fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Mie Haapanen
Journalist på Otwn

Arrangørerne bag arrangementet glæder sig til, at søndage nu bliver til festlige fredage for branchefolk i Odense.

På søndag den 8. januar slår 95B dørene op til Bartender’s Friday, hvor de hver søndag fremover holder cocktailbaren åben fra kl. 20-02. Konceptet henvender sig primært til dem, der arbejder i weekenden, når alle andre har fri.

I Vestergade finder du 95B, der danner rammen om comedy, forestillinger, karaoke nights, dansefester og mange andre fede arrangementer. Nu lancerer de Bartender’s Friday, hvor de giver 25% i baren til alle byens branchefolk, der arbejder indenfor hotel, restauration, bar og casino. Forhåbningen er, at byens branchefolk vil tage godt imod arrangementet.

- Tanken er, at vi åbner cocktailbaren hver søndag for dem, der ikke kan gå i byen med alle andre. Vi skaber en mulighed for, at man kan gå i byen om søndagen, når man har fri, fortæller Kristina Refmor fra 95B til otwn.

bartenders-friday-95b-otwn
Foto: 95B

På søndag går det løs for første gang, når cocktailbaren åbner kl. 20. Fremover vil der nogle søndage blive arrangeret fællesspisning inden baren åbner, hvor 95B teamer op med nogle af byens restauranter. Tanken er, at Bartender’s Friday bliver et fuldendt koncept, hvor branchefolk mødes og netværker om søndagen.

- Vi vurderer stemningen og tilpasser søndagene til dem, der er kommet for at hygge med os. Og så laver vi dansegulv, hvis der er stemning for det. Vi kan også lave karaokeaften. Hvis de har lyst til det, skaber vi det, siger Kristina Refmor.

På 95B’s hjemmeside kan du følge med i kommende arrangementer og booke bord, hvis dig og dine kollegaer vil sikre jer en plads til Bartender’s Friday.

bartenders-friday-95b-otwn
Foto: 95B

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.