fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Odense får en ny rockfestival: Giver scenen til de unge

Del artikel:

I 2022 bliver Odense ramt af et rockbrag. Byen har nemligfået en helt ny festival ved navn Odense Winter Rock.

Den 26. februar skruer den nye festival op for forstærkerne i Dokk5000, hvor de giver scenen til unge rock-og metalbands. Hvorfor? Fordi de mangler en scene og Odense mangler en rockdag.

Rockmix med overraskelser

Den komplette line up for festivalen kan stadigvæk nå at overraske, skriver arrangørerne. Men indtil videre er festivalplakaten fyldt med navnene Viva La Wolfe, The Preachers, Forever Still, Blue Rose Down, Justify Rebellion, FooN, Junkyard Drive, Walking Rumor, Odd Palace og Hollow Point.

Planen med festivalen er, at du som festivalgæst i fremtiden vil kunne opleve et rockmix af større, etablerede navne og små, upcoming bands. Men i år har festivalen fokus på nye rocktalenter.

Billetsalget er gået i gang

Festivalen afholdes i de industrielle rammer i Dok5000 på Odense Havn, hvor det også vil være muligt for streetfood-boder og food trucks at stille op efter aftale.

Billetsalget er gået i gang. For 333 kroner kan du købe en early bird billet, der giver adgang til alle koncerter.

Bag eventet er Millhouse Event. Et nyopstartet eventbureau bestående af Stefan Christensen og Benedikte Møller, der igennem flere år har lavet events flere steder i landet.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Oplev odenseansk kunst på alternativ fynsk festival, hvor mad er en del af billetten og du ikke bliver mast på festivalpladsen.
 | 
Da David Lind Nordby fik en førtidspension som 31-årig, besluttede han sig for at gøre en forskel. I dag samler....
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense henover juni-måned, så skal du læse med lige her!

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Den 25.- d. 28. august 2022 afholdes den internationale kunstmesse Enter Art Fair. Men i år bliver det lidt specielt,....
 | 
Uanset om vi står ved det eller ej, så tillægger vi udseende en masse værdier, egenskaber og svagheder. Det viser forskning og diverse studier. Har du et ansigt, der afviger fra normen, er der en stor sandsynlighed for, at du vil opleve diskrimination på lige fod med racisme og sexisme.
 | 
Hvad sker der, hvis man smider papirklip og H.C. Andersens eventyr ned i den mørkeste undergrund i Odense? Det ser du, når byens gothklub fortolker H.C. Andersens mørkeste eventyr med laserlys og elektroniske toner ved dette års H.C. Andersen Festivals.
artikel
 | 
Trivselsugen er i denne uge tilbage på SDU, hvor arrangørerne fra Syddanske Studerende glæder sig over, at det ikke længere....