fbpx
Lisette Olesen
Journalist på Otwn
7. oktober 2022

Odense får en festival med specialøl: Smag øl fra 17 forskellige bryggerier

artikel
 | 
Del artikel:
Lyt til artikel
Foto af:

Specialøl i massevis, konkurrencer og beer-battles er en del af byens nye festival

Den 14. januar 2023 bliver Odense beriget med en helt ny festival – nemlig Odense Specialøl Festival.

Under festivalen kan du udvide din ølhorisont, når 17 forskellige danske bryggerier gæster Anarkist - Beer & Food Lab for at servere forskellige specialøl.

- Med Odense Specialøl Festival vil vi, sammen med 17 bryggerier fra hele Danmark, fylde vores lokaler med stande og dertilhørende repræsentanter fra bryggerierne. Dagen vil byde på en stor variation af specialøl fra de forskellige bryggerier, beer-battles, konkurrencer og meget mere, fortæller Anarkist, der står bag byens nye festival.

Foto: Anarkist - Beer & Food Lab

I løbet af det kommende stykke tid vil de forskellige bryggerier blive offentliggjort på Anarkists sociale medier. Men kigger man på facebookbegivenheden, kan man spotte et bryggeri- line-up bestående af bl.a. Fur Bryghus, Midtfyns Bryghus, Amagerbryggeri, Ørbæk Bryggeri mm.

Midtfyns Bryghus er et af de bryggerier, som er offentliggjort til Odense Specialøl Festival. Så hvem ved måske Eddie Szweda og datteren Sara rammer Odense igen i det nye år. Foto: Midtfyns Bryghus

Der er gratis entré på selve festivalen. Men for at smage på øllene til Odense Specialøl Festival skal du have købt poletter. Én polet svarer til en 15 cl. smagsprøve. Anarkist har gjort det således, at du til festivalen kan købe poletpakker.

Èn polet til en enkelt smagsprøve koster 25 kroner. Køber du fem poletter til fem smagsprøver for 100 kroner, får du et personligt smageglas. Ti poletter og et glas koster 180 kroner. 20 poletter med et smageglas koster 310 kroner. Det sidste tilbud er 30 poletter og et glas til 410 kroner, som giver 30 smagsprøver under festivalen.

Du kan både købe poletterne før eventet går i gang og købe dem i baren på selve dagen.

Foto: Anarkist - Beer & Food Lab

Festivalen finder sted lørdag den 14. januar fra klokken 12.00 – 21.00 ved Anarkist - Beer & Food Lab, som du finder på Albanigade 20 i Odense.

Du kan følge byens nye festival samt følge offentliggørelsen af bryggerier på Anarkists facebookside samt festivalbegivenheden. Det er også herinde, at du snarest vil kunne finde links til festivalpoletterne.

Spændende relaterede artikler

Opfordrer til iværksætteri på UCL: Erfaren forretningsudvikler står for nyt iværksættermiljø
 | 
Det er ikke længe siden, at UCL i Odense har intensiveret satsningen på iværksætteri med udgangspunkt det fysiske iværksættermiljø Boxen, som er nabo til havnemiljøet i Odense.
Ny platform skal være mellemmand mellem virksomhed og privatinvestor
 | 
Aktiemarkedet er stadig en uforståelig størrelse for mange, og selv for dem, som er erfarne investorer, kan have svært ved at finde rundt og kommunikere med virksomheder, de vil investere i.
Færre restauranter skal gå konkurs: Clever Cost sætter fokus på bundlinjen med simpelt system
 | 
Omkring halvdelen af alle nystartede restauranter går konkurs inden for det første år af deres levetid. Det gør de blandt andet, fordi de ikke tilpasser sig markedet og situationen i samfundet omkring dem.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.