fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Odense uddanner Danmarks dygtigste dansere: Passion fremfor nulfejlskultur

Del artikel:

Danmarks dygtigste dansere finder du i disse dage på Rådhuset. Flakhaven er nemlig forvandlet til et eventyr, hvor Det Kongelige Teater - Balletskolen Odense fortolker eventyret "Den lille pige med svovlstikkerne" af H.C. Andersen.

Det Kongelige Teater - Balletskolen Odense uddanner Danmarks dygtigste dansere, som senere kommer til at optræde i den kongelige ballet. Men det er ikke en skole, der uddanner børn i en præstations- og en nulfejlskultur, fortæller forstanderen Inge Fjord.

-Vi er en skole, der arbejder med børn og unge, som har passion, ambition og motivation for at arbejde med klassisk ballet og moderne dans. Få hele historien i videoen.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
I morgen bliver Vestergade beriget med en ny restaurant. Folkene fra Restaurant Værdsat åbner nemlig ”en fræk lillesøster” ved navn Restaurant Vestergade. Menuen ved byens nye spisested er moderne, skandinavisk og til at betale. En forret, en hovedret og en dessert koster nemlig 215 kroner.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Da Olav var barn, troede han, at han kun kunne være sammen med autister. I dag rejser han land og rige rundt som komiker, hvor han gør grin med sig selv, sin diagnose og andre tanker fra en autistisk krøllet hjerne. På lørdag kan du opleve ham i Odense.
 | 
Fra tirsdag den 8. november til lørdag d. 12. november lægger flere af Odenses spillesteder scene til en helt unik musikfestival med musik primært leveret af internationale kunstnere.
 | 
Seks kvinder i fyrrene beviser kvindens råstyrke, når de løfter hinanden i en ny cirkusforestilling. -Kvinder er ikke særlig stærke.....
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.