fbpx
Lisette Olesen
Journalist på Otwn
8. september 2022

Ny blomsterforretning vil lære dig at lave vilde blomsterkreationer

artikel
 | 

Warning: Undefined array key 0 in /var/www/otwn.dk/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 5

Warning: Attempt to read property "slug" on null in /var/www/otwn.dk/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 5

Warning: Undefined array key 0 in /var/www/otwn.dk/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 6

Warning: Attempt to read property "name" on null in /var/www/otwn.dk/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 6
Del artikel:
Lyt til artikel
Foto af:

Kvalitet og et godt håndværk går hånd i hånd i Odenses nye blomsterforretning. Udover du kan få buketter og alverdens blomsterkreationer hos Ebens Blomster, så kan du også lære at lave buketter såvel som dekorationer selv.   

Synes du, at adventskransen trænger til en moderne twist eller kunne du godt tænke dig at lære at lave fine buketter, så skal du helt sikkert holde øje med Odenses nye blomsterforretning Ebens Blomster.

Udover at butikken er spækket med buketter, dekorationer og blomster i et hav af farver, så arrangerer Anne – Mette Ebensgaard også kurser og events, så du kan lære at lave flotte buketter og dekorationer. På søndag den 20. november kan du fx. lære at lave juledekorationer og adventskranse, når hun laver et AOF- kursus i butikken.

Overgade 41 er adressen på byens nye blomsterforretning. Anne- Mette har åbent kl. 12-17.00 i hverdagene samt lørdage fra kl. 9-14.00

Bliv blomstermester

Ebens Blomster laver flere aftensskolekurser på AOF, hvoraf et af dem er her i november. Men er du en flok venner, som godt kunne tænke sig at lære at lave buketter, så kan du altid kontakte Anne- Mette. Hun er nemlig altid klar på at stable et arrangement på benene. Med den nye butik i Overgade vil hun skabe et univers, hvor der er plads til events og arrangementer for blomsterelskere.

-Det kan være alt fra adventskranse til juledekorationer, som du kan lære at lave. Jeg er jo uddannet skolelærer, så jeg kan ikke lade være med at lære fra mig, fortæller Anne- Mette, der ved siden af blomsterforretningen er skolelærer på Ejerslykkeskolen i Odense.

Med Anne- Mette Ebensgaard som blomsterlærer får man en sand mester som underviser. Hun ved, hvordan blomsterne skal håndteres og farverne skal blandes. Floristen er nemlig både uddannet blomsterbinder og blomsterdekoratør, hvilket betyder, at hun mestrer alt i binderi såvel som dekorationer. 

Anne- Mette startede Ebens Blomster på Sorte Brødre Torv, hvor hun stadigvæk binder blomster onsdag og lørdag.

Fra torv til butik

Hvis du har været forbi Sorte Brødre Torv en onsdag eller en lørdag, så har du muligvis set Anne- Mettes blomstrende kreationer. I det seneste år har hun nemlig været stadeholder på torvedagene. Et projekt hun startede, fordi hun havde behov for at udtrykke sig kreativt under Corona pandemien.

- At arbejde med blomster er en livsstil, man ikke lægger fra sig. Har man en kreativ åre, så har man simpelthen brug for at arbejde med den. Så sidste år startede jeg med at sælge mine buketter på torvet. Der har jeg stået i regn, slud, sne og frost – kort sagt i alt slags vejr, fortæller Anne-Mette.

Dette billede er taget en ganske almindelig lørdag, hvor der altid er mange kunder ved staden.

Den lille stadeplads blev hurtigt populær. Faktisk så populær, at hun udover torvesalget har leveret et hav af buketter og dekorationer til odenseanerne. Brandet Ebens Blomster vækstede endda så voldsomt, at den sidste år var nomineret til en Odin Award, som er iværksætterpris i Odense. Derudover har hun lavet buketter til store aktører på Fyn som fx H.C. Andersen Festivals, Filmfyn, Kunstmuseet Brandts mm.

Hvad nomineringen og popularitet skyldes, kan Anne- Mette knap nok svare på. Men hun garanterer én ting hos Ebens Blomster.  

- Jeg går meget op i kvalitet, det gode håndværk og en fantastisk service. Det man kan få her, det er faglighed på højt niveau samt stor kundeforståelse, afslutter Anne- Mette. Udover at Ebens Blomster er fyldt med planter og færdiglavede buketter og dekorationer, så laver Anne- Mette buketter og dekorationer efter kundens ønsker.

Vil du få tips og tricks til dine juledekorationer eller adventskrans, så har Anne- Mette et AOF- blomsterkursus, som finder sted den 20. november.  

Spændende relaterede artikler

Nektar på REPLAY: Vi har et helt univers klar
 | 
Når otwn og Palm Pictures til juni åbner dørene for vores fællesevent REPLAY, bliver det blandt andet med den lokale rapper Nektar på scenen.
MADMANMAX på REPLAY: Fuld moshpit-vibe, rage og kæmpe energi
 | 
Når otwn og Palm Pictures til juni åbner dørene for vores fællesevent REPLAY, bliver det blandt andet med undergrundsrapperen MADMANMAX på scenen.
Mowgli på REPLAY: Jeg kommer med noget ægte og oldschool
 | 
Når otwn og Palm Pictures til juni åbner dørene for vores fællesevent REPLAY, bliver det blandt andet med rapperen Mowgli på scenen.
artikel
 | 
I Odense findes virksomheden LittleGiants, hvor fire medejere og en række udviklere laver drømme til virkelighed for unge entreprenører med store app-drømme.