fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otwn

Sidste år startede Munkebjerg Festival, og de fortsætter succesen med en lokal byfest-festival over tre dage for odenseanerne.

Der kan gå lidt ligusterhæk-stemning i et hvert kvarter, men den udvikling ønsker man at stoppe i Munkebjerg-kvarteret, hvor den lokale præst i Munkebjerg Kirke Jonas Bjertup Hennild står i spidsen for Munkebjerg Festival, som i år afholdes fra den 11.-13. august.

Festivalen er som udgangspunkt for de helt lokale i kvarteret, men alle er velkomne til at kigge forbi, få en sodavand, en slushice, spise fra en af madboderne og høre lidt god musik.

De appellerer i år endnu mere til de unge med en FIFA-turnering fredag den 11. august fra kl. 17-22. Om lørdagen vil der blandt andet være en oppustelig fodboldbane, et kreatelt, et lege- og tumletelt inklusiv en kæmpe hoppeborg med form som en kirke.

Derudover er der blomsterværksted, musik i løber af dagen, åben scene, foodtrucks, man kan lære at danse salsa og sidst på aftenen kan man opleve stjerneregn med Munkebjerg Observatorium.

- Når man bor midt inde i en by, og nogle gange ejer sit første hus eller måske det sted, man regner med, skal være dér man bor resten af sit liv, så kan man godt gå hen og gro hækken lidt høj og holde sig for sig selv. Det er vi heldigvis flere, der ikke ønsker skal blive en realitet her i Munkbjergkvarteret, og derfor har vi skabt Munkebjerg Festival i samarbejde med Munkebjerg Kirke, fortæller kirkens præst og formand for bestyrelsen i Munkebjerg Festival, Jonas Hennild.

Både lørdag og søndag vil der også være morgenyoga for de friske fra 9-10, og søndag laves der bålaktiviteter og festivalen sluttes af med en gudstjeneste i kirken.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.