fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Odense får en ny rockfestival: Giver scenen til de unge

Del artikel:

I 2022 bliver Odense ramt af et rockbrag. Byen har nemligfået en helt ny festival ved navn Odense Winter Rock.

Den 26. februar skruer den nye festival op for forstærkerne i Dokk5000, hvor de giver scenen til unge rock-og metalbands. Hvorfor? Fordi de mangler en scene og Odense mangler en rockdag.

Rockmix med overraskelser

Den komplette line up for festivalen kan stadigvæk nå at overraske, skriver arrangørerne. Men indtil videre er festivalplakaten fyldt med navnene Viva La Wolfe, The Preachers, Forever Still, Blue Rose Down, Justify Rebellion, FooN, Junkyard Drive, Walking Rumor, Odd Palace og Hollow Point.

Planen med festivalen er, at du som festivalgæst i fremtiden vil kunne opleve et rockmix af større, etablerede navne og små, upcoming bands. Men i år har festivalen fokus på nye rocktalenter.

Billetsalget er gået i gang

Festivalen afholdes i de industrielle rammer i Dok5000 på Odense Havn, hvor det også vil være muligt for streetfood-boder og food trucks at stille op efter aftale.

Billetsalget er gået i gang. For 333 kroner kan du købe en early bird billet, der giver adgang til alle koncerter.

Bag eventet er Millhouse Event. Et nyopstartet eventbureau bestående af Stefan Christensen og Benedikte Møller, der igennem flere år har lavet events flere steder i landet.

Mest læste nyheder

 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....
 | 
Restaurant Værdsat formerer sig til flere spiseoplevelser i Odense. Men hvad de færreste ved om smørrebrødssuccessen i Kongensgade er, at restauranten hjælper mennesker med specielle udfordringer. Ejeren vil nemlig gerne give tilbage til samfundet, som hjalp ham, da han var plaget af druk og dødsangst.

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Fodbold-freestyleren Brian ”Brizze” Mengel har i flere år været god til at sætte fokus på, hvordan man også kan bruge en fodbold, og nu er han ved at indføre teqball til Danmark.
 | 
Inde ved Kongensgade ligger lokalerne til foreningen TUBA og deres datterforening Tubanu, der er et fælleskab for folk, som har haft alkohol og stoffer tæt inde på livet i deres opvækst.
 | 
Eva Holm og resten af Kulturmaskinen har fået bevilliget 2,1 millioner kr. til at udføre et projektforløb over tre år for at give mentalt belastede unge et pusterum.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.