fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Odense får en ny rockfestival: Giver scenen til de unge

Del artikel:

I 2022 bliver Odense ramt af et rockbrag. Byen har nemligfået en helt ny festival ved navn Odense Winter Rock.

Den 26. februar skruer den nye festival op for forstærkerne i Dokk5000, hvor de giver scenen til unge rock-og metalbands. Hvorfor? Fordi de mangler en scene og Odense mangler en rockdag.

Rockmix med overraskelser

Den komplette line up for festivalen kan stadigvæk nå at overraske, skriver arrangørerne. Men indtil videre er festivalplakaten fyldt med navnene Viva La Wolfe, The Preachers, Forever Still, Blue Rose Down, Justify Rebellion, FooN, Junkyard Drive, Walking Rumor, Odd Palace og Hollow Point.

Planen med festivalen er, at du som festivalgæst i fremtiden vil kunne opleve et rockmix af større, etablerede navne og små, upcoming bands. Men i år har festivalen fokus på nye rocktalenter.

Billetsalget er gået i gang

Festivalen afholdes i de industrielle rammer i Dok5000 på Odense Havn, hvor det også vil være muligt for streetfood-boder og food trucks at stille op efter aftale.

Billetsalget er gået i gang. For 333 kroner kan du købe en early bird billet, der giver adgang til alle koncerter.

Bag eventet er Millhouse Event. Et nyopstartet eventbureau bestående af Stefan Christensen og Benedikte Møller, der igennem flere år har lavet events flere steder i landet.

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Der er tikket et stort tocifret millionbeløb ind på kontoen hos Odense Teater, der drømmer om at igangsætte en stor modernisering af det gamle, historiske teater.
 | 
Der er stadig en stor del af unge piger, der kæmper med mental trivsel, og som går med alene med deres svære tanker. Foreningen GirlTalk har lavet et fællesskab, hvor man kan henvende sig.
 | 
Et ungt kærestepar har sammen købt en båd, som skulle renoveres helt fra bunden, men de havde et udgangspunkt, der sagde at de ikke vidste noget som helst om det – og så kunne de heller ikke sejle.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten afholdes igen i år af Syddanske Studerende, og de er klar på at gøre det større end nogensinde før med et stort to-dags program.