fbpx
Magnus Monrad
Journalist på Otwn
1. juni 2023

Nyt program på Odense Teater: Lancerer spritny Teaterrabat

artikel
 | 
Del artikel:
Lyt til artikel
Foto af:
Odense Teater

Odense Teater er klar med deres program for sæsonen 2023/24, og billetsalget starter i dag den 1. juni, hvor man kan sikre sig adgang til de mange forestillinger.

Odense Teaters nye program for sæson 23/24 er klart og billetsalget er netop gået i gang. I denne sæson er der igen forestillinger for enhver smag og alder. Der er både de smalle forestillinger, store dramaer, musicals, forestillinger for hele familien og naturligvis den klassiske juleforestilling, som altid er utroligt populær, der spiller på Store Scene i november og december måned.

Hvis du gerne vil sikre dig en plads til de mange forestillinger, som teaterfolket knokler for at producere og fremføre til perfektion, så er det nu du skal slå til – og der er penge at spare!

Odense Teaters nye program for 2023/24: Papmaché-reglen - otwn
Foto: Odense Teater

Som noget helt nyt tilbyder Odense Teater nemlig et nye medlemskab, som hedder Teaterrabatten. For kun 185 kr. bliver du medlem, og derefter kan du købe billetter til fem valgfri forestillinger i løbet af sæsonen med 25% på billetprisen. Det er også muligt at købe dobbelt medlemskab, så du altid kan tage din yndlingsteatermakker med.

Er du mellem 15-24, så kan du blive medlem af Klub/U, hvor du for kun 380 kr. får gratis adgang til samtlige forestillinger gennem hele sæsonen.

Se hele programmet herunder og vær sikker på at få en billet:

2023:

31. august – 7. oktober: Arendt – at se i mørke

7.-30. september: Bonnie & Clyde

4. november – 2. december: Det

11. november – 23. december: Et juleeventyr

16. november – 16. december: Karens kommode

2024:

3. februar – 9. marts: Mågen

8. februar – 23. marts: Momo og tidstyvene

10. februar – 3. marts: Mille og Den Grimme Ælling

2.-25. maj: De tre musketerer

8. maj – 8. juni: Papmaché-reglen

23. maj – 1. juni: Maria

Odense Teaters nye program for 2023/24: Et juleeventyr - otwn
Foto: Odense Teater

Spændende relaterede artikler

GUIDE: Odenses koncerter i oktober 2023
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over oktober-måned, så skal du læse med lige her.
Art of otwn: Junior Brown kommer hjem til Odense
 | 
Den jamaicanske musiker Junior Brown vender tilbage til Odense for at give et show til DANCE på Frølageret den 29. september.
Klar til julefrokostsæonen: Bordeaux serverer godt håndværk med masser af smag
 | 
På Brasserie Bordeaux står Brian Grensteen i spidsen for køkkenet og udviklingen af årets julefrokostmenu. På trods af sine mange års erfaring fra branchen, glæder han sig stadig som et barn juleaften til den kommende julefrokostsæson.
artikel
 | 
Eivind Antonsen Segtnan er uddannet læge fra SDU og har en Ph.d. fra samme sted. Og det var under sin Ph.d., at Eivind fandt på en ny og innovativ måde at kunne teste for sygdomme.