fbpx
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otown

Oplev otwn i vinterferien: Masser af sjove aktiviteter i byen

Del artikel:

Vi nærmer os uge 7, og hvis ikke du skal afsted på skiferie, så skal du ikke være ked af det, for der er masser af ting at tage sig til hjemme i Odense.

Det er lige før, vi synes det er synd for dem, der rejser til Østrig, Frankrig, Sverige, Norge, Tjekkiet eller et sjette land for at stå på ski. For de kommer til at misse en masse fede events og aktiviteter herhjemme i Odense, som du så til gengæld kan blære dig med at have deltaget i.

Der er både noget til de yngste, unge, ældre og familier, så der er ingen grund til at kede sig derhjemme, men derimod mange grunde til at komme ud og opleve byen.

ODEON - otwn
Foto: ODEON

Kom til fastelavn i ODEON

ODEON er et af stederne, som virkelig omfavner fastelavn i vinterferien. De starter ud allerede lørdag den 10. februar med en KreaKafe, hvor man kan komme forbi og lave sin egen fastelavnsmaske. Det kræver ingen tilmelding, er helt gratis og foregår fra kl. 11-15 – men hvis du vil have frit valg mellem alle krea-artiklerne, skal du formentlig komme i god tid.

Søndag den 11. er så dagen, hvor det går ned. Her inviterer ODEON nemlig indenfor til en kæmpe fastelavnsfest fra kl. 10-12. Her kommer man til at kunne slå katten af tønden med dertilhørende kåring af kattekonge og/eller -dronning. Der opfordres naturligvis, at alle kommer udklædte, store som små, da der vil blive kåret dagens bedste udklædning blandt både børn og voksne. Derudover kan man få fastelavnsboller, slikposer og opleve sjov og musik med Fibbe og Snorre. Alle herlighederne får du adgang til for kun 110 kr. pr. person.

I løbet af hele vinterferien kan man også opleve Odense Teaters forestilling "Momo og Tidstyvene" i Teatersalen i ODEON, og den 18. februar afsluttes vinterferien med et brag af en fest for de allermindste, når stjernerne Popsi og Krelle giver koncert fra deres bagkatalog midt i ODEONs Foyer. En perfekt måde at afslutte ferien på.

Smykbar - otwn
Foto: SMYKBAR

Tag en pause på SMYKBAR

I lidt over et halvt år har SMYKBAR haft åbent nede i Vintapperstræde, og det er den perfekte indendørs beskæftigelse i det her skiftende vejr. Der er ingen kulde, man kan få en lækker kop kaffe og perlerne skinner altid. Så hvis du har brug for en pause, hygge med dine venner eller måske bare brug for nogle nye farver i dit liv, så er SMYKBAR klart et besøg værd.

Her kan du lave både øreringe, armbånd og halskæder til den store guldmedalje. Alle kan få hjælp, så du behøver ikke være et kreativt geni i forvejen for at besøge SMYKBAR. Det kan både være selvforkælelse eller en gave til en, du holder af.

SMYKBAR vandt prisen som årets nye sted i Best of Odense 2023. Måske fordi der netop er smukke og rolige rammer til at sætte kreativiteten i gang og få ro i hjernen.

Custom Raw - otwn
Foto: otwn

Bliv forårsklar hos Custom Raw

Det har sneet, det har været koldt, det har regnet, det har været mudret, vejene er fyldt med salt og sand. Ikke optimale forhold for en ganske normal cykel. Så mens vi glæder os til lidt varmere og mindre ustadigt vejr, kan du hoppe ned forbi Custom Raw i Nørregade og få gjort din cykel klar til foråret.

Forårsrengøring behøver ikke kun være noget, du gør i hjemmet. Din cykel fortjener det også. Det ved Kasper og resten af holdet hos Custom Raw. Derfor er de begyndt at gøre sig mere i service af cykler, og de håber, at du vil tage din cykel med forbi dem.

Hos Custom Raw går de meget op i hurtig og god service, og derfor kan du forvente, at din cykel er klar til at fræse rundt i gader og stræder igen på ingen tid og til en ganske fair pris.

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Det indiske køkken er meget traditionelt, men det betyder ikke, at det ikke udvikler sig. Derudover kommer du nok aldrig til at besøge to indiske restauranter, hvor noget smager ens.
 | 
Studenterhus Odense byder hver måned folk inden for, hvor man kan få lov til at studere i fred, få en billig kop kaffe eller deltage i et af deres mange, fede events.
 | 
Er du til cirkus og nyteater, så vil du elske DYNAMO. Her kan du opleve alverdens verdensklasse forestillinger fra aktører og kompagnier fra ind- og udland hele året rundt.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.