fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Odense uddanner Danmarks dygtigste dansere: Passion fremfor nulfejlskultur

Del artikel:

Danmarks dygtigste dansere finder du i disse dage på Rådhuset. Flakhaven er nemlig forvandlet til et eventyr, hvor Det Kongelige Teater - Balletskolen Odense fortolker eventyret "Den lille pige med svovlstikkerne" af H.C. Andersen.

Det Kongelige Teater - Balletskolen Odense uddanner Danmarks dygtigste dansere, som senere kommer til at optræde i den kongelige ballet. Men det er ikke en skole, der uddanner børn i en præstations- og en nulfejlskultur, fortæller forstanderen Inge Fjord.

-Vi er en skole, der arbejder med børn og unge, som har passion, ambition og motivation for at arbejde med klassisk ballet og moderne dans. Få hele historien i videoen.

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Der er kommet mange flere diagnoser frem i søgelyset de sidste par år, men det er ikke alle skader og diagnoser, der kan ses på folk.
 | 
Odense er begyndt at kunne tiltrække større international arbejdskraft i takt med udviklingen af store virksomheder i området, og det kræver, at der findes en skole til internationale børn.
 | 
Et kamera og en drone er fast inventar, når Saif sætter sig ind i bilen for at køre rundt i Danmark eller i kufferten, når han rejser verden rundt.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.