fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otwn

Tre kokke er gået sammen om at åbne en restaurant, som kommer til at have retter fra tre forskellige madområder på menukortet og en lækker bar.

I dag, lørdag den 25. marts, åbnede der en ny restaurant i Odense. Den hedder Gourmetværkstedet og har placering på Overgade 59A. De slog dørene op for offentligheden kl. 15:00, og bag restauranten er blandt andet italienske Santo Romeo, der har over 35 års erfaring som restauratør og pizzaiolo. Han har spurgt odenseanske Morten Møller, om han ville være sparringspartner på projektet, hvilket han gerne ville.

Det var også Morten Møller, som otwn skulle have snakket med, men på grund af sygdom er det hans højre hånd i projektet, Morten Givskud, der dukker op som talsmand. Morten Givskud er selv velbevandret i det odenseanske kulturliv og laver blandt andet værtsjob og laver improcomedy for Kosmonauterne.

gourmetværkstedet odense otwn
Foto: Gourmetværkstedet

- Vi har sammen forsøgt at ramme noget, hvor murstenene fortæller en historie, men hvor vi samtidig er klar til at skabe noget nyt. Vi ligger jo i lokalerne fra den gamle bager A-kraft, som lavede et rugbrød som folk kørte landet tyndt for at få. Men nu er vi klar på at skrive ny historie med et unikt restaurantkoncept, hvor der er plads til alle, fortæller Morten Givskud som talsmand for den nye restaurant.

Læs Connoisseurens Rutes anmeldelse:

Navnet ligger altså op til, at man i form af gourmet får serveret noget mad, hvor der er kredset for kvaliteten med gode, lokale råvarer, mens værkstedet indbyder til, at intet er fastlagt, og at man på flere forskellige måder kan opnå en god og hyggelig aften på restauranten.

gourmetværkstedet odense otwn
Foto: Gourmetværkstedet

- Byen er i så positiv en udvikling, at vi er sikre på, at det her det sagtens kan blive godt, selvom vi ligger i udkanten af det helt centrale byliv. De er også begyndt at bevise, at det sagtens kan betale sig at have butik på eksempelvis Albanigade, så det vil vi også gerne vise, at vi kan her lidt længere nede på Overgade, siger Morten Givskud.

Projektet er derfor båret af kærligheden til maden, hvor Santo og de andre kokke har gået og savner og efterlyst et sted til dem. Så de glæder sig alle til at åbne i eftermiddag, hvor de har åbent helt indtil midnat.

gourmetværkstedet, odense, otwn

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.