fbpx
Lisette Olesen
Journalist på Otwn
8. september 2022

Ny blomsterforretning vil lære dig at lave vilde blomsterkreationer

artikel
 | 

Warning: Undefined array key 0 in /var/www/otwn.dk/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 5

Warning: Attempt to read property "slug" on null in /var/www/otwn.dk/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 5

Warning: Undefined array key 0 in /var/www/otwn.dk/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 6

Warning: Attempt to read property "name" on null in /var/www/otwn.dk/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 6
Del artikel:
Lyt til artikel
Foto af:

Kvalitet og et godt håndværk går hånd i hånd i Odenses nye blomsterforretning. Udover du kan få buketter og alverdens blomsterkreationer hos Ebens Blomster, så kan du også lære at lave buketter såvel som dekorationer selv.   

Synes du, at adventskransen trænger til en moderne twist eller kunne du godt tænke dig at lære at lave fine buketter, så skal du helt sikkert holde øje med Odenses nye blomsterforretning Ebens Blomster.

Udover at butikken er spækket med buketter, dekorationer og blomster i et hav af farver, så arrangerer Anne – Mette Ebensgaard også kurser og events, så du kan lære at lave flotte buketter og dekorationer. På søndag den 20. november kan du fx. lære at lave juledekorationer og adventskranse, når hun laver et AOF- kursus i butikken.

Overgade 41 er adressen på byens nye blomsterforretning. Anne- Mette har åbent kl. 12-17.00 i hverdagene samt lørdage fra kl. 9-14.00

Bliv blomstermester

Ebens Blomster laver flere aftensskolekurser på AOF, hvoraf et af dem er her i november. Men er du en flok venner, som godt kunne tænke sig at lære at lave buketter, så kan du altid kontakte Anne- Mette. Hun er nemlig altid klar på at stable et arrangement på benene. Med den nye butik i Overgade vil hun skabe et univers, hvor der er plads til events og arrangementer for blomsterelskere.

-Det kan være alt fra adventskranse til juledekorationer, som du kan lære at lave. Jeg er jo uddannet skolelærer, så jeg kan ikke lade være med at lære fra mig, fortæller Anne- Mette, der ved siden af blomsterforretningen er skolelærer på Ejerslykkeskolen i Odense.

Med Anne- Mette Ebensgaard som blomsterlærer får man en sand mester som underviser. Hun ved, hvordan blomsterne skal håndteres og farverne skal blandes. Floristen er nemlig både uddannet blomsterbinder og blomsterdekoratør, hvilket betyder, at hun mestrer alt i binderi såvel som dekorationer. 

Anne- Mette startede Ebens Blomster på Sorte Brødre Torv, hvor hun stadigvæk binder blomster onsdag og lørdag.

Fra torv til butik

Hvis du har været forbi Sorte Brødre Torv en onsdag eller en lørdag, så har du muligvis set Anne- Mettes blomstrende kreationer. I det seneste år har hun nemlig været stadeholder på torvedagene. Et projekt hun startede, fordi hun havde behov for at udtrykke sig kreativt under Corona pandemien.

- At arbejde med blomster er en livsstil, man ikke lægger fra sig. Har man en kreativ åre, så har man simpelthen brug for at arbejde med den. Så sidste år startede jeg med at sælge mine buketter på torvet. Der har jeg stået i regn, slud, sne og frost – kort sagt i alt slags vejr, fortæller Anne-Mette.

Dette billede er taget en ganske almindelig lørdag, hvor der altid er mange kunder ved staden.

Den lille stadeplads blev hurtigt populær. Faktisk så populær, at hun udover torvesalget har leveret et hav af buketter og dekorationer til odenseanerne. Brandet Ebens Blomster vækstede endda så voldsomt, at den sidste år var nomineret til en Odin Award, som er iværksætterpris i Odense. Derudover har hun lavet buketter til store aktører på Fyn som fx H.C. Andersen Festivals, Filmfyn, Kunstmuseet Brandts mm.

Hvad nomineringen og popularitet skyldes, kan Anne- Mette knap nok svare på. Men hun garanterer én ting hos Ebens Blomster.  

- Jeg går meget op i kvalitet, det gode håndværk og en fantastisk service. Det man kan få her, det er faglighed på højt niveau samt stor kundeforståelse, afslutter Anne- Mette. Udover at Ebens Blomster er fyldt med planter og færdiglavede buketter og dekorationer, så laver Anne- Mette buketter og dekorationer efter kundens ønsker.

Vil du få tips og tricks til dine juledekorationer eller adventskrans, så har Anne- Mette et AOF- blomsterkursus, som finder sted den 20. november.  

Spændende relaterede artikler

Abdul vil være den bedste: Vil nå toppen blandt indiske kokke
 | 
Det indiske køkken er meget traditionelt, men det betyder ikke, at det ikke udvikler sig. Derudover kommer du nok aldrig til at besøge to indiske restauranter, hvor noget smager ens.
Den usynlige skade: Du skal passe ind i en kasse
 | 
Der er kommet mange flere diagnoser frem i søgelyset de sidste par år, men det er ikke alle skader og diagnoser, der kan ses på folk.
Kasper elsker socialt bæredygtighed – og cykler: Jeg vil give folk noget særligt
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.
artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.