fbpx
Magnus Monrad
Journalist på Otwn
3. april 2023

Odense Metalfest fortsætter i 2023: Programmet er fastsat

artikel
 | 
Del artikel:
Lyt til artikel
Foto af:
Sebastian Dammark

Odense Metalfest slutter programmet for festivalen af med fire navne fra den aflyste ”Death Coast”-festival i Esbjerg og flere udenlandske bands.

- Vi mangler et stort og markant metalarrangement i byen, som både skal tiltrække masser af gæster men også skabe opmærksomhed blandt bookerne og metalbands, som fremover vil huske at booke koncert i Odense fremover, når de skal på tour, lød det fra Jakob Schultz, medarrangør af Odense Metalfest, sidste år forud for den første udgave.

I 2022 kunne folkene bag Odense Metalfest for første gang slå dørene op for den nye festival med fokus på dødsmetal, thrashmetal og hardcore metal. Det var så stor en succes, at de har valgt at fortsætte med at afholde festivalen, og den vender derfor tilbage i oktober 2023. Og nu melder de, at programmet er fuldendt, og det indeholder både danske og udenlandske bands fra Tyskland, Holland og Sverige. To af de danske bands kommer her fra Odense.

Odense Metalfest otwn
Foto: Sebastian Dammark

Det danske metalmiljø er stadig i positiv udvikling, hvilket også hvert år kan ses til Copenhell, og nu byder Odense også ind på en tilbagevendende festival. I Esbjerg har de også en festival, Death Coast, men de måtte desværre aflyse deres festival, som skulle have været afholdt 2.-3. juni. Men her har Odense Metalfest trådt til og hentet fire af deres store navne ind på deres eget program, så de stadig kan opleves i Danmark i år.

- Vi er triste over, at Death Coast er aflyst, men vi er glade for at vi både hjælper dem og publikum ved at kunne overtage bookingerne fire bands fra festivallen, så folk stadig vil kunne opleve disse bands på dansk jord i år, siger Jakob Schultz i en pressemeddelelse.

Odense Metalfest finder sted den 21.-22. oktober senere i år på Musikhuset Posten, og presale-billetter går fra start til 666 kr. Selvfølgelig.

Odense Metalfest otwn

Alle billeder herunder er taget af Sebastian Dammark.

Spændende relaterede artikler

GUIDE: Odenses koncerter i marts 2024
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense hen over marts-måned, så skal du læse med lige her.
GUIDE: Events på DYNAMO marts 2024
 | 
Er du til cirkus og nyteater, så vil du elske DYNAMO. Her kan du opleve alverdens verdensklasse forestillinger fra aktører og kompagnier fra ind- og udland hele året rundt.
GUIDE: Event på Studenterhus Odense marts 2024
 | 
Studenterhus Odense byder hver måned folk inden for, hvor man kan få lov til at studere i fred, få en billig kop kaffe eller deltage i et af deres mange, fede events.
artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.