fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Odense uddanner Danmarks dygtigste dansere: Passion fremfor nulfejlskultur

Del artikel:

Danmarks dygtigste dansere finder du i disse dage på Rådhuset. Flakhaven er nemlig forvandlet til et eventyr, hvor Det Kongelige Teater - Balletskolen Odense fortolker eventyret "Den lille pige med svovlstikkerne" af H.C. Andersen.

Det Kongelige Teater - Balletskolen Odense uddanner Danmarks dygtigste dansere, som senere kommer til at optræde i den kongelige ballet. Men det er ikke en skole, der uddanner børn i en præstations- og en nulfejlskultur, fortæller forstanderen Inge Fjord.

-Vi er en skole, der arbejder med børn og unge, som har passion, ambition og motivation for at arbejde med klassisk ballet og moderne dans. Få hele historien i videoen.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Oplev odenseansk kunst på alternativ fynsk festival, hvor mad er en del af billetten og du ikke bliver mast på festivalpladsen.
 | 
Da David Lind Nordby fik en førtidspension som 31-årig, besluttede han sig for at gøre en forskel. I dag samler....
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense henover juni-måned, så skal du læse med lige her!

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Den 25.- d. 28. august 2022 afholdes den internationale kunstmesse Enter Art Fair. Men i år bliver det lidt specielt,....
 | 
Uanset om vi står ved det eller ej, så tillægger vi udseende en masse værdier, egenskaber og svagheder. Det viser forskning og diverse studier. Har du et ansigt, der afviger fra normen, er der en stor sandsynlighed for, at du vil opleve diskrimination på lige fod med racisme og sexisme.
 | 
Hvad sker der, hvis man smider papirklip og H.C. Andersens eventyr ned i den mørkeste undergrund i Odense? Det ser du, når byens gothklub fortolker H.C. Andersens mørkeste eventyr med laserlys og elektroniske toner ved dette års H.C. Andersen Festivals.
artikel
 | 
Trivselsugen er i denne uge tilbage på SDU, hvor arrangørerne fra Syddanske Studerende glæder sig over, at det ikke længere....