fbpx
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otown

Ny sport overtager byen: Har du prøvet padel endnu?

Del artikel:

Tennis, badminton og squash. Det er nok tre sportsgrene, du har hørt om før. Men nu er der kommet endnu en sportsgren, hvor du skal slå en bold over et net. Padel har indtaget Odense.

Da du var lille, slog du en bold rundt om en pind med et bat. Så blev du lidt ældre og begyndte til badminton i den lokale sportsklub, pludselig var tennis sjovere, og så begyndte du senere at spille squash med dine kammerater på universitetet. Og nu er turen så kommet til padel.

Padel, der tidligere blev kendt som padel tennis, beskrives ifølge Danske Padelforbund som 50% af det bedste fra alle de andre batsportsgrene og 50% sjov, adrenalin, makkerskab og hyggeligt samvær. Og det er efter sigende kommet for at blive. For det har virkelig taget landet med storm over de sidste par år, hvor den ene padelbane efter den anden er dukket op.

Hvilket selvfølgelig også gælder her i Odense. Indtil videre er der 9 steder, der udbyder padelbaner, som man kan booke på forskellige tider af døgnet. Og vi har gjort os den frihed at samle dem alle herunder, så du selv kan komme ud og opleve sporten, hvis du skulle være en af dem, der endnu ikke er faldet over den.

PadelPadel Odense – 12 baner, C. F. Tietgens Blvd. 24K 5220 Odense, åbent fra 05-00

Odense Padel Center – 6 baner, Peder Skrams Vej 5 5220 Odense, åbent fra 05-00

Padelboxen – 14 baner, Tolderlundsvej 92 5000 Odense, åbent fra 06-00

Padelsport.dk – 1 bane, Finlandkaj 14-16 på Byens Ø 5000 Odense, åbent fra 07-00

Næsby Padel – 2 baner, Maylandsvænget 9 5270 Odense, døgnåbent

Matchpadel – 8 baner, Petersmindevej 1e 5000 Odense, åbent fra 06-00

Dyrup Padel – 2 baner, Tranehøjen 5 5250 Odense, åbent fra 07-22

Odense Eventyr Padel Center – 3 baner, Falen 227 5250 Odense, åbent fra 09-17

Odense Tennis Club - 3 baner, Munkevænget 43 5230 Odense, åbent fra 07-21

Ground Fitness – 1 bane, Thriges Plads 3 5000 Odense, åbent fra 04:30-00
- kræver medlemskab i centeret

Kender du til et sted i Odense, der har padelbaner, som vi ikke har nævnt i artiklen, så smid os en mail på redaktion@otown.dk, så vi kan holde artiklen opdateret.

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over marts-måned, så skal du læse med lige her.
 | 
Dyk ned i genbrugsscenen, hvor hver genbrugsbutik fortæller en historie af genfundne skatte, bæredygtige valg og støtte til gode initiativer.
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over februar-måned, så skal du læse med lige her.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.