fbpx
Lisette Olesen
Journalist på Otwn
7. oktober 2022

Odense får en festival med specialøl: Smag øl fra 17 forskellige bryggerier

artikel
 | 
Del artikel:
Lyt til artikel
Foto af:

Specialøl i massevis, konkurrencer og beer-battles er en del af byens nye festival

Den 14. januar 2023 bliver Odense beriget med en helt ny festival – nemlig Odense Specialøl Festival.

Under festivalen kan du udvide din ølhorisont, når 17 forskellige danske bryggerier gæster Anarkist - Beer & Food Lab for at servere forskellige specialøl.

- Med Odense Specialøl Festival vil vi, sammen med 17 bryggerier fra hele Danmark, fylde vores lokaler med stande og dertilhørende repræsentanter fra bryggerierne. Dagen vil byde på en stor variation af specialøl fra de forskellige bryggerier, beer-battles, konkurrencer og meget mere, fortæller Anarkist, der står bag byens nye festival.

Foto: Anarkist - Beer & Food Lab

I løbet af det kommende stykke tid vil de forskellige bryggerier blive offentliggjort på Anarkists sociale medier. Men kigger man på facebookbegivenheden, kan man spotte et bryggeri- line-up bestående af bl.a. Fur Bryghus, Midtfyns Bryghus, Amagerbryggeri, Ørbæk Bryggeri mm.

Midtfyns Bryghus er et af de bryggerier, som er offentliggjort til Odense Specialøl Festival. Så hvem ved måske Eddie Szweda og datteren Sara rammer Odense igen i det nye år. Foto: Midtfyns Bryghus

Der er gratis entré på selve festivalen. Men for at smage på øllene til Odense Specialøl Festival skal du have købt poletter. Én polet svarer til en 15 cl. smagsprøve. Anarkist har gjort det således, at du til festivalen kan købe poletpakker.

Èn polet til en enkelt smagsprøve koster 25 kroner. Køber du fem poletter til fem smagsprøver for 100 kroner, får du et personligt smageglas. Ti poletter og et glas koster 180 kroner. 20 poletter med et smageglas koster 310 kroner. Det sidste tilbud er 30 poletter og et glas til 410 kroner, som giver 30 smagsprøver under festivalen.

Du kan både købe poletterne før eventet går i gang og købe dem i baren på selve dagen.

Foto: Anarkist - Beer & Food Lab

Festivalen finder sted lørdag den 14. januar fra klokken 12.00 – 21.00 ved Anarkist - Beer & Food Lab, som du finder på Albanigade 20 i Odense.

Du kan følge byens nye festival samt følge offentliggørelsen af bryggerier på Anarkists facebookside samt festivalbegivenheden. Det er også herinde, at du snarest vil kunne finde links til festivalpoletterne. Festivalbilletterne finder du her.

Spændende relaterede artikler

GUIDE: Odenses koncerter i oktober 2023
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over oktober-måned, så skal du læse med lige her.
Art of otwn: Junior Brown kommer hjem til Odense
 | 
Den jamaicanske musiker Junior Brown vender tilbage til Odense for at give et show til DANCE på Frølageret den 29. september.
Klar til julefrokostsæonen: Bordeaux serverer godt håndværk med masser af smag
 | 
På Brasserie Bordeaux står Brian Grensteen i spidsen for køkkenet og udviklingen af årets julefrokostmenu. På trods af sine mange års erfaring fra branchen, glæder han sig stadig som et barn juleaften til den kommende julefrokostsæson.
artikel
 | 
Eivind Antonsen Segtnan er uddannet læge fra SDU og har en Ph.d. fra samme sted. Og det var under sin Ph.d., at Eivind fandt på en ny og innovativ måde at kunne teste for sygdomme.