fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otwn

Sæsonens råvarer, 3 retter og gastronomi på et højt niveau. Det kan du få ved GASA - Petanque & Shuffle Bar fra den 24. februar. Den gamle lagerhal åbner nemlig en ny restaurant ved navn HALLUNDBÆKS. Her kan du få en gastronomisk madoplevelse til en fast pris, hvor alt er inkluderet.

Gastronomi uden tillægspriser

For 495 kroner får du serveret en 3- retters menu, hvor drikkevarerne frit kan nydes i de mængder, du ønsker. HALLUNDBÆKS vil være åben hver torsdag, fredag og lørdag, hvor den samme menu serveres til alle aftenens gæster fra klokken 18.30-21.30. Du starter med at få serveret snacks og velkomstdrink, og derefter får du en 3-retters menu.

- Med det her koncept kan vi tilbyde en spændende og smagfuld menu med gode råvarer til en overkommelig pris, uden man skal frygte for tillægspriser, for det hele er inkluderet. Det skal være en spændende spiseoplevelse uden kompromisser, forklarer Gastronomisk Chef, Per Hallundbæk, som også har lagt navn til den nye restaurant.

Åbningen af HALLUNDBÆKS skydes i gang torsdag den 24. februar kl. 18.00, hvor der de første 2 uger vil være 30% rabat på den nye menu. Vil man sikre sig et bord, anbefales det at bestille i god tid, da der er begrænset antal pladser hver aften.

Kærlighed til råvarer

Restaurant Hallundbæks skifter menuen hver anden måneden. Fælles for alt maden, du kan få på Hallundbæk er, at der er kræset for råvarerne og det gode håndværk. HALLUNDBÆKS bliver bl.a. stedet, hvor sæsonens råvarer spiller en central rolle i maden, der bliver serveret.

- Vi har skippet det klassiske a la carte udvalg og i stedet kastet al vores kærlighed på en enkelt menu, hvor vi har udvalgt smagfulde råvarer, som vi virkelig kan kræse om, så gæsterne får en velsmagende oplevelse” lyder det fra Jacob Mikkelsen, der er køkkenchef på HALLUNDBÆKS.

Selvom HALLUNDBÆKS kun serverer én menu, så sikrer restauranten, at der er plads til alle. Udover at menuen findes i en vegetarisk udgave, så laver restauranten også allergivenlige udgaver af menuen. Udover at du kan besøge den nye restaurant på GASA, vil der være rig mulighed for at tage et spil boccia, petanque eller floor shuffle på stedet.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.