fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otwn

Folkene bag Odensekalenderen har lavet et moderne påskeæg med fem låger fyldt med gaver.

Et nyt påskeæg er kommet til byen, hvor du skal gå på æggejagt i Odense. Påskeægget er lavet af folkene bag Odensekalenderen, der er kendt for at sprede gaveregn udover byen. Nu har de lavet et påskeæg, som er en farvestrålende kalender med fem låger, der indeholder forskellige gaver, som du kan indløse i byen.  

Det alternative påskeæg

-Det er et nyt alternativ til det klassiske påskeæg. Sammen med vores samarbejdspartnere tilbyder vi 5 fede oplevelser, som giver odenseanerne en mulighed for at gå på æggejagt på en ny måde, hvor de også får muligheden for at opleve deres by, fortæller Tore True Jensen og Line Mikkelsen.

Sammen står de bag Odensekalenderen, der hvert år kaster en gaveregn udover odenseanerne og booster det fynske erhvervsliv. Påskeægget fungerer på samme måde som julekalenderen, hvor du indløser gaven ved at aflevere æggelågerne i butikkerne.  

Lækkerier til smagsløgene og oplevelser i Odense

Klatring, pomfritter og hjemmekamp er blandt nogle af de gaver, man kan finde i det moderne påskeæg. Ægget koster 150 kroner. Men bag de fem låger finder du gaver for over 500 kroner. Hvorfor teamet bag Odensekalenderen har valgt at lave en påskekalender kan besvares meget simpelt.

- Vi elsker at gøre folk glade, og sprede gaveregn. Det at vi har muligheden for at gøre det om foråret også er kun en win-win, fortæller de.

Påskeægget kan købes i Plantorama eller på Studenterhuset. Du kan også bestille det ved at klikke her.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.