fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Odense uddanner Danmarks dygtigste dansere: Passion fremfor nulfejlskultur

Del artikel:

Danmarks dygtigste dansere finder du i disse dage på Rådhuset. Flakhaven er nemlig forvandlet til et eventyr, hvor Det Kongelige Teater - Balletskolen Odense fortolker eventyret "Den lille pige med svovlstikkerne" af H.C. Andersen.

Det Kongelige Teater - Balletskolen Odense uddanner Danmarks dygtigste dansere, som senere kommer til at optræde i den kongelige ballet. Men det er ikke en skole, der uddanner børn i en præstations- og en nulfejlskultur, fortæller forstanderen Inge Fjord.

-Vi er en skole, der arbejder med børn og unge, som har passion, ambition og motivation for at arbejde med klassisk ballet og moderne dans. Få hele historien i videoen.

Mest læste nyheder

 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....
 | 
Restaurant Værdsat formerer sig til flere spiseoplevelser i Odense. Men hvad de færreste ved om smørrebrødssuccessen i Kongensgade er, at restauranten hjælper mennesker med specielle udfordringer. Ejeren vil nemlig gerne give tilbage til samfundet, som hjalp ham, da han var plaget af druk og dødsangst.

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Fodbold-freestyleren Brian ”Brizze” Mengel har i flere år været god til at sætte fokus på, hvordan man også kan bruge en fodbold, og nu er han ved at indføre teqball til Danmark.
 | 
Inde ved Kongensgade ligger lokalerne til foreningen TUBA og deres datterforening Tubanu, der er et fælleskab for folk, som har haft alkohol og stoffer tæt inde på livet i deres opvækst.
 | 
Eva Holm og resten af Kulturmaskinen har fået bevilliget 2,1 millioner kr. til at udføre et projektforløb over tre år for at give mentalt belastede unge et pusterum.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.