fbpx
18. april 2023

Ny cocktailbar har indtaget lokalerne på Mageløs 1

artikel
 | 
Foto: 
No Stress
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Mie Haapanen
Journalist på Otwn

Lokalerne på Mageløs 1 har fået nyt liv. På adressen lå tidligere den eksotiske strandbar Kong Tiki, men nu er cocktailbaren No Stress rykket ind med deres prisvindende koncept og afslappede indretning.

En bar, hvor du både kan nyde cocktails og spille Mario Kart på en gammel Nintendo 64? Kan man det? Ja, det kan du, hvis du slår et smut forbi No Stress Odense. Byens nye cocktailbar byder indenfor til brætspil, DJ’s og quizaftener. No Stress-konceptet stammer fra Norge, hvor cocktailbaren har vundet adskillige priser – blandt andet prisen som landets bedste bar. I 2017 tog medejer Timo Mikkelsen konceptet med til København, og nu er baren rykket ind på Mageløs 1 i Odense. Cocktailbaren slog dørene op i Odense d. 31. marts i år, og gæsterne har taget godt imod konceptet.

No Stress Odense - otwn
Den afslappende atmosfære hos No Stress på Mageløs 1. Foto: No Stress

- Vi overtog Kong Tiki’s lokaler med bambus på væggene og strand-stemning i baren tilbage i februar, men gik først for alvor i gang med renoveringen i marts. Vi har arbejdet til langt ud på natten i flere uger og skiftet hele indretningen ud med ting fra mormors stue, fortæller medstifter Andreas Wind Sørensen.

No Stress er en cocktailbar, der gerne vil gøre op med den gængse opfattelse af, at det kun er cocktailbarer med moderne indretning og designermøbler, der kan levere de bedste smagsoplevelser. Indretningen er afslappet, og gæsterne skal gerne få en følelse af, at de sidder i en hyggelig stue hos deres venner eller hjemme hos mormor. No Stress henvender sig til alle, der kan lide at nyde en god cocktail eller drikke en øl i hyggelige omgivelser.

- Vi serverer alt fra øl og gammeldansk til klassiske cocktails, som man kender fra de fineste hotelbarer verden over. Vi har selvfølgelig også vores meget kendte menukort med cocktails som Chili Martini og Lemon Pie-Tini. Det er vores egne cocktails, som udfordrer vores gæster til at prøve nye, spændende smage i cocktails, forklarer Andreas.

Når No Stress åbner fredag og lørdag, så er det med DJ’s, der spiller sprøde hiphop-numre og lækker R&B fra 90’erne og 00’erne. Cocktailbaren vil løbende afholde internationale quizaftener og Drag-bingo, som en del af underholdningen på baren. Hvis du er til bingo og kæmpe god stemning, så tag med d. 26. april, når baren afholder Drag-Bingo med selveste Miss Privileze (arrangementet kræver billet).

No Stress Odense - otwn

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.