fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otwn

Jakob Junker Jeppesen fra MyEpi har tirsdag sat gang i en crowdfunding, der skal finansiere det næste stykke af vejen til en lancering af den app, han har arbejdet på siden gymnasiet.

Det lyder måske som lang tid, men Jakob er kun 22 år den dag i dag, så det er ikke længe siden, han blev færdig på handelsskolen i Frederikshavn.

I dag bor han i Odense og er ved at udvikle forretningen til appen MyEpi som sideløbende designes og udvikles af nogle af Odenses dygtigste app-udviklere. Og for at tage det næste store skridt inden den endelige lancering, har Jakob valgt at starte en crowdfunding.

- Jeg var egentlig ikke klar over, at crowdfunding kunne være en mulighed for MyEpi, da de fleste af de succesfulde crowdfunding-kampagner har haft et fysisk produkt, som støtterne får en del af, og jeg har et stykke software i en app. Men hos IDA har de haft nogle ret flotte cases inde på deres platform, som ligger i kategori med MyEpi, så nu har vi startet en, og jeg glæder mig til at se, hvad vi får ud af det, fortæller Jakob Junker Jeppesen til otwn.

Crowdfundingen er startet gennem IDA Crowdfunding og har et mål på 50.000 kr., så der er økonomi til at fortsætte projektet. Det kan støttes af både folk, der gerne vil støtte op om den unge iværksætter og dansk iværksætteri generelt, det kan støttes af potentielle brugere af appen, der samtidig får rabat på et årligt abonnement, og så kan virksomheder støtte op med beløb, som giver dem forskellige fordele, alt efter hvor meget de lægger.

- Vi har testet meget siden sidste år og sideløbende udviklet videre på appen, og jeg synes det ser bedre og bedre ud for hver gang, der er sket noget. Samtidig får vi flere idéer til forretningen, brandingen og den måde jeg gerne vil drive virksomheden, lyder det fra stifteren af MyEpi.

Jakob har idet artiklen udgives allerede opnået 10% af sit mål med støtte på 5.000 kr., og du kan klikke dig ind i læse mere om MyEpi og støtte op om crowdfundingen lige her.

LÆS OGSÅ: Registrerer epilepsi-anfald: Jakob vil hjælpe folk som sig selv

Vil sætte epilepsi på dagsordenen

Jakob har selv epilepsi og siden vi sidst skrev om ham, er der sket flere forskellige ting, som skal gøre MyEpi til en succes. Blandt andet har han taget inspiration fra et af sine idoler, Jacob Risgaard, og valgt at ville starte en velgørenhedsorganisation kaldet Epi United.

Epi United er Jakobs måde at skabe kendskab til epilepsi og samle penge ind til de mange millioner, der på verdensplan dagligt lever med diagnosen. Han vil give noget til folk.

- Når man er på LinkedIn, står der normalt ens stilling eller interesser i sin tagline, men i Jacobs stod der i lang tid bare ”charity is cool”, og det synes jeg er superinspirerende. Ikke noget med CEO, investor, bestyrelsesformand eller andre seje ting, som garanteret giver noget respekt i forskellige kredse, men bare et fedt statement. Han laver vildt mange fede ting, som jeg personligt synes er spændende og inspirerende, og som jeg i mit arbejdsliv gerne vil efterleve og lave noget, der minder om det. Men her bliver det bare inden for epilepsi, fordi det er min helt store drøm, siger Jakob Junker Jeppesen og fortsætter om konceptet:

- Vi bygger organisationen på tre søjler. Dem der vil støtte økonomisk, dem der kan støtte med noget mere fysisk som produkter, locations og andre faciliteter og så ambassadører. Mit håb er at få den tidligere cykelrytter Jesper Skibby med ombord som en af de første ambassadører, da han selv er diagnosticeret med epilepsi. Og så vil jeg bruge velgørenhedsorganisationen til at gøre noget godt for andre. Samle penge ind til forskning, vidensdeling og udvikling af produkter og services, der kan hjælpe andre med epilepsi. Og så vil vi blandt andet også afholde events.

Crowdfundingen varer 60 dage frem fra startdatoen den 7. februar.

my-epi-crowdfunding-otwn
Foto: MyEpi

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.