pictures står bag.

- Mine sange handler meget om mit liv. Om alle de situationer og ting, jeg har oplevet. Det er måske meget typisk for rappere at skrive sange om noget, de føler og har oplevet. Det bliver en slags meditation eller selvterapi at få skrevet det ned og få det ud igennem mikrofonen. Ligesom jeg har brugt andres musik til at komme igennem noget, håber jeg det samme kan ske med min egen for andre, forklarer han og fortæller om nogle af de destinationer han drømmer om at spille på:

- Når jeg nu er FCK- og Chelsea-fan, kunne det være fedt at stå i Parken eller på Stamford Bridge og spille, så det er helt klart en af mine drømme udover selvfølgelig de helt store scener rundt om i verden.

Og når han kommer og spiller på REPLAY, så kan folk forvente en optræden fyldt med energi og ”moshpit-vibe”.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.