fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Odense får en ny rockfestival: Giver scenen til de unge

Del artikel:

I 2022 bliver Odense ramt af et rockbrag. Byen har nemligfået en helt ny festival ved navn Odense Winter Rock.

Den 26. februar skruer den nye festival op for forstærkerne i Dokk5000, hvor de giver scenen til unge rock-og metalbands. Hvorfor? Fordi de mangler en scene og Odense mangler en rockdag.

Rockmix med overraskelser

Den komplette line up for festivalen kan stadigvæk nå at overraske, skriver arrangørerne. Men indtil videre er festivalplakaten fyldt med navnene Viva La Wolfe, The Preachers, Forever Still, Blue Rose Down, Justify Rebellion, FooN, Junkyard Drive, Walking Rumor, Odd Palace og Hollow Point.

Planen med festivalen er, at du som festivalgæst i fremtiden vil kunne opleve et rockmix af større, etablerede navne og små, upcoming bands. Men i år har festivalen fokus på nye rocktalenter.

Billetsalget er gået i gang

Festivalen afholdes i de industrielle rammer i Dok5000 på Odense Havn, hvor det også vil være muligt for streetfood-boder og food trucks at stille op efter aftale.

Billetsalget er gået i gang. For 333 kroner kan du købe en early bird billet, der giver adgang til alle koncerter.

Bag eventet er Millhouse Event. Et nyopstartet eventbureau bestående af Stefan Christensen og Benedikte Møller, der igennem flere år har lavet events flere steder i landet.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
I morgen bliver Vestergade beriget med en ny restaurant. Folkene fra Restaurant Værdsat åbner nemlig ”en fræk lillesøster” ved navn Restaurant Vestergade. Menuen ved byens nye spisested er moderne, skandinavisk og til at betale. En forret, en hovedret og en dessert koster nemlig 215 kroner.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Da Olav var barn, troede han, at han kun kunne være sammen med autister. I dag rejser han land og rige rundt som komiker, hvor han gør grin med sig selv, sin diagnose og andre tanker fra en autistisk krøllet hjerne. På lørdag kan du opleve ham i Odense.
 | 
Fra tirsdag den 8. november til lørdag d. 12. november lægger flere af Odenses spillesteder scene til en helt unik musikfestival med musik primært leveret af internationale kunstnere.
 | 
Seks kvinder i fyrrene beviser kvindens råstyrke, når de løfter hinanden i en ny cirkusforestilling. -Kvinder er ikke særlig stærke.....
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.